Harhaluulot (original)

Protush | 04.03.2006 | Dance
5:05

Yksi vuoden 2006 onnistuneimmista melodioistani. Hieman ChillOut, sekä Dance sekoitusta. Toiminut pitkään mm. herätys äänenä kännykässä ;)

9.09   2542 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
techrono 29.05.2006
Heti alusta tulee selväksi, että kyseessä on melko perinteistä dancea ilman mitään omaperäisempiä virityksiä. perinteinen pianomelodia on pysynyt sitkeästi mukana genren biiseissä DJ Bobosta huolimatta jo reilusti toista vuosikymmentä, mitäpä sitä turhaan muuttamaan. Breakbeat on perusbiittiä omaperäisempi veto, ja padibreakit toimivat mainiosti. Nuo padit ja biitti sekä normaalia hitaampi tempo tuovatkin biisiin perusdancea chillailevamman fiiliksen, oikein rauhallista meininkiä. Loppuvaiheessa taustalle mukaan tulevat terävät, elektromaiset äänet tuovat kivasti lisää särmää ja meno muuttuu oikein mukaansatempaavaksi. Lisää sellaista kaipaisin. Hieman enemmän BT:mäistä sämpläilyä ja katkonaisuutta sekä rankempaa meininkiä, ja lällyt dancemausteet pois, niin biisi olisi todella kova. Tykkään.
0   +1 +2
 
9
chucky 19.05.2006
Taattua protusta ;) Kiwan rauhallista ja omaperästä...tuli oikein hyvä fiilis tätä kuunnellessa =)
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.05.2006
Miten mä kuvittelin tätä kommentoineeni joskus? Alussa olevat pan-huilut ovat melodioiltaan nättejä... kovasti tulee mieleen Konnun musiikki sormusten herrasta ja ei se ainakaan voi olla mikään paha juttu. Olenkohan kuullut jonkun muun versioin vain tästä? Vai kuvittelenko minä vain?

Pidän kuitenkin tämän biisin monipuolisuudesta, tässä on hyvää melodiaa, hiukan menevämpää kohtaa ja toimivia rytmejä. Hiukan ehkä jopa liikaa paukuttelua taustalla oman makuun. Miksauspuoli kuulostaa omaan korvaan hyvältä ja padimatto-osuuksissa on hyvä soundi.

Murtosointukohdasta myös plussaa... Ainut mikä kuulostaa oudolta välillä on toi reverse basari... tulee fiilis jostain kumipallosta taustalla. Ei mielestäni sovi niin hyvin... ja tässä on muutenkin niin hyvät melodiat, että noita paukutteluja jopa voisi välillä rajoittaa... vievät paikoitellen aika paljon huomioita siellä. Anyway... erinomainen biisi. Melodiat uppos hyvin muhun.
0   +1 +2
 
9
ViZo 09.04.2006
Mukavan kuuloinen kipale. Tämä saa kuuntelijan kuin kuuntelijan iloiselle mielelle :). Tähän kun saisi vielä nuo voksut, josta mainitsit niin sit lähtis heti isompaa arvosanaa kehiin....mut meneehän se näinkin.
Ammattimaisesti tehty biisi taas jälleen kerran...lisää matskua kehiin :).
Jatkoja......9 points.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 31.03.2006
täyteläinen äänimaailma :) varsin mukavan kuuloinen tuo huilukin.
rummut on ihan mukavat ja varsin pinnassa... ääh, minä nyt vain tukin suuni ja kuuntelen. ihan mukavaa menoa :)
0   +1 +2
 
8
Bemary 11.03.2006
Mäkin eksyin tänne kommenttipuuhissa, ihan vahingossa, sillä tulin etsimään mainostamaasi biisiä jostain kumman syystä löytämättä sitä. No, kai se kommentti tännekin kelpaa yhtälailla, näin suomalaisen musiikin päivän kunniaksi. :)
Täytyy todeta heti alkuun, että on kyllä todella omaperäinen tekele. En voi väittää kuulleeni mitään vastaavaa aiemmin. Vänkä juoni tässä. :p Kovasti on menoa ja tuntuu, että säntäillään joka suuntaan, vaikka paketti pysyykin kasassa oikein mainiosti eikä säntäily aiheuta huonoja viboja. Se ikäänkuin kuuluu asiaan.
Alku on vähän kummallinen. Meinaan sitä, että tuntuu, kuin biisin alusta olisi jäänyt osa pois. Sen siis ole annettu alkaa kunnolla, joten efekti on sama kun vaihtaessa radiokanavaa ja missatessaan pari ekaa sekuntia juuri alkaneesta biisistä. Hivenen häiritsee kuuntelukokemusta.
Vokaalit tosiaan puuttuvat, ja ne voisivat tehdä tälle sen maagisen loppusilauksen, joka tästä vielä uupuu. Ilman niitäkin tämä toimii, tosin hieman enemmän taustamusatyyliin kuin aktiivikuunteluun sopivana.
Hyvä teos, ei valittamista. Kasi putoaa, ja vaikka nuo aiemmat arvostelijat ovat näyttäneet antavan kovemmat pisteet, se taitaa johtua vain siitä, että meillä on erilaiset tyylit arvioida kuulemaamme. Tiukkistäti antaa kasinkin vain silloin, kun on oikeasti tyytyväinen. :p
0   +1 +2
 
10
Holmström 09.03.2006
Soundit jykevii ja johdonmukaisesti rakennettu. Tässä on nimenomaan ainesta dance osastolle / eurodance, ja tää versio menee sinkun kolmosversiona, eli ykkös hässäkkä voisi olla vokaalin kanssa ja kakkonen siitä tehty radioedit.

Biisissä on tuotannollisesti loistavat ainekset jatkojalostukseen eli voksut mukaan, tosin pitää olla helvetin tarkka minkälainen ääni otettaisiin tähän koska itse biisin idea ei saa jäädä taustalle liian voimakkaan persoonan esittämänä. Näin on käynyt monasti että loisto melodia, biisin idea.. ja sen on sitten dominoinut turhan raju persoona...tai toisaalta liian heikko ääninen voi tuhota hienon tuotannon... No tässä vielä pitää miettii että mitä kannattaisi tehdä.... perusidea biisin sisältöön on todella ammattimaisesti ajateltu josta rakennettu hieno kokonaisuus mutta en edelleenkään lähde erittelemään teknistä toteutusta mikä on hyvä tai huono... Koska tää lähtisi samantein radiosoittoon ihan testattavaksi esim powerplay testinä. Pitäis saada "putsatu versio" haltuun... Uskon että biisi toimii valtakunnan taajuuksilla kuultuna jos se sinne saataisiin. (sekä tulevalla pienellä kaupallisella asemalla kahdessa kaupungissa...)

Erittäin upea kokonaisuus! Thnx :)
0   +1 +2
 
10
san! 06.03.2006
ihan älyttömän hyvä:) tykkään todella paljon, rento mutta silti menevä:D
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 04.03.2006
Jälleen, taattua Protush-laatua :) Biisi alkaa hyvin mukavan rauhallisesti kivoilla soundeilla ja jumputuskin alkaa kivan iisisti sieltä soimaan. Ihan perustunnelma biisissä on varsin miellyttävä, ja tämän kuuntelee mielellään loppuun :) Mutta vokalit olisivat mukava lisä tähän..:) Kiitos tästä, laskuhumalassa tätä on kiva kuunnella.. laskuhumalassa puoli yhdeksältä illalla? Kummallista..
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta