M1cH0 - End of fear (Distrance remix)

Distrance | 03.07.2005 | Melodic Trance
6:20

Tämä on siis remix M1ch0n loistavasta End of fear biisistä. käy kuuntelemassa orginaali osoitteessa

www.mikseri.net/m1ch0

Kiitos Theah välispiikistä.

Eipä siinä.. Korjaussarja esiin ja lisää biisejä tekemään -->

[Muistaako kukaan muuten kuulleensa tätä nallikarissa tuossa joku aika sitten ;P

9.17   8506 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ViZo 13.10.2005
Ei voi muuta sanoa kuin hienosti tehty remix....lähtee heti soittolistalle :).
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 23.09.2005
Toi alussa oleva piano melodia pisti niin pahasti korvaan :D muuten samainen piano melodia mikä on mun omassa tekeleessä joka ei kylläkään ole valmis :( Biisi muuten hyvän oloinen ja fiilikset nousi heti pintaan.. just oikea biisi aloittaa perjantai ilta..
Hyvin remixattu.
0   +1 +2
 
10
DibbaDubba 04.08.2005
Nyt tuli kyllä kunnon tykki! Todella hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
Protush 26.07.2005
Noniin nytpä tulin tämän kommentoimaan viimein muutaman kuuntelun jälkeen =) Täytyy sanoa kyllä että ensi vaikutelma oli väärä kun ajattelin että hieman vaisua ja mikailematonta tavaraa... Näin siis EI ole! Biisi starttaa heti energisesti hyvän kuuloisilla rummuilla ja etenee suvasti esitellen päämelodian pätkäsyjä suvantoon. Suvannossa tunnelma nousee entisestään! Piano on aivan loistava ja samoin leadi! Pientä miinusta siitä että suvanto junnaa hieman liian kauan ennen kuin antaa biisin pärähtää kunnolla käyntiin. Melodia kikkailut ja breakbeat biisin loppulla toimivat hienosti! Miksaus toimii lähes puhtaasti. Piano saisi kyllä erottua hieman paremmin leadin alta. Kokonaisuutena suht yksinkertainen rakenne mutta kuitenkin suurella määrällä pieniä kikkoja varustettuna! Biisi toimii kuin unelma!
0   +1 +2
 
10
cj.6 24.07.2005
hianon remiksin oot tehny...tää on ehkä hitusen parempi mitä alkuperänen...rummut on hyvät..varsinkin toi haihat tommonen lyhyt...liidi on kas kiitettävä..ja breikbiitti on erinomainen ja voi jotku välikohdat on hyvii...!!!!!!
0   +1 +2
 
10
Jammin Benjammin 22.07.2005
Mun mielestä tää on ehdottomasti vittu yks mikserin tiukoimpia raitoja. Kaikki fuutaa, kunnon tykitystä!
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 10.07.2005
Alkuperäisestä pidän kovasti, joten odotukset korkealla lähdin kuuntelemaan tätä vedosta. Hiukan harmistuin, kun odottelin jotain alkuperäisestä linjasta eroavaa näkemystä, mutta tässä sitten mentiinkin pitkälle alkuperäisen biisin linjauksia myötäillen. Soundit on ihan kivan kuuloisia ja ihan puhtaita. Toi liidi mikä lähtee tossa 2:20 kohdilla, on ehkä hiukan liian teräväkulmainen mun mielestä... ja sama tuossa kun linja vaihtuu 3:17. Lieneekö vanguard ollu käytössä. :) Kyllä nuo kuitenkin näppärästi istuu mielestäni mukaan. Ihan tässä alkaa jalka vipattaa niinkuin kuuluukin. Muuten hyvä remiksi, mutta olisin toivonut jotain rohkeampaa linjausta alkuperäiseen verrattuna. Nyt jää ehkä vähän vaisuksi, kun on alkuperäisen jo puhki kuluttanut. Luulisin että kyllä tämä silti hieman soittotilaa playlistiltä repii itselleen. :)
0   +1 +2
 
9
Vertican 07.07.2005
alku jäi jostakin kumman syystä soimaan päähäni...johtuen varmaan siitä että se oli hyvä :D . Muutenkin biisin soundit oli just sellasia että kappaleen voi kuunnella uudestaankin. En löydä kappaleesta oikein mitään moitittavaa...hyvä :)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 04.07.2005
Terse.. menepäs suoraan asiaan.. Sopivan vauhdikas startti biisille joka tuo hyvän fiiliksen. Soundit on hyväs kuosissa..breikki kohta toimii kans oikein makoisasti.. liidin soundi on oikein mukava.. 3:30 alkava liidi on hyvä lisäys biisiin ja tuo vähän uutta ilmettä matkassa. 4 min paikkeilla alkavat helevetin makoisat breikki rummut jotka kyl toimii mun mielestä helevetin hyvin.. kokonaisuudessaan oikein mukava remiksi.. en löydä haukkimista tai mitään moitittavaa. Tykkäsin kyllä.. anteeksi paskasta kommentista mutta pakko se oli tämäki tänne kirjottaa.. mut Kiitän hienosta remiksistä.. Gj Team! :)
0   +1 +2