Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix)

Distrance | 16.05.2006 | Trance
5:24

Ensinnäkin pitää mainita että RT = Raivoisa tunnekohtaus. Piti lyhentää tota nimeä kun ei mahtunut aluksi tuohon... Id3-tagissa pitäs näkyä oikein.

Ja pääs aluksi unohtumaan, käykää toki tsekkaamassa myös upea orginaali

http://www.mikseri.net...

Kyseessä on siis oma kiksu-remixini Sneaky Legsin loistavasta biisistä, "Raivoisa tunnekohtaus". Orginaalista tämä eroaa aika paljon...

Tämän remix-projektin parissa tuli pyörittyä tovi jos toinenkin, ja parin uudelleenaloituksen jälkeen sain tämän vihdoin valmiiksi. Yritin aluksi jäljitellä jotain muka-rankkaa-sneakylegs-soundia mutta heitin sen ajatuksen pian pois, ja keskityin tekemään biisistä sellaisen minkä osaan; eli kliseisen perus-kiksun :D

Hyviä kuunteluhetkiä - toivottavasti :P

Äh... Kuka näitä ees lukee... cheers 4 beers -->

8.83   7370 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DjLime 16.06.2006
Kieltämättä tämä on kyllä sitä perus massatrancea jälleen kerran. Alku kestää aivan turhan kauan ja siinä ei ole oikeen mitään joka nappaisi mukaan. Sitä jää odottelemaan että jospa kohta alkaisi jo tapahtumaan jotain. Päämelodia kuulostaa niin random soittelulta, että siinä ei ole tarttuvuutta ollenkaan. Kokonaisuudessa tämä kuulostaa juuri sellaiselta massatrancelta mihin on otettu se tietty biitti, se tietty bassolinja, vähän jotain melodian tynkää väsätty ja toivottu että lopputulos kelpaa kuuntelijoille kun soundit on perus settiä. Ei kyllä toiminut minuun. Kaipaisi jotain tarttuvuutta, että jaksaisi edes toista kertaa kuunnella.
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.05.2006
Hehkutteleva pitkä alku, hiukan voisi olla jotain pikkujuttuja lisää siellä mausteena vaikka komppi onkin loistava. Bassline on herkullinen ja kaikki soundaa todella proolta. Happolinja maistuu hyvälle noin maukkaasti ja varovaisesti käytettynä "tyyy-typtyptypty". Omaperäisesti käytetty tuota, eikä olla raiskattu hirmuisella happomeiningillä. Tosin tykkään kyllä happoraiskauksesta=D

Sahat ovat tukevat, ehkä vain turhaa jäykkyyttä on niis liikaa... kyl ne kuitenkin toimii noin ryhdikkäinä ja hyökkäävinä. 4 minuutin kohdalla oleva kellosoundi on vähän turhan halvan kuuloinen muuhun äänimaailmaan nähden ja se loppuu myös vähän seinään... sama koskee tietenkin myös alkupuoliskoa... joku muu soundi voisi olla parempi.

Tuotantopuoli on hiottua matskua... tätä jaksaa kuunnella kyllä hyvän toteutuksen ansiosta=) Loistavaa jälleen, vaikka ei parasta=)
0   +1 +2
 
9
m1ze 21.05.2006
Sen verran vielä että biisissä olisi ollut ainesta myös pitempään, yli 7 minuutin eepokseen. Nykyinen versio tuntuu loppuvan hieman kesken.
0   +1 +2
 
9
m1ze 21.05.2006
Hieno Remix. Kiksussa on munaa hatsit sun muut pikkusälät pelaavat hyvin keskenään. Tuo sisään feidaafa bassolinja ja sitä seuraava lo filter sahaleadi + acid soundi toss ovat parasta mitä olen kuullut vähään aikaan...xDxD tykkään tästä enemmän kuin alkuperäisestä koska olen enemmän perinteisen kikkelitrancen ystävä.

Keskiosan leadi tuo enemmän kuin paljon mieleen Toby emersonin liquify biisin, ja muutenkin fruityn soundi kuuluu ja kovaa. Parasta antia biisissä ovat mielestäni tuo alun sahaleadi+ acidsoundi sekä lopun fade out osion korkea synapimputus. Mahtava tuotos kaiken kaikkiaan. Respect..!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 20.05.2006
Asiallinen alku, jossa raikkaat soundit rummuissa ja takana oleva groovauskomppi toimii hienosti. Bassolinjakin tulee hyvin mukaan ja taajuudet vaikuttavat sopiviksi säädetyiltä, että tehoa riittää. Basari tosin taas hukkuu aika nopeasti tuon bassolinjan alle, ainakin osittain.

Leadi koittaa olla läski tuossa taukokohdassa, ihan kivasti taajuuksia siinä kuuluukin, mutta loppujen lopuksi se on vähän kehno ja tehoton, tai sitten se johtuu vain tuosta linjasta. Tunnelma kuitenkin toimii hienosti, vaikka tässä ei mikään soundi kunnolla pääsekään tuolta iskemään muita paremmaksi.

Hyvä biisi, perusmenoa niinkuin tuossa itsekin mainitset. Rummut olivat huippuluokkaa, ja jos melodiatkin olisivat niin olisi ollut kasassa todellinen helmi, mutta nyt jäädään siitä. Tasaisuudellaan toimiva biisi, jonka kuuntelee mielellään toistamiseenkin.
0   +1 +2
 
9
Holmström 16.05.2006
Biisi pitää tsekkaa ensin siten etten ota originaalia haltuun vaan kuunnellaans tämä ensin...

Mukavasti lähdettiin tunnelmoimaan tuon seiskytluvun alun Popcorn jutulla... ;) jostain 01:15 paikkeilla... sorry... se vain tuli mieleen... mutta sain sen heti mielestäni vex kun biisi lähti kulkemaan mukavasti eteenpäin... ;))

Soundi puolella mukavaa täyteläisyyttä. Homma tehty ammattitasolla jälleen kerran... No mikäs siinä kun lahjakkuus asialla.

Melodiat saatu haltuun... saha erittäin maukas.. Täyteläisyyttä muutenkin mukavasti havaittavissa... ei ylimääräistä sälää vaan mennään tämän tuottajan kanssa hyvässä suunnittelu / toteutus balanssoinnissa.

Radiosoiton mittainen biisi. Lopetus luotu mukavaan clubi käyttöön...
0   +1 +2
 
Style-0 16.05.2006
Jees...vihdoinkin uutta tuotantoo...kuulostas siltä että laitteisto ois taas kunnossa.

Alku on oikein mukavan venyttävä ja tamppaava, sanoisinko pitkään herättelevä. Clubi "aineita" löytyy...(enkä tarkoita nyt päätä sekottavaa)
Mun mielestä kick on täysin biisiin sopiva...toi "narahtava vetskari" ääni on toimii...melodiat on ehkä hieman sekavan oloiset, kun jos siis näin tuota koittaa pysytellä hyräillen mukana... tai sit se vaan on niin ennalta arvaamaton ja erikoinen melodiankulku...hyvä näin!
Leadeihin & sahoihin oot saanu voimakkaat soundit, jeeh!
Lopetus hyvä.

Taitoa tämän remixin tuotto varmaan vaati, Varsinkin kun kuuntelee Sneaky Legsin alkuperäistä kappaletta, mitä ei kyllä voi sanoa perus tavaraksi...Hyvin oot saanu tähän RT:tä mukaan, jatkettuas omalla tyylilläs!
Loistava remixi!
0   +1 +2
 
9
StarScape 16.05.2006
Mitäs tänne nyt sanois. Alkuperäisessä on omaperäisemmät saundit, mut kuitenkin pidän sun tyylistäs enemmän. Kicki sais olla omaan makuun napsakampi, nyt on tollane enempi klubimainen. Perkussiokikkailuilut miellyttää korvaa kivasti, samoin tuo 1:36 alkava acidsaundi (On muuten soinu koko päivän päässä tuo... ti-ty-tyy, ti-ty-tytytyty). Supersahastakin olet saanut oikein mehevän. Enpä kauheesti rakentavaa palautetta osaa sanoa, joten jätän sen ammattilaisten hoidettavaksi.. Omaan korvaan kuullostaa kuitenkin oikein hyvältä.
0   +1 +2