Pulse - Only you (Distrance Remix)

Distrance | 05.01.2007 | Melodic Trance
6:43

Ensinnäkin, tämä EI ole remix siitä kaikkein tuntemasta "ouuunnliii juuuuuu" biisistä vaan tämä on varsin tuntemattoman artistin, Pulsen käsialaa - alkuperäinen biisi siis. Nykyään en tiedä mitä kyseisellä hemmolle kuuluu, joskus 4 vuotta sitten sain luvan häneltä tehdä remixin tästä biisistä, ja nyt neljä vuotta myöhemmin tein tämän valmiiksi :D Pulsesta en ole ikävä kyllä kuullut enään mitään, en ole mitään yhteyttä häneen saanut. En muista mistä maasta hän oli, Suomesta ei kuitenkaan.

Tämä remix kulkee melko paljon orginaalin linjaa, erona tosiaan se että orginaali oli tehty muistaakseni PELKÄSTÄÄN fruityloops 2.7 versiolla joskus vuonna 2002. Tässä ehkä syy miksi artisti ja biisi on suurimmalle osalle varsin tuntematon.. Itse tykästyin tuohon melodiaan niin päätin tämän sitten kyhätä.

Itse biisi on melko yksinkertainen, peruskiksu - ja vaikka Neocate ei sahoista tykkääkkään niin tässä niitä kyllä taas on. Ei ole pakko kuunnella.

Tämä nyt on ikäänkuin "jäähyväis"biisi, nimittäin 8.pv lähden hajoamaan inttiin, ja distrancen suunnalta tuskin kuullaan mitään uutta vähään aikaan. Reserviin pääsyä odotellessa kehoitan niitä, jotka silti tahtovat kuunnella OIKEASTI hyviä biisejä, menkää kuuntelemaan niitä tuottajia jotka ovat intin jo käyneet :) Kuten Dreammachine ja Sneaky legs ;)

Dissu kuittaa.

Aamuja aamuja...

8.83   7458 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Holmström 27.06.2007
nonniin.... nyt se pitäisi olla takana...joten tervetuloa takaisin :)

Mulla on nyt jotenkin sellainen fiilis että taidan tietää alkuperäistekijän, ellen sotke toiseen remixiin... muistuttaa kovasti... tarkistan, ja palaan kun asia selviää.
0   +1 +2
 
9
^^unde^^ 01.04.2007
Yksinkertainen kappale mutta mielestäni yksinkertaisuus kaunistaa varsinkin tällaisessa kappaleessa. Hienoa menoa mielestäni alusta loppuun asti.
Melodia oli kyllä ihan näppärä vaikkakin tosiaan todella yksinkertainen.
Ei siinä mitään. Hienoa menoa, ehdottomasti mikserin kärkeä niin kuin MichiKawakin sanoi! :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.03.2007
Alun ensimmäiset soundit miellyttävät tunnelmaltaan ja toi heimomainen puhallin on hienon kuuloinen... mutta siihen se sitten hiukan lätistyykin, kun siitä eteenpäin olevat soinnut ovat hiukan turhan jäykkiä... vähemmän attackia sinne ja hitaampaa nousua, niin alkaisi kuulostaa hemmetin paljon eloisammalta. Pidän muuten noista synkistä sointukuvioista joissa olisi enemmänkin potentiaalia.

Miksaus ja soundit tuntuvat olevan pääosin ihan kohdillaan. Sahailut ovat onnistuneita ja menokohdat maistuvat ihan riittävän hyvin. Harmit että noi stringit eivät toimi yksinään rauhallisemmilla aleilla. Tuo rauhoittelu harpin kera miellyttää ihan hyvin...

En tiedä mikä mulla on mutta alkuun olisi ollut hieno kuulla jotain breakbeattia heti ton puhallinsoittimen jälkeen... tosin ilman noita padeja ja pitänyt asiat yksinkertaisena efektien voimin... ehkä se olisi voinut olla mielenkiintoisempi ratkaisu... noh... aika juntin ehdotuksiahan nämä on, mutta en voinut olla sanomattakaan mitään=P

Kaikinpuolin hyvänkuuloinen kappale, mutta jotenkin jäi kaipaamaan suurempaa pääkohtaa tähän biisiin... tai olisi voinut loppuun tehdä hiukan muunnellun soolon jollain kirkkaalla leadilla. Tunnelmaltaan tämä on kuitenkin hyvä ja kyllähän tämä auttaa minun trancen nälkää tänään.

Älä hajoa intissä=P
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 13.01.2007
Alku ei säväytä ainakaan ensikuulemalta, tunnelma on vähän tunkkaista. Sahaleadikaan ei soundillaan säväytä, mutta kyllähän se perusmeiningillä toimii basarin ja basson kanssa. Pianon linja on vailla mielikuvitusta, tosin soundi on kyllä sopivan kirkas, delayta lisää vaan.

Rakenne menee hyvinkin tavallisella linjalla, mutta mikäs siinä kun se toimii. Basarissa hyvin potkua, muut rummut seuraavat tahdissa uskollisesti. Vähän olisi voinut tuoda kirkkautta lisää biisiin, nyt on vähän tunkkaista. Ok biisi, mutta ei kyllä yllä parhaimpiesi joukkoon.
0   +1 +2
 
10
m1ze 05.01.2007
Ja toivottavasti pystyt suodattamaan nuo muutamat kirjoitusvirheet pois ;)
0   +1 +2
 
10
m1ze 05.01.2007
Noniin kyllä jätkällä on kuiteski semmonen urakka edessä että tämä jäähyväisbiisi ansaitsee kunnon kommentin (<--olevinaan) Siispä itse asiaan:

Katos en tiennykkään että tää ei ole sun oma biisi vaan remixi ;) Mutta erittäin hyvä melodia tässä kyllä on, kuten jo mainitsit. Introssa hienoa fiilistelyä ja hyvä huomata että oot saanu tuon padisoundin hieman elävämmäksi. (Tai sitten korvat pettää9 Mutta hyvältä kuulostaa kuitenkin ja varsinkin maukkaan kuuloinne kirkas ja kevyt piano ansaitsee eityismaininnan, joskin pianosoundi olisi saanut ehkä olla vähän "pitempäänsoivampi". Mutta anyways, introsta siirrytään sahaleadin ylösfiltteroitumiseen näppäräb kuuloisesti ja itse sahasoundi kuulostaa kyllä erinomaiselta, ei mitään moittimista. BD on kanssa sopivan jämäkkä, potkii kuulokkeissa todella hyvin. "Väliosiossa todella hienoa saundien hallintaa, ensin tiputetaan kaikki elementit pois ja lähdetään taas rakentelemaan hässäkkää puhtaalta pöydältä, mukana lisämausteena cool kitarasoundi (joskin ehkä hiukan tunkkainen). Ja sieltä Bd Hit taas tärskäyttää pelin nollille ja leadi alkaa taas filtteroitua kohti viimeistä roundia. Alkumeinigillä ratsastetaan kohti loppua ja mikäs siinä, toimii kuin perkele. Leadi filtteroituu hiljakseen pois ja taustalle jää vielä soimaan mukavan kuuloinen trancesyna <---(Just tuommosta koukkua tarkotin sillo ku lähetit previkkaa) ;). Loppuun mennään perinteisesti ja se oli sitten siinä, Thats it.

Overall: Hieno tunnelmointi trance ja ehkä näistä mikseribiiseistäsi eniten mielikuvia herättävä. Pientä kaihomieltä on havaittavissa ja "jäähyväisbiisiksi" ehdoton valinta. Kyllä tämä selkeästi kiilaa teikäläisen biiseissä top4:seen (ensimmäisillä sijoilla TF, Post ja A.s). Ja kyllä tämän biisin voimalla kelpaa lähteä nauttimaan valtion patjoille. Mitäs muuta? Eikun vaan onnea ja menestystä intin kommelluksiin ja muista: "Intti on jees!" ;D Lepo.
0   +1 +2