Vibe

Distrance | 04.12.2008 | Trance
3:13

Pitkästä aikaa uutta.. Ja piakkoin pitäs tulla lisääkin :p

9.28   8720 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
DJ Smash 22.04.2009
Nyyh..

Hyvä biisi, mutta tulee jotenkin syyllinen olo, kun kuuntelee näin perustrancea.. Toimivaa kyllä, saundit on ihan kohdallaaan, mutta tätä samaa saundia on kuullu jo kyllästymiseen asti.
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 09.01.2009
On kyllä taas mahtavata settiä! Ehkäpä perus, mutta mitä sitten jos se toimii kuin perkeles?! Eiköhän tästä suurinpiirtein ole kaikki oleellinen jo edellä sanottu, että ei muuta kuin lisää vaan! 10-
0   +1 +2
 
T-Sync 22.12.2008
Tää on oikeasti kyllä aika perus :) Tulee aika paljon tuosta kellottelukohdasta mieleen Around The World.. Se on hyvä taikka huono asia, riippuu mistä päin katsoo. Melodiakulut on perinteisiä ja sahat raikaa. Ei tosin haittaa yhtään tän biisin tapauksessa. Kliseitä voi käyttää jos sen tekee taidolla, niinkuin nyt. Kyllä tätä biisiä mielellään popittelee. Tuotanto toimii ihan mukavasti, mikään ei häiritse erityisesti. Hyvä välipalabiisi tulevia biisejä odotellessa, mikäli tuota lupausta nyt on uskominen :) nimittäin että pian tulisi lisää. odotellaan.
0   +1 +2
 
9
W@RM 15.12.2008
Alku on ainaki hyvä, heti asiaan ja eikun menoksi. Ääni maailma on laaja ja hyvä, alataajuudet on kohillaan eikä korostu liiaksi eikä ole liian vähänkään. Keskiäänet ja yläpää on kans hyvin kondiksessa, hyvä hyvä :) Melodia on kans hyvä, tykkään vaikka vähän alkaa toistaa itseään. Melodiassa ois saanu olla enempi ehkä erilaisia variaatiota. Höh, no nyt biisi jo loppukin, ehkä vähän keskenkin vaik tietty ku on näin "lyhyt" veisu nii pitää kuunnella sitten uudestaan:) Kokonaisuudessaan biisi on hyvä, mutta joillain pienil kilkkeillä ja hitusen pidemmällä mitalla ois 10bojon arvonen, jotenka annan tiukan 9p. Tämmöstä musaa lisää mikseri.nettiin ja menee muuten mun mikseriin soimaan.

area51/huulari
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 06.12.2008
Hyvä energinen meno, miksaus tuntuu olevan myös kirkas, mikä kuuluu varsinkin tuossa puolen minuutin paikkeilla, hyvät kellosoundit! Vokaaleilla varmasti olisi saanut ihan uutta potkua tähän, vaikka mitään vikaa tässä ei nytkään ole.

Melodia ei meikäläistä innosta, mutta kaikki pelaa biisissä niin kuin pitääkin. Rummut loistokunnossa. Mikserin kärkitasoa tuotannollisesti. Yökerhossa tämä biisi pääsisi kunnolla oikeuksiinsa ja varmasti olisin tanssimassa. Hyvää jälkeä!
0   +1 +2
 
10
jöännä 05.12.2008
sanoinkuvaamattoman hieno biisi ;)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 04.12.2008
Joo tää kyllä toimii meikän makuun niin hyvin ettei mithään järkeä :)..Täs on mun mielestä ainesta ihan helvetin tykkiin biisiin.. tähän ois voksut sopinu tosi mahtavasti mut tää pelittää näinki helvetin hyvin :)
Osaispa itekki tehä tämmöstä :)
-Mikko L
0   +1 +2
 
9
m1ze 04.12.2008
Ai sulla on tämmösiäki luulin että teet vaa ismoja...:O noei mut tosiaan kuten oon aikasempien versioiden kohdalla sanonu nii toimivaa shittiä kaikinpuolin, alusta lähtien kova draivi päällä ja hyvin tää jää päähän jamittamaan eli eri mieltä vihreen jasonin kanssa tuosta mieleenpainuvuusasiasta. Mut jokaisella on omat mielipiteet vaikka ne oiski väärät :D hyvä biisi mut ei ihan yllä ismoj... Parhaiden biisiesi tasolle.
0   +1 +2
 
9
StarScape 04.12.2008
Kappas kappas, olinkin unohtanu että joskus tällaistakin biisiä väsäilit noiden Ismojen ohella.
Mitäs tästä nyt sanois?
Melodiat oli "ihan hyvät", joskin mieleenpainumattomat. Saundit oli tasapainossa, ja rummut olivat raikkaat. Ei paras biisi sulta, mutta ei todellakaan huono. 9. (mutta jos oisit Ismolyriikat tunkenu ni ehdoton 10!!!!!)-not.
0   +1 +2
 
10
Protush 04.12.2008
Kerrassaan maukas pläjäys :) Siinä ja siinä oliko mennä vähän turhan härsikiksi mun makuun niiden Vibessejen aikana (jos tolla nimellä nyt ees viitattiin kyseiseen "kello"ääneen). Mutta suvanto taas pisti nousu vaihteen päälle ja kovaa! Melodiat olivat kyllä kaikkine harmonioineen mun makuun. Valitettavan vähän nykypäivän biiseissä enää kuulee tuollaisia selkeitä energisiä meloja jotka jopa voi jäädä soimaan päähän hyvällä tavalla ja jos kuulee niin se on yleensä jotai eurokikkeliä HUOM tämä ei ollut =) Rakenne oli kyl perus jälleen kerran mutta siitä en tässä miinusta pistäisi kun toimi hyvin. Ehkä jotain lisäkuvitusta taustalle olisi saanut vielä ängettyä mut mitä turhia.. Tämä oli jo taasen sulta suoritus johon ei monet ihan helposti yllä! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2