Jos vain saisin sut takaisin

Protush | 24.09.2005 | Dance
4:36

Tunnelataus yläasteajoilta. Tekninen puoli kökkö, mutta idealtaan koskettava, jopa rankka sekoitus dancea ja räppiä.

9.91   3387 kuuntelua

Kappaleen sanat

Jos vain saisin sut takaisin

Mikä vittu suhun meni ku en pysyny sun laivas,
hukuin rakkauden mereen yllä pelkkä tähtitaivas...
Käänsit selkäs ku vajosin pohjaa kohti, hukuin
ja sieluni taivaaseen johti...
Elämässä on tehtävä suurii valintoja,
oli suhde tai vapaus mistä sun piti valita...
Otit jälkimmäisen vaikka rakastit mua,
nyt on paska fiilis eikä mulla oo sua.

.....

Ei mikään voita tuskaa jos en pysty sua halaa,
hiljaa mielessäni toivon kaikki ennalleen palaa...
Rakastin sua liikaa ja rakastan edelleenkin,
oot mun mielessäni aina mitä tahansa mä teenkin...
On väärin etten pysty enää edes suutelee,
ottaa kädestäsi kii, mennä ulos kävelee...
Kyynel silmässä vain ootan et mun luokse sä palaat,
otat musta kiinni ja kunnolla halaat...

....

Eroon tää juttu pääty kun sun sydämesi jääty,
sanon sulle oot rakas mut sä et haluu takas...
Sä teit omat valintasi kuviosi kaverisi,
rikoit mun unelmani sydämeni rakkauteni...
Pyysin yhtä tilaisuutta korjata virheeni,
mut sä torjut mut vaan tahansa teenkin...
Mä en kestä tätä enää miks mun täytyis ees elää,
Se on yhden tekevää mihin hirteen köytän pään...

.....

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
SEDUCTiON_ 23.06.2006
aivan mahtava kappale.. hienosti miksattu ja kaikki on balanssissa! tulee mieleen @junkmail yms. sanat on mahtavat! tunteet tulee hyvin esille melodiassa ja sanat vie vielä syvemmälle biisiin... hienoa! toivottavasti olet päässyt yli anusta. tai toivottavasti edes olette palanneet yhteen.. se jonka takia se sut jätti oli ihan uskomaton ääliö, tapasin sen tuossa muutama kuukausi sitten. huh. teki todella väärän valinnan elämässä jos ei sua takaisin ottanut. hienoa protush!
0   +1 +2
 
10
niina-80 01.06.2006
tää on paras biisi tällä hetkellä
0   +1 +2
 
9
T-Sync 12.11.2005
oho :).. en lukenu tuota tekstiä, ihmettelin vain kun dancebiisin nimi on noinkin perisuomalainen :) mutta kun lyriikat tuli esille niin kolahty..
mitä nyt räpistä tiedän, niin toi flow mikä tos oli, toimi ku unelma, ja äänen miksaus oli onnistunutta. melodiat on just sellaset jotka kaipaa jotain pientä lisää, ja ne on noi sanat.
0   +1 +2
 
10
san! 26.10.2005
ihana melodia:)tykkäsin tästä todella paljon....sanat todella hyvät...<3
0   +1 +2
 
spiritusandasper 09.10.2005
No niin... tässä on kyllä tämä varmasti kaikille ihmisille tuttu paskan fiiliksen sanoma kovasti esillä. Sinänsä kyllä onnistunutta tavaraa, vaikkakaan tyyliltään ei niin iske meikäläiseen. Silti tunnelmaltaan tämä toimii ja se on kuitenkin erittäin tärkeä osa musiikkia. Vokaalit on ihan hyvin sanotettu ja kun totuus on lähtökohtana, niin niihin on myös selkeästi saatu tunnetta mukaan. Mä en edes niin osaa tollasia räppiosuuksia kritisoida, mutta mun mielestä tässä ei niissä oo mitään korviin pistävää. Tausta pelittää myös ihan nätisti ja hyviä kikkailuja löytyy paljonkin. Kokonaisuutena ihan hyvä tunnelmapala tässä. :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 06.10.2005
Biisi joka tarvitsisi laajempaa julkisuutta.

Erittäin kunnioitettava tapa tuoda tunteet esille... joka varmasti antaa uutta voimaa edetä elämän käsittämättömissä hässäköissä ja nimenomaan suuntana ylös...

Sanomaa löytyy jaettavana hyvinkin laajalle kuulijakunnalle, ovat sitten kokeneet saman kohtalon tai suhde menossa katkolle...
(nimim. kokemusta löytyy puolenvuoden sisällä)
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.09.2005
Räpin ja dancen yhteensulautuminen. Jos en olisi kuullut tätä hiukan ennestään ja lukenut noita boksin esittelyjä, olisin voinut tulla tätä kuuntelemaan varauksella, varsinkin kun on kyseessä dance-genrenä.

...mutta oletkin vielä sanatkin sovittanut varsin nerokkaasti ja kaikki rimmaa todella hyvin. Välillä tahmaa hiukan lyriikat, mutta oikein sujuvaa ja soljuvaa menoa muuten (melko täydellistä ja hyvällä efektillä tehostettuna). Olen varma, että tämä biisi saa hyvän vastaanoton. Täytyy vain kehua rohkeuttasi ilmaista itseäsi. Täytyy myös sanoa, että sulta sujuu tuo räppi-puolikin, vaikka en yleensä siitä pidä... mutta kerrankin sanojen sisältö on rautaa, kun tietää että ne tulevat vielä sydämmestä.

Varmasti terapeuttinen kokemus ja voimanlähde selvittämään hiukan tunnesotkuja. Luulen että tämä biisi on helpottanut tunteita ja varmasti aurinko vielä paistaa Tampereellekin.

Tämä voisi soida aivan hyvin hitti-listoillakin... koskettaa varmasti sama aihe kaikkia joskus vähän tai useammin. Jaksamisia!
0   +1 +2
 
10
ViZo 24.09.2005
Alkaa tempaavasti hyvillä melodioilla, heiiii...kuullaanko ensimmäistä kertaa Heikkiä oikein kunnolla "äänessä"?....Kuullostipa tosi makeelta, ei kun lisää tällaisia ;).
Taustat on aika simppelit, mutta sopii tämän tyyliseen biisiin kuin nenä päähän. Sanat oli tunteella tehdyt ja elämä joskus riepottelee, mutta kyllä se siitä ajankanssa.....
Kaikin puolin upea biisi ja olis kiva saada lisää tämän tyylistä matskua sulta. En ala keksimään biisistä mitään negatiivista kun sitä ei siinä mielestäni ole. Annan 9 1/2 pistettä, joka pyöristetään 10:iin.....Hienoa työtä :).
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta