Juhannus

Protush | 12.06.2006 | Trance
6:46

Tällänen juhannus Trance. Ei varsinaisesti tuo kyllä juhannusta mieleen, mutta anyway !

8.92   2321 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
T-Sync 01.08.2006
yea, aivan tuli jussi mieleen tästä. todella hienot rummut, basson soundi on muheva ja hyvä, kick ihan ok. padit oli kuitenkin tän biisin parasta antia. jes!
0   +1 +2
 
9
Holmström 16.06.2006
Aloitus lupaa uutta kesähittiä... erittäin avara ja monivivahteinen... Jotain tuttua tästä löytyy... ei heti tuu mieleen mikä, mutta pääidea ja kaikki melodiat istuu erinomaisesti kokonais tuotantoon.
Joo... nyt tiedän... C-4... se meinaa tulla läpi mutta johtuu sen viimekesäisestä voimakkaasta markkinoinnista ja jäi liikaakin päälle... Unohdetaan se...

Tässä biisissä on monivivahteisempia ideoita... Pari pientä... hyvin pientä fixausta niin otetaan tää heti soittoon... Lopetus ajettu erinomaisesti, sopii clubi ja radiosoittoihin.

Nyt Tampereelle ja liQuid tapahtumaan illaksi/yöksi... :)
0   +1 +2
 
9
ViZo 16.06.2006
Hienosti alkaa, suvantokohdat on upean kuuloisia. 3:40 alkava melodia iski myös meikäläiseen :). Jotain pientä lisävaihtelua jäin vielä kaipaamaan. Kaikin puolin menevä ja mukaansa tempaava biisi. Good work!
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 14.06.2006
Mukavat reversebasarit ja eiku menoks. Hyvin toimii biitti. Täytyy se kyllä sanoa. Toi 41 sekunnin kohdilla alkava synasoundi on jotenkin omituisen kuuloinen, ei ihan täysin sovi miksaukseen, tai särähtää soundina epäilyttävästi omaan korvaan näin ensimmäisellä kuuntelulla. Meininki pysyy silti kivasti yllä, vaikkei sieltä tullutkaan sitä mitä odotti. Parin minsan kohdilla myöskin odottelin jotain erityyppistä lähtöä, kuin mitä pöytään tuli. Nyt ei pääse sisään oikeen tuohon meininkiin. Tuo sama 41 sekunnin kikkailu alkaa tässä vaiheessa maistumaan pikkusen puulta ja toistuu liikaa biisin ensimmäisellä puoliskolla. 3:40 alkaa sitten paras melodia mun makuun. Tomit toimii hienosti taustalla ja ovat tuomassa sopivaa alkuasukasvivahdetta mukaan. Nyt jos tarttis summata tää biisi kun on pari kertaa sen kuunnellut läpi, niin liian pitkälle säästellään mun makuun tuota 3:40 melodiaa. Se on helposti biisin parasta antia ja siihen tuo biisin alkupuoli ei pysty vastaamaan omalta osaltaan ja näin ollen jää heikommalle tasolle jälkimmäiseen puoliskoon nähden. Hiukan kaksjakoinen biisi jos sitä näin lähtee katselemaan. Tuotanto on hyvällä mallilla, kuten tähänkin asti ollut. Ei ihan sun parhaimmistoa kokonaisuutena, mutta paikoitellen erittäin hienoa meininkiä.
0   +1 +2
 
8
Blaah92 13.06.2006
juu, ihan hyviä saundeja on. tuo basso kuulostaa menevän melodioiden kanssa eri linjaa?? :O sillon kun se menee matalimmalta. melodiat ovat hyviä, mutta basso ei jotenkin mielestäni sovi. ei sitten mitenkään. parempaakin sulta on kuullut. paljon parempaa. mut iha ok tääki. :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 13.06.2006
Aikas kova aloitus täytyy myöntää ja korkeat taajuudet ovat selkeimmillään, elikkä masterointi ja miksaus ovat selvästikin onnistuneet. Basarista kyllä tuntuu häviävän tehot kun melodiat soivat samaan aikaan, joten sitä olisi voinut säätää vielä. Mukavasti nuo rummut kuitenkin rullaavat.

Melodioissa riittää tunnelmaa, mutta tuo kirkas kellosoundi alkaa pidemmän päälle vähän puuduttaa. Basso aika laimean kuuloinen, tarvitsisi ehdottomasti lisätehoa. Mutta tuotannollisesti kaikki osa-alueet tuntuu kuitenkin toimivan hienosti. Orkestraalikohtaus on ihan hienoa kuunneltavaa ja keskiaikahan siitä tulee mieleen, kuinkas muuten.

En lukisi tätä parhaimpiesi joukkoon muuten kuin tuotannollisessa mielessä, mikä onkin varsin mallikasta, etenkin miksaus, masterointi ja soundien laatu ovat kunnossa. Muuten ei tahdo iskeä kunnolla, vaikka siellä onkin muutamia hienoja kikkoja, kuten tuo orkesterikohta. Mutta kyllähän tässä on sitä sun omaa tyyliä taas missa sekottuu eri tyylilajeja sopivassa suhteessa, ja se on mukavaa kuultavaa, ainakin tällä kertaa. Biisi, jossa vähän huonoa, mutta suurimmaksi osaksi hyvää. 8½
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 12.06.2006
Kuulostaa aika hyvältä, vaikkakin minulle ei tästä juhannusfiilistä tullut... Ehkä soundipuoli on liian, voisiko sanoa, kylmä tuodakseen kesän juhlan mieleen. No se siitä...

Niin kuin edellä mainitsin soundit ovat "kylmiä", mutta todella hyviä kuitenkin! Hienot padit ovat hienoa kuunneltavaa. Miinuspulena ehkä liian korkealla olevat äänet, tai niiden liiallinen määrä.

Bassolinja on onnistunut ja muutenkin rumpuosasto on hyvässä kuosissa. Varsinkin 00:27 kohdalla alkava haitsu on todella maukas!!

Kokonaisuutena ei niin kesäinen mielestäni, mutta muuten oikeinkin hyvä veisu!! 9+
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 12.06.2006
Aivan käsittämättömän maukkaita saundeja :) Padit toimii, ehkä hieman kuitenkin liian voimakkaasti paukkuvat esiin. Mutta siis muuten alussa on tosi upeita, ja hyvinkin kesäisiä saundeja :) Äänimaailma kantaa koko kappaleen hyvin pitäen kovaa tasoa ja meininkiä pystyssä. Melodiat ovat kaikin puolin onnistuneita, ja fiilis nousee huippuunsa tämän kappaleen pyrähtäessä ohi. Suvannot ovat aivan äärimmäisen onnistuneita, muuta ei voi sanoa:) Ei tässä mitään, ysi paukahtaa, eikä kymppikään kaukana ole ;)
0   +1 +2
 
9
techrono 12.06.2006
Biitti on jälleen kerran todella vauhdikas ja toimiva, ja vieläpä hieman normaalia erikoisempi. Tässä biisissä todella on energiaa ja meininkiä! Korkealta ujeltava leadimelodia on ehkä melko perinteinen, mutta kunnon kesäbiisin fiilistähän tässä on... Tulee mieleen viime kesän hitti San Diego C-4:ltä. Lieneekö otettu vaikutteita. ;) Suvantokohdissa pyöriskelevät padit sun muut taustat on myös toteutettu mallikkaasti. Toisen suvannon kohdalla 3:25 paikkeilla tulevat rummuttelut ja huilu/tms melodia tuovat kivaa vaihtelua. Tosin tuo huilumelodia (etenkin se alku) tuo mieleen vieläkin vahvemmin tuon San Diego -biisin, tällä kertaa Von Routen Remixin... Mutta hyvinhän tämä toimii. Loppupuolella eri melodiat vuorottelevat mukavasti, ja biisi loppuu oikein komeasti.

Melko poppikiksutteluahan tämä on, mutta voin kuvitella kuinka amiscorollan subbari raikaa kuskin viiksihaiventen lepattaessa kesätuulessa heinäkuisella hiekkatiellä rälläillessä!
0   +1 +2