Fear Of Existence

Distrance | 15.02.2006 | Breakbeat
4:37

Tässä nyt tämmöinen breakbeat biisi tähän väliin. Olis sitä tranceakin taas tarkoitus joskus väsäillä.. Nyt luultavasti tulee melkoinen tauko kun alkaa lukuloma ja pitäis kirjoituksetkin hoitaa alta pois... Mutta yrittäkää jos saisitte tästä jotain irti :)

(Tuo lopun melodia saattaa kuulostaa hieman tutulta niille, jotka muistaa joitain vanhoja ralleja parin vuoden takaa ;)

cheers 4 beers m8

8.56   6162 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
:r 18.11.2006
Tää on iha *-tun hyvä biisi. Mist sait nuotit vai teitkö korvakuulolla. Oon ite koittanu tehä just siit Alexey Pajitnovin luomasta Tetriksen a-songista versioita ja pitkää... korvakuulolla. Ei edelleenkään mee hyvin...
Se kohta, ku mennää iha 'soittimiin', on sairaan hyvä! Ja kokonaisuus... arvosana + 2
0   +1 +2
 
9
Gonduumi 14.04.2006
Mukavan kuuloinen kipale. Rytminen puoli on mielestäni todella hyvin toteutettu ja soundi puolikin on hyvin hoidettu ja eniten pidän tuosta basso äneestä ja tausta stringeistä. Melodia on myös kyllä aikas hyvän kuuloinen. Hyvän kuuloista musiikkia.
0   +1 +2
 
8
Zune 19.03.2006
hyvää sheissee...meni kyl vähä enempi trancen puolel osittain mut ei huonoo settii ollenkaa...vaivaa oot nähny ja omas genres tää ois ihan kiitettävä ...mun maku asteikol kasi plussa... cheers m8 , 4 beers ey' :D bottoms up!!
0   +1 +2
 
9
The Piippo 04.03.2006
alussa tuli mieleen lähi-idän basaari ja sama tunnelma tuli muutama kerta uudestaan kappaleen aikana.
kuten jo sanoi verican Loppu kyllä kieltämättä kuulosti hiukan tutulta.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 22.02.2006
Kyllä alku lupailee hyvää ja tehoakin on ihan mukavasti tuolla alapään taajuuksilla. Ensimmäisenä tulee mieleen sopivuus johonkin elokuvakohtaukseen action / jännitysleffassa. Perkussiot miellyttävät korvaa, vaikka niitä ei paljoa taustalta kuulukaan. Basari on ehkä liiankin "lätty", "kovuutta" olisi voinut lisäillä EQ:n osalta, mutta ei tuo sinällään niin pahasti haittaa kuitenkaan. Rumpuosasto hoitaa asiansa kunnialla.

Happosoundit tuovat kivasti energiaa tunnelmaan ja pienet arpeggiot ovat oiva lisä tähän kappaleeseen. Pianokin toimi yllättävän hyvin yksinkertaisesta linjastaan huolimatta. Biisin filteröinnit yms. kikkailut toimivat. Kyllähän tästä ihan mukavasti sai tunnelmaa irti ja kiinnostus ei lopahtanut missään vaiheessa. Perusvarmaa breakbiittiä, joka ei kuitenkaan mitään suurempaa ihastusta tarjoile.
0   +1 +2
 
8
Vertican 16.02.2006
Mitähän tästä nyt osaisi sanoa. Olen tästä kappaleesta samaa mieltä kuin edellisistäkin : Todella upeaa. Loppu kyllä kieltämättä kuulosti hiukan tutulta ;D
Kyllä tätä pitkin iltaa kuunnella jaksaa
0   +1 +2
 
9
Holmström 15.02.2006
Joup... erittäin idearikasta ja toimivaa matskuu jota voisi jatkojalostaa...? ko? Pianolle lisää tilaa ja pientä soundillista avartamista... Kokonaisuus on erittäin... erittäin loistava. Tämä pitäisi vetää studio hässäkän läpi ja hieman tuottaa loppuunsaakka... Tai siis tehdä muutamalle soundille lisäpaikkoja tähän maailmaan... Tilaa on... Rok! Hieno biisi ja idea... Laitetaan harkintaan ja jatkojalostus linjastolle jonotukseen...
0   +1 +2
 
JamesMercy 15.02.2006
Mukavasti lähtee käyntiin. Padeissa on melkoisen tiukkaa otetta, johon verrattuna rummut tuntuvat aluksi turhan löysältä tavaralta - mutta tiukentavat nekin sitten otettaan. Hyvältä kuulostavia melodioita on löytynyt mukaan taas ihan kunnolla, joiden rinnalla tuo urkujen tööttööttööt-juttu alkaakin ärsyttää jo nopeasti. Kivaa soundimaailmaa - ei mitään älyttömän erikoista, mutta siltii tehokasta ja toimivaa. Faihless-vaikutteita jossain määrin, etenkin noista urku+muista hommista tulee mieleen. Vähän ehkä turhan kompressoidun oloinen viimeistely, olisi kaivannut vielä pientä särmää erottuakseen paremmin. Tyylikäs ja taidolla tehty paketti kumminkin.
0   +1 +2
 
9
StarScape 15.02.2006
Ihan kivan kuulonen biisi. Biitti kunnos ja en täst kauheesti mitään kritiikkiä pysty heittämään. Ite en oo kauheesti tän tyylisen biisin ystävä, mut kyl tä kuitenkin uppoo. pistetääs ny sit ysi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta