Magic of music

Protush | 25.07.2005 | Melodic Trance
6:17

Energistä ja iloista Dancen ja Trancen sekamelskaa vuosien takaa!

9.07   5169 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJ Max 03.01.2007
Nyt pitäisi sitten kirjottaa tähän jotain.. biisi on sen verran hyvä ettei sanotuksi saa. tässä on varmaan jotain taikaa. faniutumisen arvoinen!
0   +1 +2
 
10
silence 06.03.2006
Heti alusta lähtien huomaa, että toimii kun junan Wessa!! :D
0   +1 +2
 
9
T-Sync 13.10.2005
Täs on sitä jotain. heti alussa kuulosti muutama saundi tosi hyvälle. päämelodia on hyvä, jää varmaan soimaan pitkäks aikaa päähän.. suvantovaihe alko ja loppu aika sulavasti, ja se oli loistava. miksaukset on kaikin puolin kunnossa.
0   +1 +2
 
9
Dj Future 24.08.2005
Melodiat todella asiallisia! Niistä tulee hyvä fiilis. Rummut toimii ihan hyvin, jonkinlaista hihat kikkailuu ois voinu olla enemmä messis. Basso jumppaa hyvin ja sopii tähän biisiin! Tossa kaikki mitä nyt tuli mielee. Jaksaa kuunnella useaankin kertaa läpi vaikkei ookkaan sun parhaimpii biisejä.
0   +1 +2
 
9
To1 23.08.2005
Mahtavaa työtä. Täysi jytä päällä alusta alkaen ja suunnattomalla energialla etenevä biisi. Melodiakin kuulostaa hyvältä. Tämä biisi ei käy hetkeksikään tylsäksi.
0   +1 +2
 
9
mr. J 20.08.2005
no eipä meikä pojalla kauheasti ole enää sanottavaa kun toilla ylhäällä on jo sen verran paljon tekstiä tullu.. eli joidun vaan toteamaan että hyvä biisi oli :D
0   +1 +2
 
9
Mike H 17.08.2005
Jahas, no johan pärähtää käyntiin. Pakko sanoa kyllä että tyyli vähän sulla muuttunut. Mielestäni kumminkin parempaan suuntaan mennään.

Kicki on ihan jees, ei mitää vikaa mutta parempikin olisi voinut olla. Rumpuihin muutenkin olisi kaivannut tavaraa enemmän, ei oikeen meikäläiseen iske ihan täysillä pelkkä hihat + kick + clap yhdistelmä. Ja sitten tuo kumma pauke tuolla taustalla ei oikeen sovi meininkiin. Mutta rummut ovat soundeiltaan ihan hyvät, että ei niissä sillä tavalla mitään vikaa ole. Tuo clapin ilmeisesti jokin reverse systeemi kuulostaa erittäin hyvältä kyllä. Juu, eiköhän rummut ollutkin siinä sitten. Niin, tuossa 3:46 kohdalla lähtevä tuommoinen breakbeatti kuulostaa erittäin hyvältä.

Bassolinja ei oikein säväytä pahemmin. Tuohonkin offbeat linjan päälle olisi kaivannut vähintäänkin toisen bassolinjan päälle rullaamaan. Taikka sitten olisi vaan heivannut offbeatin ja keksinyt jonkun hienon omaperäsen linjan muuten vaan siihen. :) Ei tuossa sinäänsä mitään vikaa ole tuossa soundissa mutta ehkä hieman pehmeämpi soundi olisi kolautellut meikäläistä enemmän. Jeps, bassoissa sekä bassolinjoissa vielä hitusen parantamisen varaa.

Jaahas, justiinsa juu... No, melodiat ovat oikeastaan aika perusluokka minun mielestä. Soundeissakin on vielä erittäin paljon parantamisen varaa kyllä. Tuo ulina liidi ei meinaan kolauta oikeastaan alkuunkaan. Sen kun olisi korvannut jollakin toisella upealla soundilla niin olisin tykännyt. Tuo leadi meinaan latistaa tunnelmaa aika paljon, kun siinä on ihan kohtalaisen hyväkin melodia saatu aikaseks. Tossa 4:34 kohdassa pärähtää aikamoinen puuro mun korviin, mutta se joissakin kohdissa hieman helpottuu. Jees, mainmelodia oli parasta tässä, muuten aika keskiverto melodioita.

Jeepa, ei kai tässä kummempia, tuo useasti toistuva sound effekt on kanssa erittäin upea ja lopetus biisillä on kanssa upea, hieno flanger? kikkailu siinä. Jepo, mut ihan jees biisi, mutta uskon että pystyt paljon parempaankin. :)

Sanotaan että biisi oli tuotannollisesti siinä 8½ paikkeilla mutta tunnelmaltaan helposti soisi kiitettävän eli annetaan yhdeksikkö.
0   +1 +2
 
9
Blaah92 09.08.2005
Aivan loistava muuten mutta melodian ääni ehkä ihan vähän liian lujalla..? en ole tosta varma, mutta mun mielestä sais olla ehkä vähän pienemmällä...
mut joo, Loistava biisi, kyllä sieltä 9 tupsahtaa.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 08.08.2005
Hyvä ralli taas! Sisältöä löytyy; pitää otteessaa loppuun saakka. Rakenne perusvarma: varsin tyylikäs energinen startti, josta kohta tunnelmaa luovaan suvantokohtaan, josta päästäänkin eloisaan kertsiin jne.

Kertosäkeen liidin melodia tuntuisi menevän ekassa puoliskossa jotenkin teennäisesti. :) Mutta jälkimmäinen puolisko (sointukuvioltaan nouseva) onkin sitten taas mielestäni paljon parempi... eloisa ja menevä. Ihan jees kertosäe. Liidin saundin osalta olen samaa mieltä kuin ed. kommentoijat.. vähän liian kovalla, ja muutenkin hitusen epäsopiva se soitin. Liian vinkuvainen. :D Ei kuitenkaan pilaa mitään.

Ja muuta kritisoitavaa miksauksesta en sitten löydäkään. Hyvin tehty. :) Kolahti muuten eniten suvantokohtien padit. Täyteliäs soundi ja tunnelmoiva sointukuvio... tulos: mahtavat kuoropadit trancebiisiä kruunaamaan! Ja suvantokohtassa kuuluva sahaääni sopii siihen kuin nyrkki silmään! :) Rumpupuoli ja varsinkin basso ovat kanssa hyällä mallilla.
0   +1 +2
 
8
bdaisy 08.08.2005
alun taustat ehkä vähän tylsät mutt sitten on ok.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3