Two worlds

Protush | 03.08.2006 | Psytrance
6:54

Tällä kertaa Psytrancen merkeissä. Menoa ja meininkiä riittää!!

9.00   1685 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

harhainen 02.08.2008
pakko myöntää että tästä biisitä on tullu yx mun suosikeista... tunnelma on tasan kohallaan!!!! paitsi ehkä noi pimputukset jostain keskiajalta :I
0   +1 +2
 
-Juha- 10.08.2006
Hienoilla ja mystisillä padeilla lähtee liikkeelle! haikat ja muut kilkuttimet oikein eloisat ja vauhdikkaat. Tämä 1:10 kohdalla ensimmäisen kerran tuleva aavemainen sähkökitara? tuo jostain syystä mieleen vanhan duke nukem 3d pelin, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Taukokohdassa vaihdetaan psytrancesta puhtaaseen chillouttiin, mikä luonnistuu aika hyvin. Square soundi tosiaan aika räikeästi erottuu muun keskeltä, mutta ei ole kuitenkaan aivan tökerö ratkaisu. Tuotantopuolesta ei löydy valittamisen sijaa. Aikalailla parasta protushia mielestäni!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 07.08.2006
Miksaus kuulostaa heti hyvältä korvaan, hyvin tuotettua tavaraa. Clapissa erikoinen efekti, mistä lähtee mukavasti korkeita hertsejä, mutta ei liikaa. Basarille en lämpene ollenkaan, turha naputtava eurokick, varmasti paremmankin soundin olisit tähän löytänyt.

Ensimmäinen taukokohta pistää sitten 10x paremmaksi kuin muut osiot. Itseasiassa tästä olisi saanut mainion biisin pelkästään tuota taukokohtaa käyttämällä, ehdotan että teet niistä elementeistä jossain vaiheessa ihan oman biisin, koska se vaikutti erittäin lupaavalta pätkältä. Mutta palataan sitten kertosäkeeseen. Square on turhan pilipali, vaikka soundi onkin hyvää laatua, enemmän efektiä vaan kehiin ja omaperäisempää linjaa.

Tykkäsin kyllä tästä tuotoksesta, mutta kyllä sieltä taas löytyi huonojakin ratkaisuja, joista mainittakoon basari sekä square. Miksaus / masterointi kiitettävää luokkaa, kokonaisuus hyvä, taukokohdat parasta antia.
0   +1 +2
 
10
Holmström 03.08.2006
Tää taiteilija ei jätä kylmäksi :)

Biisi lähtee mielenkiintoisella sykkeellä eteenpäin ja muuttaa muotoaan melko nopeasti. Varsinaiseen psytranceen en meinaa tätä taide härdelliä saada, ei sitten millään... Eikä pidä, koska oletan että nyt on juuri keksitty aivan uusi oma genre ;) Pitää vielä miettiä että mikä se on... Toisaalta taiteilija pitää nimetä oma teos johonkin genreen. Aina niitä ei välttämättä löydy suoranaisesti... se siitä... ;)

Olen urani aikana kuullut kaikenlaisia teoksia mutta tää menee nyt omaan blokkiin... koska tietäen kyseisen artistin aikaisemmat tuotokset ja tyylisuunnan, voisin väittää että rohkea luovuus jyllää.

Biisin rohkea yhdistelmä eri ääni- ja tyylilajeja vie arvostukseni kyseistä taiteilijaa kohtaan aina vain ylemmäksi. Juuri tällaista luovuutta ja moninaista kokeilevaa sekä itsensä esille tuomista arvostan. Myös taustaryhmäni arvostaa.

Töitä pitää vielä tehdä jotta tuotanto olisi täysin valmis mutta siihen en edelleenkään puutu tässä julkisessa foorumissa. Suuntaus on kova tuolla luovuuden saralla.

Taiteilijan mielenkiinto äänimaailmaa kohtaan näyttäisi olevan erittäin kova. Ja se monipuolisuus... sen takia, vaikka tämä tuotanto pitää jalostaa / kesken, annetaan täydet arvosanat. Luovuus ! Rok !!
0   +1 +2
 
RadeoN 03.08.2006
jees.. rumpuosasto tuntuu ainaki olevan kunnossa lukuisten soundien ja niiden variaatioiden kera. kick potkii mukaavasti.. cläpy on ehkä vähä napsahtava mutta kyl se iha hyvin tuol seas menee. Basso vetää perus offbeat-linjaa.. uppoo kyllä kuitenkin kun vähä tällasest nopeemmast biisist on kyse. Soundeja löytyy kyllä ja kikkailuja mukavilla efekteillä höysteltynä. 2 minsan kohil lähtee melodia.. ei oikeen kolahda.. tulee ihan joku ritaritarina mielee :) mielestäni ei ainakaan tän biisin ympäristöön sovi. Biisin startatessa riittää taas energistä meininkiä.. tosin sulla on kyllä ollu tällasta vähä erikoista melodialinjaa siellä sun täällä biiseissä että ehkäpä tämä on sitten sitä uniikkia tyyliä ;) siitä kyllä pisteet. ei ehkä vaan oikeen kolahda mulle.

Rummut on kyllä loistavat tässä biisissä ja energisemmällä melodialinjalla järeemmällä soundilla varustettuna tää oli varmasti aika tykki biisi. Jotenkin toi nykyinen sävelkulku syö sen energian pois joita rumpuosasto siivittää. vaikeeta antaa numeroa kun en tiiä kallistuuko 8 vai 9 joten jätetää ny antamatta ;)
0   +1 +2
 
DJ Smash 03.08.2006
Kivat alkuefektit :) Kivan vhilli tunnelma. Tosi nopea ja kivasti naputtava kiksu kivojen efektien kera. Ehkä hieman voimaa kiksu kaipaisi lisää mutta ei tosiaan haittaa näinkään :) Ääniä ja efektejä pursuaa kivasti esiin joka suunnasta aina välillä ja meno on huipussaan :) Ei siinä mitään, tämä on kyllä todella onnistunut pakkaus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat