Save my heart (2006 Remix)

Protush | 27.08.2006 | Electronic
4:31

Vähänniinku Klassikko Protushilla. Kuuntele ja jää koukkuun!

9.23   2542 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lemon Voice 01.08.2010
Melodia helvetin tarttuva. Rumpu tuo piiisin erinlaisuutta "vanha soundi". Kicki ois voinu olla vähä lujempi. Tekisi mieli tehdä tästä oma remixi. Muutama hyvä idea, joita tässä nyt osaa kuitenkaan kertoa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.09.2006
Täytyy sanoa, että varsin tarttuva teos, vaikka alun erikoiset arpit saavat biisin vaikeaselkoiseksi. Soundit ovat muuten todella puhtaita ja hyvin miksattuja. 1:20 tienoilla alkaa tuo tarttuva säröinen neliö-soundi... kyllä tuosta kohdin biisi tempaa mukaansa.

Menoa löytyy biisistä paljon ja soundit ovat mukava rapeita ja teräviä... hiukan kaipaisi limaa pehmennykseksi joukkoon, mutta kyllä muuten vain kuulostaa niin hyvältä.

Yhdyn myös tuohon, että tässä biisissä on mukaan saatu paljon rohkeutta kokeilla jotain uutta. Melodia on reippaasta pirteydestä todella hyvän kuuloinen ja ehkäpä varsin tarttuva. Itse pidän myös tuosta ujeltavasta human-soundista.

Kikkailua on biisissä paljon ja se on vain hyvä asia. Ankarasta väsymyksestä huolimatta tämä biisi piristi sopivasti olotilaani... en nukkunut yöllä ja aamupalaksi otin vain buranan ennen kouluun menoa. Esimerkillistä.

Kaikin osin tämä on kiitettää tasoa saundeiltaan, miksaukseltaan ja osaamiseltaan. Vahva tuotos!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 17.09.2006
Jälleen tulee hienosti esille eri genrejen sekoitus. Miksaus on puhdas ja kirkas ja soundit vaikuttaa aikas hyviltä, basari nyt meinaa jäädä vähän taakse kertsissä, mutta ei sen tässä välttämättä tarvitsekaan niin hakata. Vähän on sellaista Bomfunk Mc's menoa tässä biisissä, ei kuitenkaan ihan samanlaista. Oikeastaan välillä tulee mieleen että tämähän sopisi jonkun pelin soundtrackiksi.

Rakenteessa on sopivasti vaihtelua ja biisi jaksaa kantaa itsensä loppuun saakka, tosin eipä tämä nyt niin pitkä biisi edes ole etteikö jaksaisi. Tykkään kirkkaasta soundimaailmasta, mutta ei tämä jostain syystä jaksa oikein innostaa vaikka sitä menoa onkin tarjoolla. Parhaimmillaan biisi on varmaankin melodioissa. Ihan menevää matskua.
0   +1 +2
 
9
chucky 02.09.2006
hyvinhän tää potkii ;) Ilonen oli meizinki !!! ...bassoa olisin kaiwannut enempi mut tällä genrellä ja toteutuxella homma meni kiitettävän arwosesti =)
0   +1 +2
 
10
Holmström 01.09.2006
Vuosi sitten... kuulin tämän origin. version ensimmäisen kerran ja olin lähdössä duuni / rällästely matkalle espanjaan... Ja muistaakseni kaipasin jotain jykevyyttä tai lisä hässäkkää biisiin? Nyt meni vuosi.. Tuottaja / taiteilija on tehnyt remixin.... Tämä on se versio mikä olisi pitänyt ottaa mukaan... Tuotanto kehittyy... tekijän rohkeus ja röyhkeys kasvaa... JES! Uskalletan käyttää vanhoja elementtjä näinkin hienosti. Ja vanhat elementit on pohjana... hoblaa... jätkä vetää kaikki osaamiset peliin... Biisi sisältää hienoja juttuja jotka voisi vielä vetää loppuviimeksi tuotantopöydän läpi... eli versio 3. Lähinnä soundi syvyys sekä kick snadilla lavennuksella eli ei niin napakka isku, hieman pehmeämmällä mutta tiukalla iskulla.. (vaikee selittää tässä) ja base linja osastolla.. taajuuksia jne... Pikku fixaamisia. Hyvin pientä... Tahtoo löytyy taiteilijalta... Loisto biisi ja etenkin se mitä olet tehtyt tämän eteen... Musiikin tekeminen on loppuviimeksi taidetta joka osa-alueella... Tämä oli tällainen näkemys ja uskon edelleen tekijälle/artistille/tuottajalle loistavaa idearikasta kohtaamista äänimaailman ja itsensä kanssa :)

Erinomainen remix !
0   +1 +2
 
9
Dj Future 28.08.2006
En jaksa/osaa antaa mitää teknistä kommenttia joten jätän sen kirjottamisen muille. Biisi iskee todella hyvin heti alusta ja mieluusti tätä kuuntelee. Tässä on vähän erilainen meininki ku alkuperäisessä biisissä, hyvällä tavalla erilainen. Melodiat on mukavan kuuloisia. Vähän tosin jäi harmittaan että teit tästä electronicia etkä trancea, kunnon bassojumppa taustalla olisi mielestäni sopinut hyvin mutta taaplaa tämä näinkin etiäppäin. Mukava nähdä että olet kehittynyt musan teossa!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 28.08.2006
Mukavan iloisen tuntuista meininkiä. Hassu spiikki tuo save my heart, mutta ihan ok tavalla toimii mun mielestä. Biitti kohtalaisen kevyt ja mun mielestä kivasti toimiva veto. Melodiat nappaavat mukavasti ja erilaisuus iskee muutenkin ihan hyvin tässä biisissä. Soundipuoli kuulostaa ihan hyvältä jos ei oteta mukaan tuota 46 sekunnin kohdalla alkavaa hämärää vähän jotain epämäärästä stringiä muistuttavaa ujellussoundia... se ei mielestäni toimi kovinkaan kauniisti. Muuten hyvässä kuosissa ja miksauksen puolestä mukavan puhtaat paperit. Fiilis kohdallaan, vaikka tyyli eroaa aikasemmista reippaasti. Hyvä homma. Nyt lähtee aamuyön pitkiltä tunneilta taas kiitettävää liikenteeseen. :)
0   +1 +2
 
10
Blaah92 27.08.2006
onpas menevää settiä! ei tälläsiä saa laittaa ku ei pysty oleen paikallaan. aivan mahtavaa heguli! :D
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta