Blue sky (original love remix)

Protush | 26.07.2006 | Chill Out
4:58

Rauhallisin (joskaan ei välttämättä paras) versio Blue sky biisistäni. Kannattaa se silti kuunnella ;)

9.60   1687 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 08.08.2006
Muistan alkuperäisen biisin hämärästi, mutta en tästä silti saa oikeastaan mitään viboja siihen suuntaan. Mukavan oikuttelevaa ja iloista meininkiä tässä, vaikka yleensä meikäläiselle uppoaa enemmän sellanen haikeampi chillailu. Tämä on silti jo jonkin verran ehtinyt olla soitossa, mutta ei vain ole ehtinyt palautetta pistää. Korjataan asia nyt. Biitti on sopivan rauhallinen, eikä sekaan ole valittu mitään turhan pistäviä soundeja. Toimii nätisti tämmösessä biisissä. Kellosoundi hyvän kuuloinen, joskin ei niin täysillä meikäläisen makuun kuitenkaan. Toi 2:16 alkava melodiakoukku on biisin parasta antia. Pidän siitä erityisesti. Rauhallisesti rullaavaa ja nätisti etenevää chillailua. Kiitettävän tasoinen suoritus mun mielestä. Enpä osaa pukea edes sanoiksi mitä tähän olis lisää kaivannut.
0   +1 +2
 
9
Holmström 01.08.2006
En tunne alkuperäistä joten otetaan tämä haltuun ns. uutuus juttuna...
Yritin etsiä omista arkistoista...folderista nimeltä Protush mutta ei niin ei...

Biisi sisältää tiiviin rakenteen. Hyvin rauhallisen ja tunteella tehdyn jutun jossa ei ole haluttu kikkailla mitään yli menevää vaan tuo tasapainoinen linjakkuus sekä johdonmukaisuus kokonaisrakenteessa on ihailtavaa ja tyylikästä. Biisin AINOA ongelma on alas feidaus. Pls, hyvät taiteilijat, artistit ja tuottajat... älkää tehkö koskaan alasfeidausta tällä vuosisadalla... Biisien pitää saada kunniakas päätös. Ja etenkin mikäli tämä on tehty läheiselle ihmiselle lahjaksi.
0   +1 +2
 
Vespe 26.07.2006
Tuntuupa oudolta kuunnella tätä.. Nerokas idea tehdä tuosta klassikosta chill out versio, itselleni tämä ainakin toimii. Ja retropisteitä kyllä heruu :)

Yleensä en tämmöistä chilliä niinkään kuuntele, mutta tästä kyllä tykkäsin.. Ehkä sen takia että vanha blue sky on muistissa :b

Eipä mitään negatiivista tuu mieleen, hieno idea ja mukavia tällaiset "välipalat" :)
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 27.07.2006
Mukavan rauhallinen meno. Kivasti muokattuna nuo Blue Sky:n melodiat hieman muunneltuna kuulostavat hyvältä :) Eipä tässä mitään, kaikin puolin onnistunut kappale. Tätä en ole vähään aikaan sanonut biisejä kommentoidessani, mutta kymppi läjähtää :) Niin ja onneksi olkoon tyttöystävälle :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta