Dreaming of you

Protush | 01.10.2005 | Chill Out
4:23

ViidakkoChillOutia. Kuuntele ja rentoudu!

9.78   2872 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DJ Smash 29.07.2006
Alku on sairaalloisen hyvä ja kerta kaikkiaan kuunneltava :) Koko kappaleen ajan kuljetaan mahtavien padien ja bongojen, kaikkia efektejä unohtamatta, kanssa ja kierretään luonnonkauniita maisemia. Hyvä, tämä on upea kappale, tälläistä vaan lisää.
0   +1 +2
 
10
san! 26.10.2005
ihanan rauhallinen,upea oikeestaan:) tykkäsin kuunnella ja kuuntelen vielä monta kertaa uudelleen:)
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 22.10.2005
Todellakin hyvin elokuvamainen väsäys!! Aivan kuin "kuuntelisi" jonkun elokuvan lopputekstejä =D Hienoja laajoja ja rauhallisia ääniä! Ja rummut ovat taidokkaasti tehty... =) Ei voi muuta sanoa kuin että laatutuotos!!!!!! 9½
0   +1 +2
 
Vespe 17.10.2005
"Niin pehmeää ja niin kaunista."

Tuossahan tuo aikalailla tulikin :P Enpä tästä mitään negatiivista keksi. Lajissaan muistamisen arvoinen biisi. Todella hyvä ja mystinen äänimaailma. Rauhallinen mutta yllätyksellinen.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 09.10.2005
Mennään hieman erikoisella linjalla, niinkuin kuvauksessa lupaillaan. Ei pahalla kylläkään mun mielestä. En oo sitten ainoa jolle tälläsestä tulee inkkaripaukutus mieleen. Juuh, nyt voin sanoo suosiolla et on rakentavat kommentit vähä vähissä, mutta ihan hyvältä ja varsinkin erikoiselta tää biisi kuulostaa. Hienot äänimaisemat oot luonu. Noi efektit tuo kyllä just semmosta hienoo tunnelmaa ja nuo joikhausklauluefektit tuolla taustalla on hienosti laitettu... (vai kuvittelenkoha mä sellasii tonne) :D. Juuh. Ei mulla tästä oo pahaa sanottavaa ja valitan että kriitikit jäävät olemattomiksi, koska tyyli on näin erikoinen. Silti tunnelmat jotka tästä käteen jäävät ovat positiivista laatua ja toteutuksellisesti kiitettävää laatutasoa. :)
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 09.10.2005
Mahtava alku suorastaan, tulee ihan semmoinen intiaani musiikki mieleen, rytmistä puhumattakaan. Nyt olet tosiaan tehnyt semmosen biisin josta meikäläinen tykkää todella! Just tällaista rauhallista. En osaa kuvata sen enempää oikein. Nuo instrumentit ja kaikki on suorastaan täydellisiä!!

Jehna! Taidan faniutua tännekkin.
0   +1 +2
 
10
Holmström 06.10.2005
Täyteläistä... hyvin täyteläistä ja monipuolista toteutusta... Ideointi ja tuottaminen on saavuttamassa huippunsa tällä artistilla.
Mielikuvat lähtevät liikkeelle... Tälle äänimaailmalle pitäisi saada myös visuaalinen kuva vangittua... Juuri nyt tuli pakonomainen fiilis lähteä duuniin studiolle rakentamaan kuvamaailmaa...

Uskomattoman upea biisi :) Saiskohan tätä soittaa radiossa...? Mix ei... kysytääns lupa :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 02.10.2005
Teknisesti virheetön ja täyteläinen *reps* ...joskus kirjoitusvirheet ovat varsin mielenkiintoisia... kyllä tässä sitä virettä löytyy... XD

*pahoittelen*

<3
0   +1 +2
 
Aurisgale 02.10.2005
Oikein tunnelmallista maalailua. Masterointi on todellakin rautaisella otteella tehty. Tilavaikutelma on parasta mitä olet koskaan saanut aikaiseksi. Soundit tuntuvat tulevan monesta suuntaa, vaikka äänet ovat vain stereona. Soundeissa ei ole heikkoa lenkkiä ollenkaan ja mikään ei kompastu.

Kappale vie metsien ja vuorten yli, suuren meren rannalle. Etsien omia juuria, jokin sielunvaellus mielen syvyyksiin. Erittäin maisemallinen kertomus äänen voimin. Tämä olisi juuri omiaan visuaalisen ravinnon lisukkeena. Kappale on kuin auringonnousu ja lasku tai jotain elämän pieniä yksityiskohtia.

Aivan mahtavia padeja olet saanut aikaiseksi ja samplet mitä olet löytänyt, ni nekin ovat kerrassaan helmiä. Tunnelmallista musaa, jonka parissa mielellään chillailee hyvän hetken. Teknisesti vireetön ja täyteläinen.
0   +1 +2
 
10
Solar Base 02.10.2005
parempi genre vois olla joku "soundtrack". Tää nimittäin sopis mainiosti johonkin leffaan tai peliin. Hiukan tulee mieleen metal gear solid 3. Hyvänkuulosta bongojen paukuttelua ja kauniita padeja. Pan huilukin sopii hyvin tohon. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat