Fire up!

Protush | 24.01.2007 | Hard NRG
7:11

I <3 Kiksu

9.00   1722 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
chucky 16.03.2007
Wautsi wau...omaperäistä hardnrj:tä!!!
(Positiivisesti yllättynyt)
Siis IHAN Protush soundia silti...eli oot onnistunu pitämään oman soundis,mistä IIISO +

9 tulee... ja tottakai kumarrus moniosaamisestas =D
0   +1 +2
 
Aurisgale 15.02.2007
On ainakin biisi saanut melkoisen annoksen piristysruisketta, kun tunnelma on kuin kahvia liikaa nauttineella. Harvoin kuuntelen näin menevää mättöä, mutta voisin kuvitella tämän toimivan juuri ihmisten mehustamisessa tanssilattioilla, kuin tavallisena sunnuntai -kuunteluna

Vaikka teoksena aika tasainen, niin puolen välin jälkeen alkaa maistua hiukan paremmin (maistuu muutenkin hyvin) muutaman oikein hienon soundin ansiosta. Soundit ovat mielestäni sopivan rähjäiset, vaikka voisivat olla ehkä piirun verran likaisemmatkin, mutta ei kyllä voi moittia tässä mitään. Rakenne ja soundit pelaa mielestäni moitteetta. Kilkuttimia on riittävästi rytmit menevät varmalla kiireellä loppuun.

Hiukan yllätyksetön biisi, mutta todella hyvää revittelyä!
0   +1 +2
 
9
RadeoN 03.02.2007
Aika asiallista jytinää heti alusta alkaen... täytyy sanoa tähän alkuun että Hard NRG on todella paljon omaan makuun. Milenkiintoista kuulla sinulta taas vähän erilaista tyyliä. Soundit tuntuu olevan hyvin balanssissa ja mukavia soundeja tästä kappaleesta löytyykin. Hyvin on mikasus/masterointi työ hallussa ja laatu on korkealuokkaista. tossa parin minsan jälkeen breikistä lähtee hieno osio joka nostattaa mukavasti fiiliksiä. Tässä on paljon yritystä ja kun en ole sinulta aikaisemmin tällaista menoa kuullut niin aika hienosti olet onnistunut tässä ensi yrityksessä. Tosin ideointia täytyy harrastaa vähän enemmän ja suunta tästä on selkeästi ylöspäin kun laatu on näinkin hyvää (mikäli tällä linjalla vielä musiikkia toteutat) Let's hope so ;) Elikkäs... soundeissa ei sinällään ole moittimista eikä linjoissakaan juurikaan. Sitä jotain erikois säväystä kuitenkin uupuu ja sehän tulee mukaan sitten kokemuksen myötä kun vääntää vähän lisää ;) *wink* *wink* :) Kiitoksia tästä repäsystä.. Hienoa kuulla että taittuu rankempikin matsku näinkin hyvin ;) ehdoton 9!
0   +1 +2
 
Valandir 02.02.2007
Alusta jo huomaa, ettei biisi tule olemaan minun makuuni, aivan liian nopeatempoista siis. Saundit ovat kyllä muuten aika jees, vaikka osa onkin suoraan sieltä juustovuorelta napattuja. Muutenkin ihan kivoja synarenkutuksia kuuluu jokapuolelta ja ne ovat hyvin sovitettuja itse biisiin. Aika outo breikki lähtee tuossa puolentoista minuutin kohdilla liikenteeseen. Henkilökohtaisesti en noista saundeista tässä kohtauksessa niinkään pidä. Jotenkin tulee tuosta yhdestä synasta mieleen jokin kauhuelokuva, kenties joku "Manaajan" tapainen. Elikkä aika synkän tunnelman luo muutenkin nuo muut saundit, sellaisen kauhu -fiilismäisen.

Noh, kokonaisuutena en itse tästä saa oikein mitään irti. Tämä on mielestäin tälläistä nopeennettua juustoilua, tosin ammattimaisella äänenlaadulla ja ihan kivoilla kohtauksilla. Äänenlaadusta ei nyt sinäänsä ole minkäänlaista valittamista, hyvin toimii mielestäni jokaisella osa-alueella. Enempää en nyt tällä kertaa jaksa tätäkään kommentoida, koska tämä ei nyt vain kuulu niihin omiin henkilökohtaisiin mieltymyksiin, mutta eipä voi mitään.
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 31.01.2007
Biisi ootkaisee saman tien kunnolla liikkeelle, energiaa tihkuen ovista ja ikkunoista. Hyvältä kuulostaa, mukavia retrosoundeja käytetty. Suvannon jälkeen tulevasta vähän hermostuneesta liidistä en pitänyt niin paljon. Basari potkii yllättävän hyvin ollakseen miksattu aika hiljaiseksi. Neljän minuutin päästä on kunnon hard-house iloittelut käynnissä ja muutenkin biisi ottaa lisää kierroksia. Mukava tyly acid-basari vihoittelee 4:30 ja muutenkin tässä kohti on varmaan biisin energia huipussaan ja täytyy sanoa että kuulostaa oikein kivalta. Vähän ristiriitainen kokonaisuus jäi, koska paikoin en niin pitänyt mutta enimmäkseen pidin oikein paljon ja bonuksena erottuminen trancen valtavirrasta, joten annetaan nyt sitten kiitettävä :)
0   +1 +2
 
8
Holmström 26.01.2007
Mielenkiintoinen uusi aluevaltaus artistilta. Toimii, mutta erittäin paljon käytetty liikaa ääniä jotka tukkii toisensa. (tosin hyviä ääniä ja ideoita)
Olisi pitänyt hieman laventaa erinäisiä juttuja mutten lähde nyt tarkentamaan.

Nrg ei todellakaan lopu kesken joka on hyvä asia...

Peruskaava menee tarkkaan samalla kuviolla, eli ei vivahde eroja tai vaihteluja paljoa käytetty.

Kuitenkin soundi saatu hyvään balanssiin ja jälkituotanto lähes erinomaisesti tehty. Sen tämä tuottaja edelleen osaa ja pitää laadusta kiinni... loistavaa!

Peruskaava, ja rakentelu 7
Liian tuttu viritys 7
Artistin rohkeus tehdä uutta ja tuoda esille 10
Erinäiset hauskat ääniviritykset 9
Onko jatkokäyttöä biisille? 7

joten vahva 8 ja jatkoon... ;)
0   +1 +2
 
10
Bompaze 21.10.2007
Jesh, tykkään! Tiukka piisi!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta