Psycho dreams

Protush | 11.10.2007 | Psytrance
6:27

Mahdollisesti Protushin paras Psytrance tähän mennessä!

9.30   1919 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Zimerus 08.01.2008
Erikoinen biisi...mutta niin on säädöt kohillaa et kateeks käy. :) Ainoo rakentava kommentti minkä keksin on et jatka vaa samaa rataa. He!
0   +1 +2
 
Aurisgale 05.01.2008
Hiukan tasaisuus tuntuu haittaavan kokonaisuutta, mutta kaikesta huolimatta olet pysynyt maukkailla alueilla sortumatta liikaan sekoiluun. Soundit ovat tässä tuotoksessa rautaa. Mukava huomata näitä kaikkia uudempia tuotoksia kuunnellessa, että siellä on tapahtunut reipasta kehitystä biisien teossa. Oikeeseen suuntaan vain ollaan täällä menossa!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.12.2007
Ensimmäisenä kiinnitti huomiota erittäin hyvään äänenlaatuun ja miksaukseen, mikä yllättää tässä positiivisesti, kun en kuitenkaan noista psytrancen elementeistä niin välitä. Äänimaailma on kunnossa ja paikoin taukokohdassa päästään jo leffasoundtrackin tapaiseen tunnelmointiin.

Basso revittelee ihan hyvin, tulee hieman joku paha sirkus mieleen. Yleensä tämä genre on semmosta tykitystä, että ei jaksa kiinnostaa, mutta tämä on poikkeus kyllä, ihan mukaansa tempaavaa materiaalia.

Kyllähän tämä on tuotannolliselta kantilta aika huippua, vaikka en muuten genren häröilystä yleensä innostukaan. Mutta jos psytrance ei menisi tämän härömmäksi niin voisi sitä enemmän kuunnellakin. Tästä nyt kuitenkin kiitettävä, kun se kuulosti sen verran ammattitaitoiselta.
0   +1 +2
 
harhainen 29.11.2007
aika diippii saundii... kyllä maistuu, selvä nouseva tähti!!!!! eipä tossa mitään vikaa tuntunu olevan!
0   +1 +2
 
9
Wavescale 29.11.2007
Jes! Pätevä psykepläjäys. Suosikkigenret tietty sijoittuu vähän melodisemmalle osastolle ja sama pätee luonnollisesti sinun tuotantoosikin, mutta kyllä tämäkin vaan toimii. Happoilu ja kunnon levoton meininki iskee, varsinkin kun miksaus toimii. Biisi on täynnänsä monenlaista pientä kikkailua joka säilyttää hyvin mielenkiinnon, ja vaihtelua rakenteessa löytyy. Niin ja no, ehkäpä siinä bassossa voisi olla hyvä kuulua myös niitä.. kuuluvampia taajuuksia mutta minusta se toimii erinomaisena runkona näinkin saundimaailmalle.
0   +1 +2
 
8
techrono 17.11.2007
Todella laajan ja massiivisen äänimaiseman olet ainakin noissa hienoissa suvantokohdissa saanut aikaiseksi! Meininki on rajua ja tanakkaa, mutta kuulostaa silti tutulta Protushilta. Hieman käy tosin tympäisemään tuo kick ja basso, mutta enpä erityinen psyken ystävä olekaan.
0   +1 +2
 
10
Holmström 10.11.2007
Laadultaan ja tekniikaltaan sekä kokoaistuotoksena kansainvälistä +++tasoa!
Edustaa genren kaupallisempaa näkemystä, syvällinen sielukkuus tähän genreen ei mukana mutta ei tarvitse koska sen tekee kyseisen alan omat tekijät. Aivan loistavaa tuotantoa jälleen ja tekijä/tuottaja antaa moniosaamisensa ja ilmekkyyden valloilleen... Lahjakkuus sanoisin... Mitähän seuraavaksi...? Enkä ihmettele että tehot loppuu koneesta, tällä äänimassalla meillä on tapana tehdä aika järeillä härpäköillä hommat joten näin erinomaista ja huolellista viimeistelyä "himakoneella"... Jes! Tämän herran tuotoksista pitäisi tehdä kokoelma cd ja miettii että kenelle lähtisi kuunnelluttaa... Nyt vallan jännittää mitä seuraavaksi :)
0   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 15.10.2007
Alkaa ihan hyvällä meiningillä, Kicki+tausta äänet on hyviä mutta basso kuulostaa jotenkin liian laimeelta...psyche on tuttu noista kuuluisista tausta äänistä, tässä olet saanut ne toimimaan mielestäni paremmin kuin hyvin, niistä iso plussa +

Koko kappale säilyttää hienosti kuitenkin sävynsä. Äänet on puhtaita ja miksaus on onnistunut hyvin.

Toimiva tuotos, bassosta kuuluu hyvin matalat äänet, olisin kaivannut hieman kuuluvampaa ääntä mukaan, mutta toisaalta taustalla olevat pikku äänet täyttävät kaiken niin mainiosti että annetaan se tällä kertaa anteeksi :)
0   +1 +2
 
10
Anskuli89 13.10.2007
wou ou kuullostaa hyvältää ja vetää sanattomaksi :)
0   +1 +2
 
chucky 21.10.2007
Toimii kiwasti "protus stylellä" !!! ja tästä huomaa et tähän on paneuduttu huolella,,,virheitä EI ole !!!
Kaikki on kirkasta ja kaunista,,,
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta