Increase in hops (2012) Beta Preview 90%

Protush | 11.04.2012 | Dance
5:19

No niin. Aika laittaa ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen uutta settiä julki. Tässäkään ei ole kysymys vielä täysin valmiista teoksesta minkä nimikin jo kertoo mutta sentään jotain uutta tuulahdusta tältä suunnalta :)
Biisiä tuli renkattua ja rämpättyä korvat (ja CPU:t) äärirajoilleen joten piti laittaa tämä ulos etten täysin sekoa lopullisesti :)
Genrestä en sitten tiedä mitä se mahtaa olla mutta kavereiden kesken siitä puhutaan "Protushia" varmasti sekä hyvässä että pahassa!

10.00   1065 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Holmström 28.04.2012
Aivan loistavaa Protushia! On tehnyt loistavan paluun pitkästä aikaa. Tämä kestää niin päivänvalon kuin hämärän klubin isot bileet! Pakko laittaa omalle soittolistalle vaikka tämä on dancen ja trancen jossain rajamailla... On missä on mutta tekninen osaaminen on vain niin huippua ja äänikuvioiden tuominen oikeaan tilaan ja kohtaan. Tätä biisiä ei tarvitse säätää yhtään enemäpää.. Niin valmis paketti ku olla ja voi... Jos tästä haluaa tehdä remixin niin se on toinen tarina mutta tämä nyt origin versiona! Very good job ... great job!
Biisin nimi...? se on mielenkiintoinen :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta