Trust me

Protush | 08.09.2005 | Psytrance
7:24

Protushin ensimmäinen, jollain tavalla varteen otettava psyke kokeilu.

9.36   2634 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fredi Fate. 29.05.2006
ja toi ting tinsample 3minuutin kohal sopii loistavasti tohon!!
0   +1 +2
 
9
Fredi Fate. 29.05.2006
Hmm...mun mieleen ehkä skidisti liian nopee mut se on pelkkä mieli pide kysymys!!Tää o hyvä...meikä diggaaa,,,saa jalan heti potkimaan ja päään nyökkymään!!Good...toistaa vähän ehkä itseään mut ei se miti!!Peace jatka samaa rataa
0   +1 +2
 
9
h6 27.01.2006
vittu, täähä oli hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
san! 26.10.2005
toi oli hyvä ku eka tollasta vähän rauhallisempaa ja yhtäkkii hirvee meno päälle:Dtykkäsin:D hyvä ku tos välissäki oli hitaampaa ja sit taas hirveet jumputukset:D
0   +1 +2
 
9
FLUX 24.09.2005
Todella makeata soundia ja räjähtävää energiaa. Vaikuttavaa. Tässä oli niin monipuolisesti elementit hallussa että ilman muuta tältä tekijältä voidaan odottaa jatkossa vaikka mitä. Jotenkin sen aina kuulee kun lahjakkuutta ja potentiaalia on kehissä poikkeavan paljon, ja tässä tapauksessa on niin. En mene tässä arvostelussa teknisiin yksityiskohtiin, se ei tunnu tarkoituksenmukaiselta, koska tässä biisissä olennaista on kokonaisuuden poikkeuksellinen energiataso ja - aitoa lahjakkuutta huokuva - näkemyksellinen & progressiivinen tatsi :)
0   +1 +2
 
9
chucky 17.09.2005
joo...no nyt kyl kolahti enempi meiziin ;) aiwan upeesti toteutettu kipale =)
Osaat kyl hienosti tämänkin genren ! propsit himaan jälleen ;)
0   +1 +2
 
10
ADU 08.09.2005
rankkaa menoo!! propsit crystalist! :D .. bonari vst!
0   +1 +2
 
10
Holmström 08.09.2005
Tekniikka ja mr. Tuiskunen ovat kohdanneet toisensa äänimaailmassa nyt lopullisesti ;) Teen kaikkeni etten puutu tekniseen yksityiskohtaiseen toteutukseen... Energiaa on käytetty täysillä! Niin artistin kuin artistin tuotantolaitteiden suhteen... Koneista otettu lähes kaikki irti... Tämän luominen olisi pitänyt nähdä livenä... Voi vain kuvitella miten tuon ideointi ja toteutuspuolen yhteensaattaminen on tässä täydellisessä onnistumisessa vapauttanut kaikki mahdolliset äänimaailmat ja efektit sekä koneen ja (ohjelmien) suoritustehot lähes overload tilaan.

Aivan käsittämättömän energian ja toteutuksen yhteenliittymä saanut tällaisen huipputason... en voi sanoa biisin... vaan täydellisen äänimaailma nautinnon, oikeiden äänitaajuuksien vangitsimisen kuulijoiden tajuntaan!

Tekniikkaan on siis pakko ottaa sittenkin kantaa... snadit säröt ei nyt tässä vaiheessa haittaa...aika pientä ja ne on poistettavissa samantein...

Huipputuotanto... sanat loppui kesken, tuottajan teot puhuvat puolestaan.
Ennustan erinomaista tulevaisuutta :) Ehdotan tälle jatko-osaa!

Läx listalle ja näin aluksi tuonne melodic osastolle kunnes saadaan tähän genreen omansa valmiiksi...

Täytyypä tämä muutenkin ottaa "sivuun" =)
0   +1 +2
 
Aurisgale 08.09.2005
Täytyy kyllä kehua, että olet löytänyt energian ja tunnelman maastossa kulkevan teoksen. Human-soundi tekee biisistä aivan helvetin hyvän ja elävän kuuloisen. Tosin se on lievästi liian resonoiva ja vinkuva, mut biisin sisällä se ei haittaa ollenkaan. Tumman energistä menoa aivan loistavilla efekteillä. Tosiaan toi phaser-nostatukset ja sweepit toimivat aivan loistavasti. Teoksen ilmapiiri on kyllä biisin ehdottomasti parasta antia... soundissa on niin hulluutta, metallia ja itämaista tunnelmaa... ei kyllä voi olla pitämättä. Puolessa välissä alkava kello-melodia on hienon kuuloinen ja vaihdokset toimivat loistavasti.

Ainut mistä en pitänyt niin paljoa tässä teoksessa on hiukan basic bassolinja. Sen soundi on hiukan tavanomainen muuhun soundi-maailmaan nähden (pieni filtteröinti tai chorus-efektin lisääminen ei olisi ollut pahitteeksi). En pidä myöskään niin paljoa viidennestä off-beatin tahdin muutoksesta (pikku juttu, joka voi olla myös makuasia). Biisi on hiukan liian kovalle miksattu, mutta en kuitenkaan kuule säröä. Kyllä tämä konetehon kuuluminen kuuluu tässä teoksessa vallan loistavasti. En kyllä turhaan faniutunut ennakkoon. Kyllä tästä vaikutteet kuulee loistavasti, varsinkin eräs toinen keikkaileva mikseriläinen tulee tämän energisyydestä mieleen. Mut omaa soundia tässä löytyy myös hienosti... mutta en tiedä kallistunko kymppin vai ysiin, mutta kertokoon tämä kommentti enemmän. Kovinta settiä mitä sinulta olen kuullut ja teknisesti reilusti parempaa kuin koskaan.

Tulevat setit taitavat olla tästä edespäin varsin mehukkaita tapauksia.
0   +1 +2
 
10
Aah, mikä alku. Energisistä energisin :) Oikeen superyliveto herra Tuiskuselta! Ei perhana! Ei normaalisti tälläinen tyyli pure mutta tässä on sitä... jotain! Tyylikkäästi toteutettu. nopean temponsa ansiosta ei tule ollenkaan jämähtänyttä fiilistä... Samplet on erinomaisia... Kicki olisi saanut ehkä olla vielä rankempi mutta se ei vie pisteitä pois näin :) Siis todella monivivahteinen biisi, ei voi muuta sanoa... Tosi piristävä breikki kohta keskikohan jälkeen! Ja alkaa siitä tosi hyvin! En oo varma onks toi yks efekti phaser vai flanger mutta jokatapauksessa hyvin käytettynä se tuo lisää potkua... Juuri tässä käy niin! suosittelen lämpimästi kaikille rankemma trance fanaatikoille kuunneltavaksi. Muhun ainakin iski vaikken ees kuuntele kyseistä genreä! Supertuotos!!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta