Forbidden paradise

Protush | 17.12.2007 | Trance
5:17

Yksi onnistuneimmista EuroTrance biiseistäni vuosien takaa. Hyvin Sash vaikutteista melodista jumputtelua.

9.50   2323 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SweetSleep 13.02.2008
perkele! tätä mä kaipasin :) helvetin puhdasta soundia ja tykkään tosta basslinesta mikä on alussa mmm-m tänks!
0   +1 +2
 
Aurisgale 05.01.2008
Mukavia soundeja olet tähän löytänyt. Alku kuullostaa hemmetin lupaavalta Bassline maittaa minulle. Leadin kuvio on hyvä, mutta paikoitellen nuo square-leadit kuulostavat hiukan halvoilta soundiltaan (ehkä kaipaisi säröä sen saundiin kunnolla) ja ne tahtovat tukkia muita soundeja, vaikkakin niiden melodia yksinkertaisuudessaan toimii. Saha-arppi on taas mielestäni erinomaisesti onnistunut, vaikka kliseisiä soinutuja kierrättääkin... kuulostaa vain pirun hyvältä.

Plussaa noista kauniista ambient-taustoista, antaa sellaista pro-henkeä tähän tuotokseen. Sopivan tuhti, eikä liian laiha. By the way... Breikit
toimivat myös antaen vaihtelua biisille.

Jotenkin odotin alun perusteella tätä hiukan progressiivisemmaksi, mutta mitäs tässä kitisemään kun toimii näinkin. Positiivinen yllätys sinun suunnalta. Biisissä riittää meininkiä alusta loppuun. Pientä selkeytystä vain kaipaisi hiukan tukkoiseen soundiin, kun leadit tuntuvat imevän tilaa melkoisesti. Parhaimman tason suorituksia sinulta tässä lajityypissään. Good Job!
0   +1 +2
 
10
Holmström 26.12.2007
Huikee suoritus jälleen! Kaikki elementit puhtaalla ja virheettömällä soundilla. Ei vain lakkaa täällä hämmästelemästä lahjakasta tekijää/tuottajaa.

Joo.. tästä voisi leikata uusi soittoääni E61i koneeseen kun tuo Koneisto!theme on kaikkien läsnäolijoideni iloksi soinnut jonkun aikaa...

Näissä soundeissa raikkaus, keskittyminen sekä tekemisen ilo tulee selkeesti läpi... ei tällaista saisi aikaiseksi jos syys- tai talvimasennus päällä... tuottajalla rokkaa täysillä joten jäädään jälleen odottamaan uustuotantoa joka tulisi toivottavasti pian ulos....

Cheers!
0   +1 +2
 
10
Bompaze 19.12.2007
Tältähän sen tränsen kuuluuki kuulostaa, yeah!!
0   +1 +2
 
techrono 02.05.2008
Melkoista Dallas Superstars -meininkiä lupaillaan ainakin bassolinjan perusteella, kimakka synamelodia onkin sitten jo lähempänä perinteistä Protush-saundia. Breakbeatit ja suvannot ihan tiukkaa fiilistelyä, mutta alun pimputtelumelodia jää jotenkin munattomaksi. Suvannon jälkeen tuleva dancesyna sen sijaan rokkailee ihan kivasti! Hieman lisää dynamiikkaa ja leijuntaa olisi tuohon kohtaan kaivannut, vaikka taisi siinä joku filtteri hetken aikaa pyöriäkin. Kun biitti sitten tulee takaisin tuon nostatuksen jälkeen, syna jyrääkin taustan lähes kokonaan, ja parhaat tehot jää ottamatta irti... Mutta ihan kiva biisi kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
9
apollo0100 18.12.2007
Hieman kliseitä löytyy, mutta se ei menoa haittaa, varmaa ja aika hyvänkuuloista. Pieni toisto kans häiritsee vähäsen. Annoin ysin.
0   +1 +2