Kate Lesing - Neverland (Protush remix)

Protush | 30.03.2007 | Eurotrance
4:59

Tässä vihdoin oma remixini Neverlandista. Biisi on ollut jo pitkään lähes valmiina, mutta nyt vasta sain aikaiseksi miksata sen loppuun. Kaveri porukassa tätä on jotkut kehuneet jopa parhaaksi biisikseni, mutta mitä sanovat tästä mikseriläiset?

8.67   2416 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
W@RM 13.12.2008
Alku tosi hyvä, saundit on hyvin kohdillaan. Alkua ehkä oisin ite lyhentänyt jonkin verran, turhaa mittaa biisillä. Laulut on hyvät ja sanotukset ok. Mutta en tiiä millanen biisi alkuperäisenä on, mutta jotain tästä kuitenki jäi kokonaisuudessaan puuttumaan? Jotain koukkuja enempi tms jotenkin tuntuu että biisi jauhaa kamalasti paikallaan johtunee justiinsa biisinsä pituudesta. kokonaisuudessaan hyvä biisi, pienel säädöl tästä olisi saanu vieläkin paremman biisin.
0   +1 +2
 
9
Holmström 27.07.2007
...olen erittäin kriittinen remix hässäköistä... (nimimerkillä "aikoinaan useita tehneenä") Eikä se oikeuta kritisoimaan mutta nyt... Alku, intro rokkaa... päästään oikeelle tasolle... koneet käyntiin. rok... Nyt meillä on robleema siinä että "bandi" ja solisti ovat liian kovaa samalla taajuudella, kumpikaan ei halua antaa toisilleen tilaa vaan mennään liian kovaa samalla soudi levelillä... Neiti ihmiselle pitää joskus antaa periksi joten pientä uudelleen miksausta. Toi neiti olis varmaan antanut mulle kunnolla turpaan jos olisin äänipöydän takana kuvitteellisessa tilanteessa ja hää stagella... Eli tarkoitan pientä balanssia... Se siitä remix kommentistani, paitsi että tää on perustekniikaltaan erittäin hieno jutska :)
0   +1 +2
 
Vespe 13.04.2007
Intro jotenkin yksinäisen kuuloinen ja vähän n0b0htava. Puolen minsan kohdalla sit alkaakin jo tapahtua, toisaalta nuo ekat 30 sekuntia on loistavat miksausvarana mutta muuten ei mua ainakaan innosta.

Breakbeat on melko erikoisen kuuloinen, mukavan erilainen. Näitä neverlandejakin löytyy mikseristä varmaan sata ja kyllä tämä kuitenkin sinne mikserin kärkipäähän menee mun omalla listalla. Mukavaa improvisointia käytetty eikä mene niin samaa kaavaa kuin suurimmalla osalla.

Rauhallista, varmaa ja tasaisen tappavaa menoa. Silti, ei voita M1cH0n tekemää remixiä mutta kyllähän se rules tämäki.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 08.04.2007
Kympin suoritus teikäläiseltä taas! Mahtavaa bilemusaa!
0   +1 +2
 
ArrestKulak 05.04.2007
Alkoi ihan hyvin. Laulun Tullessa mukaan olisin ajatellut ehkä jotain chillimpää tai break-beattia. Tuntuu nyt vähän laahavalta näin.
Suht rauhallista menoa muuten.
Nyt ei irtoa tämän enempää kommentoitavaa ;)

jatketaan..
0   +1 +2
 
8
_whisper 01.04.2007
Ei tää oo sun paras biisi mut ihan ok. Oisko sanat saatavilla?
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 09.10.2007
Intro on jotenkin tyhjän olonen kunnes mukaan tule bassolinja, sitten nousee mielenkiinto. Laulu on hyvän ja puhtaan kuulosta ja hyvin miksattu biisiin, dropdown oli hyvä jota seuraava releasi toimii hienosti omalla melodiallaan. Soindit on kyllä kohallaanja kuulostavat hyvältä, tässä kohtaan tulee selkeästi protush meininki esiin...

Biisi jatkuu kuitenkin melko tasapaksuna, olisin odottanut jotain uutta toisen dropdownin jälkeen, tosin siinä dropdownissa oli kyllä hyvä breakbeat...

Toteutus ja miksaus onnistuivat paremmin kuin hyvin, äänet toimivat hyvin masterointi on onnistunutta, mutta vaihtelevuutta jäin kaipaamaan...
0   +1 +2