Tequila sunrise

Protush | 30.06.2008 | Trance
7:44

Pitkästä aikaa uutta tännekin! Tässä on tapahtunut vähän kaikenlaista muutosta sen lisäksi, että inspiraatio ollut jonkin verran kadoksissa ja itsekriittisyys musiikkia kohtaan ollut huipussaan. Nyt on uusia koneita alla ja studio nurkkauskin vaihtanut osoitetta (akustiikka siis myös) eli masteroinnin kanssa joutuu vielä vähän harjoittelemaan, mutta nauttikaapa ihmiset tästä! Suht pirteää reivimusaa Protushin tyyliin, biisi on lähes yhtä outo kuin tekijänsä ;-)

Bpm: 174

9.60   2704 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Thr 12.07.2009
Älyttömän hyvin tuotettua on tämä! Voisin kevyesti löytää itseni tanssimassa tätä sellaisissa seitin ohueissa viinoissa Loimaan yökerhossa :D varsinkin tuo 2.15 alkava suvantovaihe on kaunis.. Olisin halunnut tuota pianoa vähän enemmän tähän biisiin, kun se tuntuu toimivan noin hyvin tuossa.
0   +1 +2
 
10
Holmström 24.01.2009
jeh... olen ottanut tämän biisin haltuun jo aikoja sitten... toimii loistavasti.
Taas soundit kohdallaan. Simppeli ja nopea meno. Tästä olisi hieno tehdä video. Käsis jo mielessäni jossa yksi suuri rooli konemaailmasta irrotetulla live rumpalilla... helvetti mikä duuni sillä jätkällä hallita tämä hässäkkä biisin alussa. Eikä Tuiskunen pääse helpolla keyboardin takana kun takana olevat vosut tulee ja ottaa tilan haltuun.... Huikee suoritus....
0   +1 +2
 
10
Ephedra 16.01.2009
Kivaa ''mylläämistä'' saat aikaan noilla väärinpäin käännetyillä rummuilla, todella laadukkaalta kuulostaa. Kuunnellessa ei tule tylsää, kun biisi vaihtelee mukavasti.
0   +1 +2
 
siiki 21.07.2008
Ooh, intro on aivan loistavan loistavan kuuloinen. Nuo Reverse-Kickit ja sitten tuo "vääntyminen" kuulosti aivan loistavalta. Tosin tempoa mun korvaan on turhan paljon, itse tykkään vähän hitaammasta ränsistä. Mutta omalla tavallaan tämäkin kuulostaa kivalta. Rummut pauhaa mukavasti, haitsuja löytyy, bassokin menee omaa mukavaa linjaansa, soittimenakin tuo basso kuulostaa kivalta. Soundimaailmallisesti kappale ei tarjoa mitenkään hirveän paljoa erilaisia soundeja, mutta ne soundit mitä on käytetty, on mielestäni saatu kuulostamaan todella hyvälle kyllä. Ja nuo väli "Breakbeatit" kuulostaa meikäläisen korvaan hyvälle. Pakko sanoa, että temmosta huolimatta iskee meikäläiseen kivasti. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
Whitel 17.07.2008
Oon nyt todella laiska kommentoija, mutta näin ensikuuntelulla tässä on niin paljon positiivisia yllätyksiä, että on pakko heittää jotain pikaista.
Eli jos nyt oikein käsitin niin tossahan oli kovinkin erilainen tuo suvanto-osa muuhun biisiin nähden (mistä meikäläiseltä todella iso plussa!) ja taisi vielä senkin jälkeen aika lailla kehittyä. Kai tää pitää kuunnella vielä uudestaan paremmalle keskittymisellä..
Reipas ja todella mukaansatempaava meininki on kyllä myös olennainen plussa tässä!
Pitää kuunnella vielä uudestaan, että voisi heittää jotain arvosanaa.. Yritän palailla...
0   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 03.07.2008
Siis, WAU! Tätä oli siis ihan pakko lähtee kommentoimaan, aivan mahtava biisi, suorastaan täydellinen!! Ei jättänyt kylmäksi missään vaiheessa, vaihtelua riitti jo heti alusta asti että sitä vaan kuunteli mielenkiinnolla loppuun saakka odottaen aina seuraavaa uutta vaihtelua...lähti jo heti alusta mukaansa tempaavasti. Tempokin oli tälle kappaleelle täydellinen, hitaampi tempo olisi pilannut kappaleen luonteen. Kerrassaan täyteläinen kappale, äänet ja leadit kuulosti todella hyvältä, kappale on muutenkin laadukkaan ja hyvin masteroidun kuuloinen, kenties opittu jälleen jotain uusia kikkoja? ;)

Ajatuksella ja vaivalla tehty biisi, en osaa muuta sanoa...kenties yks sun parhaimpia biisiä (ellei paras).

Tätä kuunteli ja kuuntelee jatkossakin vielä useaan kertaan! Pakko polttaa heti levylle ja soittaa autossa :P
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.05.2009
En tiedä miten tästä hämärästi tulee mieleen Alice Deejay ilman vokaaleja. Pirteää ja menevää ja se ei todellakaan ole paha asia. Taukokohta tuo väriä ja tunnelma on käsikosketeltavaa. Taukokohdan puolella nuo mörinät on tosi törkeen hyvän kuuloisia! Hiljaisuuden käyttäminen taukona on mielestäni asia mihin en kyllästy koskaan ja sitäkin on tullut käytettyä mallikkaasti. 5:20 kohdalla biisi vähän vaihtaa oudosti väriä, mutta ainakin on meininkin kohdillaan. Ei tästä voi sanoa mitään kritiikkiä, kun miksaus ja masterointikin on kohdallaan erinomaisesti. Rummuista erityismaininnat, hyviä kikkoja paljon! Hieno Biisi! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta