Some words 2006

Protush | 15.01.2006 | Hardtrance
6:47

Jotain Hardtrance yritystä vuodelta nakki.

8.83   2594 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
techrono 25.01.2006
Ihan jees biisi, mielenkiintoisiakin soundeja olet saanut aikaan noiden melko perinteisiin synaääniin nojautuvien melodioiden lisäksikin. Rakenne on tosiaan hieman heittelehtivä, hiljaiset breikit tulevat yhtäkkiä yllättäen. Niissä on kylläkin hienoa äänimaalailua padien ja spiikkien avulla, eikä pannaus- ja filtteröintiefektejä puutu. Rummut ovat toimivat, mutta minua jäi häiritsemään heti alusta lähtien harvinaisen munaton *kops* -kicki. Kunnollista bassoa ei biisistä juuri löydy paria matalaa efektilyöntiä lukuunottamatta. Muutenkin miksauksessa vaikuttaisi olevan vielä vähän parantamisen varaa, äänimaisema kuulostaa melko ohuelta.

Tällaisenaan ei noihin yksinkertaisiin perusmelodioihinkaan juuri kaipaa mitään omaperäisempää, kun biisi soljuu noin mukavan progressiivisen oloisesti... Tosin hieman pidempää progekehittelyä olisin toivonut näinkin yksinkertaisia melodioita maustamaan. Päämelodioiden soitin olisi myös voinut olla hieman paremmin valittu, noin aggressiivinen soundi oikeastaan vaatisi nopeamman ja "raaemman" melodian. :) Mutta hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.01.2006
Ensivaikutelma on ainakin energinen kuin kofeiinia suoraan suoneen. Äänimaailma raastaa paikoitellen pepusta viipaileita että lihan palat vain lentelee. Bassline tosiaan häiritsee paikoitellen, kun on kallellaan oikealle. Happo-soundi repii liikaa... kaipaisi tilaa moneen soundiin, kun ne vievät huomiota liikaa edustalla. Pehmeyttä kaipaisi todella paljon, ettei kuulostaisi niin kliiniseltä. Puhtautta voisi verrata pakkomielteiseen siivoajaan. Märkä räkä olisi maukkaampaa, kuin kuivaneet klöntit.

Itse rumpujen variaatiot ovat mielettömän hienoja erikoisineen katkoineen ja taukoineen. Parasta rummuttelua varmaan mitä olen pitkiin aikoihin kuullut missään. Rummuttelu pitää tämän biisin vahvasti hengissä. Rummut ovat muutenkin se vahvin elementti koko biisin osalta... ihailtavaa työskentelyä siltä osin. Melodiat ovat omaan makuun turhan yksinkertaisia, mutta toimivat erinomaisen hyvin siltikin tässä genressä.

Vaikka monia asioita tässä biisissä onkin ja kaikki ei 100%:sti miellytä, niin olet silti kyllä luonut omaperäisyydessään hienon ja itsesi kuuloisen hienirroittajan. Jos olisit vain huolehtinut biisin balanssista, hyvästä miksauksesta huolimatta, niin voisi toimia paremmin. Toimii näinkin ja kyllä tämä pisti jalat ja pään liikkeelle. Biisi on todella viehättävä ja mielenkiintoinen. Mielestäni paras meno-biisi minkä olet tähän mennessä luonut... melko pro;) Vettä olisin vain kaivannut hiukan hiekan päälle.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 21.01.2006
Alku on ainakin tarpeeksi tehokas, basson soundi ehkä hieman vaiheessa vielä, linja tosin on mukavan pomppiva. Mukavan deeppi tunnelma biisissä ylesesti ottaen. Mekaaniset soundit toimii mukavasti, mutta ehkä jotain kunnon koukuttavaa siellä olisi voinut olla myöskin.

Vokaalit tosiaan vähän epäselvät, mutta sillä nyt ei pahemmin merkitystä ole kun ne pääosin ovat siellä tunnelmanluojina. Pääleadiin on yritetty selvästi saada sellaista kunnon hardtrance-soundia, mutta nyt jäädään kuitenkin vähän laihalle linjalle. Taustapadit varmasti kunnossa.

Ei tämä nyt mikään ihmeellinen biisi ollut, mutta kyllä siinä jonkinlaista kinnostusta löytyy. Breakbiitti paukutukset oli mieleen ja muutenkin yleinen energinen tunnelma. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 19.01.2006
Tämmöstä pauketta. Ihan hyvin tuntuis basso jytäävän. Biitti kuulostais ihan asialliselta muutenkin. Toi ensimmäinen välifillikikkailu ei oo niinkää mun makunen tossa alkupuolella. Toinen toimii paremmin. Hiljennyksessä alan päästä vasta mukaan biisiin. Kyllä tuo alkukin toimii, mutta tää biisi syttyy vasta tuossa hiljentymisessä. Liidilinja toimii ihan hyvin mun mielestä. Soundi sopivan hyvin detunetettu, mutta ehkä vähän turhan rosoinen... makuasia. Omasta mielestä paras kohta lähtee 3:35 juuri kun tuo liidi loppuu. Se on sopivan letkeetä ja toi torvimainen padi toimii erinomaisesti. Spiikit o ihan hyvät, tuli brooklyn bouncen spiikit mieleen. Tää on aika energistä vääntöä alusta loppuun. Ei tässä sen suurempaa valittamista. Teknisesti kuulostais paremmalta kuin edelliset. :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 18.01.2006
Spiikit hyvä lisä tähän eikä niistä mielestäni pidä saada selvää... Muuten mennään laulu- ja soitinyhtye XXX tasolle ja sitä ei todellakaan olla tekemässä tai hakemassa...? Eihän nyt haluta mitään saksalais tyyppistä scooter huudatuksia...

Biisin kulku energisyydessään loistavaa tasoa ja artisti ajoi linjauksen siihen suuntaan josta voisin odottaa lisää vastaavaa matskuu...

Melodia pohja antaa mahdollisuuden tulla soitetuksi kaupallisella radioasemalla. itseasiassa niin taidetaan tehdä jotta viestintäviraston inspektöörit kuulevat jotta kannatamme Suomessa tuotettua tasokasta matskuu joka ei välttämättä aina ole levykauppojen hyllyllä... vaikka tämän voisi pienen terävöittämisen jälkeen sinne myös tarjota...
Terävöittämis projektin hoitakoot levy-yhtiön tekniikkapuolen jätkät jälkituonannossa.. En siihen puutu... mutta tällaisenaan valmista tavaraa mulle... Lähetä cd versio tuttuun osoitteeseen mutta audio versiona niin voin kuunnella myös matkalla viestintäviraston inspektöörin kuultavaksi että mitä siellä taas soitetaankaan... ;)

Todella upea biisi / kokonaisuus / rakenne / jne...

cd tänne nii soitetaan ! (ja klubeill kanss...)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 16.01.2006
selkeästi melodiapuoli on muuttunut edellisestä biisistä. miksaus on hyvää jälkeä, rakenne selkeä (ehkä liiankin?), ja rummut, jotka mun mielestä on pääosassa, on hyvin rakenneltu. teknisesti kyllä paras biisisi, mutta vielä on selvästi noissa uusissa asioissa, mitä ovatkin, harjoittelemista . 9 :)
0   +1 +2
 
8
Valandir 15.01.2006
Alusta alkaean huomaa jo, että on tulossa paljon huomioitavaa kuulokkeiden kautta selvän 'pannauksen' takia. Hyviä efektejä ja kivaa menoa minuutin jälkeen. Spiikit sopivat erittäin hyvin, mutta olisi todellakin kiva jos niistä saisi jotain selvää, heh. Melodia on ihan kiva ja biisi onkin sitten sen esittelyn jälkeen ihan mukavasti menevä, mutta myöskin ehkä turhan liian yksinkertainen. Perkussioita ei ole paljon, vaan samat asiat junnaavat taustalla koko ajan. Hyvä kohtaus alkaa 4:17, rakentelu olisi voinut olla ehkä hieman parempaa tosin. Mutta muuten kyllä erittäin nautittava kohtaus.

Kokonaisuutena biisin rakenne on melko outo, mutta sehän on vain omaperäisyyttä. Tässä tapauksessa outo rakenne oli vain itselleni vähän liikaa. Biisissä ei sinäänsä mitään vikaa ole, koska siitä löytyy paljon kaikkea hyvää, mutta ne hyvät asiat jotka löytyvät tulevat melko oudosti vain esiin. Ääni on odotetusti puhdasta ja äänenlaadusta ei voi siis mitään pahaa sanoa. Biisistä jää 'testi-biisi' vaikutelma mieleen, joka siis tarkoittaa sitä, että näyttäisi ihan siltä, että olet testaillut kaikkea erilaista ja heittänyt kaikki ne keksimäsi asiat samaan biisiin. Biisi ei missään tapauksessa ole huono, vaan ainoat asiat mihin puutun ovat rakenne, rakentelu ja kaiken muun esittely.

Loppujen lopuksi, biisistä jää ihan hyvä maku suuhun ja koska tämä ei missään tapauksessa ole huono biisi, niin räväytänpäs tälle taas kahdeksikon. Jatka uurastusta :)
0   +1 +2
 
Vespe 15.01.2006
Uutta rallia onkin ehditty odotella jo melko pitkään. Odotus kannatti :) Mukavan groovaava biitti ja bassline toimii yksinkertaisuudessaan loistavasti.

Miksaus toimii ja koko paketti pysyy kasassa alusta loppuun, eikä toista itseään liikaa. Äänimaailma on mukavan härö ja samalla perinteisen kuuloinen, toimii ainakin minun kohdalla. Pisteet noista breakbeat kohdista.

Enpä tästä oikein mitään negatiivista keksi. Tykkäsin kyllä biisistä ja tällaisia kuulisi mielummin useamminkin. Ehkä tähän olisi kaivannut enemmän syvyyttä ja kontrastia.. mutta tiedä sitten... Toimi erittäin hyvin, tuttu protush-soundi :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta