Darude - Sandstorm (Protush Remix) [Bootleg]

Protush | 16.07.2020 | Melodic Trance
7:56

On Juhlavuosi 2020. Meikäläinen siis säheltänyt konemusiikin parissa 20 vuotta hyvin säännöllisen epäsäännöllisesti. On tullut tuotettua biisiä jos jonkinlaista melko laidasta laitaan, mutta pääsääntöisesti Trance ala kategorioineen on ollut aina se mun juttuni. Nyt päätin tehdä juhlavuoden kunniaksi remixin, jota olen jo hyvin pitkään ajatellut tekeväni. Siitä ei tullut ihan sitä, mitä mielessäni olin alunperin pyöritellyt, mutta harvemmin niistä tulee, kun lähtee luomaan ja toteuttamaan. Joka tapauksessa olen lopputulokseen melko tyytyväinen ja muistin kunnioittaa siinä hyvin vahvasti originaalia Daruden hittiteosta lisäten niin sanotusti vähän uutta verta ja ideointia hyvin omanlaisella tyylilläni. Kuten aina.
Mikseri.net on ollut itselleni hyvin tärkeä paikka ja on edelleen, vaikka valitettavasti yhteisöt ovatkin netin kasvettua siirtyneet isommille vesille. Joka tapauksessa laitan nyt tämän remixini alkuun ainakin vain tänne kunnioittaakseni myös tätä suurta osaa musiikin historiassani Mikserin maailmassa!

Tämän upatessani olen koittanut tavoitella Darudea jo kuukauden verran ties mistä kaikkialta sosiaalisesta mediasta ja saanut apujakin yhteyden ottamiseksi. Laitoin jopa Warner Musicille viestiä, mutta ei ole tullut sieltäkään mitään vastausta. Jos biisi edes päätyisi Villen kuultavaksi vaikkapa täältä, olisin hyvin iloinen. Biisistä olisi julteltavaa enemmänkin. Katsotaan miten käy!

0.00   691 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään