Alkoholik

Protush | 29.05.2006 | Psytrance
7:54

Aika levotonta Psykee.

8.64   2082 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spiritusandasper 05.06.2006
No joo, erilaista matskua ainakin ku normaalisti. Ei silti iske meikäläiseen kauheesti. Ekat kaks minuuttia menee odotellessa... sitten päästään vähän jamittelun makuun jo tuossa kun tulee vähän breakbeatin poikasta. Miksaus ihan hyvä mun mielestä, vaikka ihan kaikki soundivalinnat eivät uponneetkaan täysillä. Meininki paranee kun tuossa neljän minuutin kohdilla rupeaa tuo melodia kilkuttamaan. Toimii ihan näppärästi siitä eteenpäin koko setti. Omalla kohdalla tää psykekama jää yleensä vähän tylsäks, niinkuin tässäkin setissä on ongelmana. Ei saa tarpeeks irti kokonaisuutena, kun meininki alkaa vasta neljän minuutin kohilla, eivätkä nuo alkurakentelut niinkään säväytä. Hienoja soundeja kyllä löytyy, ei siinä mitään ongelmaa. Eipä mulla tässä kummempia, kannattaa kokeilla tälläsen setin vääntöä jatkossakin, koska on tässä sen verran järkeä ja ideaa havaittavissa. :)
0   +1 +2
 
9
Holmström 31.05.2006
Kunnioitettavaa tuo taiteilijan rohkeus ja monipuolisuus. Ja etenkin omaperäinen tapa tuottaa matskuu joka ei noudata valtavirrallista genren suoranaista määritys allokointia...

Psy... joo on, muttei tavallaan ole sitä itseään vaan tässä rakennellaan jotain omaperäistä mutta täysin erinomaista soundia... Kyll tää osaa tää taiteilija ;)

Tekninen toteutus erinomaisesti tuotettua...

Nyt ei valitettavasti irtoo enempää... pitää pohtii omii ongelmii viestintäviraston hylättyä paikallisradioasemamme pysyvän toimiluvan...
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 31.05.2006
Aika tuollainen yksinkertainen alku, jossa ei bassolinjassa ole haukkumista. Sopivan junnaavaa meininkiä ja ainakin omalaatuinen saundi alusta loppuun, mikä on tämän kappaleen parhaimpia puolia ehdottomasti. Aika yksitoikkoista meininkiä tosi pitkään mutta syystä tai toisesta sitä kyllä jaksaa kuunnella. Äänimaailma läpi kappaleen toimii ihan kunniallisesti, mutta jotain pientä, siis tosi pientä tässä jäi kaipaamaan. Jotain mikä olisi tuonut sen lopullisen fiiliksen. Mutta se ei suuremmin haittaa vaan kappaleen jaksaa kevyesti kuunnella alusta loppuun. Jotenkin sellainen omituinen olo jäi kappaleen jälkeen, jokin jäi mietityttämään kuuntelun jälkeen, mutta en osaa sanoa mikä se on.
Melodioista sen verran että niihin olisin kaivannut jotain hieman erilaista saundia, jotenkin nuo melodiat ovat niin usein kuultuja äänityylinsä mukaan että ne eivät oikein vieneet mukanaan. Mutta kokonaisuudessaan siis upea kappale, ja varsinkin se omaperäisyys on tässä hyvin mukana :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 31.05.2006
Kaikissa meissä asustaa pieni alkoholisti;)
0   +1 +2
 
Aurisgale 31.05.2006
Mielenkiintoinen biisi joka suhteessa. Bassline on hiukan tökkivä ja kulmikas, mutta muuten kaikkia perseenraastoon tarkoitettuja ääniä kuuntelee korvat höröllään (tain niin höröllään mitä kuulokkeet päässä voi olla=D). Rumpukomppi on erinomainen, joka on aina ollut sun suurimpia vahvuuksia mielestäni. Miksaus vähän on paksuimmissa osioissa säröllään, mut se kuitenki sopii tähän omalla tavallaan.

Miksaus on suht hyvää, mutta parilla soundin muunnoksella ja parannetulla miksuksella tämä kelpaisi tanssilattioille jo omassa erikoisuudessaan. Ideaa on hitosti tässä, mutta se nyt vain ei pääse tässä kaikessa mittakaavassa oikeuksiinsa. Kokeilumielssä tämä toimii ja kuuntelen tätä tässä jo kolmatta kertaa. Olisi mukava kuulla tästä viimeisilleen hiottu versio. Hyvä biisi jossa on myös oikeaa meininkiä=) Rohkeasta yrityksestä aina plussaa.
0   +1 +2
 
9
chucky 31.05.2006
Aika skitsoi kohtii kyllä esiintyy tässä hivenen erilaisessa, piristävässä kipaleessa =) nostatus oli hieno ! Tässä tuli nimenomaan noi kaikki humala tilat.

Mielestäni upea biusa =) Propsit himppeen jälleen !
0   +1 +2
 
8
techrono 29.05.2006
Heti alusta lähtien en oikein tykkää tuosta kick-soundista enkä bassosta, mutta vähän pidemmälle päästessä alkaa tulla vähän mielenkiintoisempaakin äänimaisemaa mukaan. Itse en ole hirveä psyken ystävä, ja aika puuduttavaahan tämä pidemmän päälle on. Muutamia erittäin hyvänkuuloisia kohtia toki, etenkin parin minuutin kohdalla tuleva breakbeat kuulostaa hauskalta. Selkeän päämelodian puute yhdessä itsepäisesti samassa nuotissa junnaavan bassolinjan kanssa tekevät biisistä melkoisen yksitoikkoisen... eli taattua psykelaatua! Mukavasti ääniä tulee lisää biisin edetessä, ja meininki muuttuu rankemmaksi, tosin nostatuksia voisi kehittää vielä munakkaammiksi. Kokonaisuutena hyvän kuuloinen biisi, ja taidolla miksattukin.
0   +1 +2
 
8
Valandir 29.05.2006
Enpä ole koskaan psykestä pitänyt, mutta kokeillaanpa antaa pari heittoa tähän väliin..

Alkaa kyllä mielestäni aika kivasti, mutta bassolinja kyllä kuulostaa melko ärsyttävältä omiin korviini. 0:55 tulee mageen kuuloisia ääniä messiin. Tulee ihan rankemmat breakbeat -biisit mieleen. Tosi hienosti tuotettu breakbeat kohta varustettuna tosi maukkailla äänillä 1:55, tykkään. Hienosti rakenneltu breikki tämän jälkeen. Pitää kyllä myöntää, että kyllähän tässä tuo tanssijalka alkaa pikkaisen vipattamaan. Rakentelu on mitä mainiointa, kokoajan äänimaailma muuttuu ja kaikkea lisäillään biisiin hyvillä mausteilla. Miksaaminen kuulostaa ihan onnistuneelta, lukuunottamatta paria liian kovalla olevaa ääntä. 4:47 tulee sellainen padi/syna messiin josta en hirveemmin pidä, ei juurikaan sovi biisin kokonaisuuteen mielestäni. Ärsyttävät äänet ovat tässä biisissä valttia.

Kokonaisuutena erittäin mainiokasta rakentelua alusta loppuun maustettuna hyvällä tavalla ärsyttävillä äänillä jotka raastavat korvia kuin vasta teroitettu juustohöylä parilla ruostetäplällä. Äänimaailma on myös mitä mainioin ja äänenlaatu on taattua protush -laatua. Mutta eipä nyt tule silti mieleen kuunnella tätä uudestaan, koska enpä juurikaan mikään suuri psyken ystävä ole. Tämä sattuu, tämä sattuu niin kovaa että tässä vaiheessa on pakko läväyttää biisille numero kahdeksan. Ihan kuin krapulassa kääpiöt poraisivat päähäni ja raksamiehet hajoittaisivat sänkyäni vanhalla moottorisahalla naureskellen vieressä kun siinä nukun. 'Herää jo! Herää jo!'. Aaaaaaaargh...
0   +1 +2
 
9
Fredi Fate. 29.05.2006
pARI LOISTAVAA SKITSO KOHTAA!!tÄÄ O KYL HYVÄ
0   +1 +2
 
9
Fredi Fate. 29.05.2006
Mä diggaan täst tempost ja toi basso linja on hyvä...biisi alkaa rakentua loistavasti...kunnon lämmittelyy ennenku tulee hyvii saundeja...kokoajan paranee sitä pidemmälle kuuntelee!!PeACE
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta