Catevo

Distrance | 08.10.2006 | Trance
3:09

Noh, tämä nyt olisi tällainen "välipala. Suurimmaksi osaksi tämä biisi on syntynyt kun yritin purkaa stressiäni musiikin tekemiseen. En niinkään yrittänyt tehdä tästä mitään "pankin räjäyttäjää" vaan lähdin tekemään vain fiilispohalta. Ideat loppui tosin.. Ajattelin kuitenkin että pistän tämän tänne, toivottavasti ketään ei häiritse.

Biisi on perus.

Uskon saavani määrittämättömät määrät wineä mahdollisista ulkopuolisista vaikutteista yms.

Biisi on perus.

Jooh, aika perus biisi. Käytin tässäkin kickiä, sehän on aika yleinen tämän genren biiseissä. Haitsuja käytin myös ja tarkkaavaisimmat saattavat löytää clapin.

Biisi on perus. Ei mulla muuta. Moro.

8.64   6029 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mc-Posse 14.02.2010
Kiva biisi. Tos loppupuolella oleva TB-303? Tai jokin... oleva höskä on kyl paras täs
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 02.11.2006
Kyllä tämäkin sellasta pauketta on, että!! ja tosiaan tulee kyllä warpit ja seranot mieleen; se on aina positiivista mun näkökulmasta ;) Hienot breikit tässäkin ja tuo acidiplörtsytin on kyllä maukea!! Pistää kyllä jalan tamppaamaan ehdottomasti!! Minä tykätä tälläisestä paljon! Teknisestä toteutuksesta turha mitään sanoa; ei juuri vikoja löydy. Kyllä sitä tästäkin pitää 10 antaa! :)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 26.10.2006
Jep. Niinku jengi on jo tossa sanonukin, niin warpin veljekset tästä mieleen tulee meikäläisellekin, joskin ihan ensimmäinen mielleyhtymä oli voodoo&serano. Alku toimii hyvin biittinsä osalta. Se mikä tästä nyt sitten hieman uupuu mielestäni on se älyttömän hieno päämelodia viritys. Ihan hyvää yritystä tässä on kyllä semmoseks. Olisin toivonut että kun tuohon hiljennykseen pudotellaan, niin sieltä lähtee menemään joku nätti arpeggiomelodia taustalla, niin että sillä olis alkanu vetämään tuota pääkohtaa jotenkin päin. Hiukan petyin kun tuolla samalla warppisynalla juntataan heti uudelleen sitä meininkiä siinä. No joo, tulipa taas maailman selkeimmät lauseet.. noh, ehkä ymmärsit mitä meinasin. Ihan hyvä tää on mun mielestä kuitenkin. Eipähän ole ainakaan turhan samaa tyyliä kuin edellinen biisi. Tuo päämelodia nyt jäi sen verran kaivelemaan, että se pudottaa tämän hieman alle kiitettävästä. Miksaushan tässä on jälleen hemmetin hyvän kuuloinen, että sen puolesta olis tärähtäny samantien. :)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 10.10.2006
Jehna! (matkia..:P)
Mut ite biisiin taas..mikäs täs, hyvin alkaa mätke rullaamaan eteenpäin. makheesti tulee tuo warp brothers tyylinen synä ulvoo tohon biitin rinnalle.
Soundit toimii ku junan vessa ja mikä siinä, ei ainakaa mikään pistä pahasti korvaan, eli gj. hyvää mätkettä vaikka biisi ei mitenkään "muutu" kertaakaan mut toimii oikein hyvin tässä samal ku duunailee kaikkia kivaa, onkait tää jo repeatilla hakannu tunnin vissiin :), anteeksi paskasta arvostelust mut kyl tää mun mielest pelittää perkele :)
0   +1 +2
 
DJ Smash 10.10.2006
Vaikka biisi on perus, niin ei missään nimessä huono. Alun jumputussaundi on sopivan raikkaan ja hardin kuuloinen :) Myös melodiat toimii. Mut selvästi jotain jää puuttumaan ja selvästi jotenkin hätäisesti tehdyn kuuloinen.
0   +1 +2
 
8
Holmström 09.10.2006
Perus arvostelu:

Annetaan tämä EMI:n Timo Kuoppamäelle kuulvavaksi. Jos sen teen, ei puhu mulle enää koskaan ja mistään ;) (menetetty kontakti)

Nyt on ollut Vespellä paha stressi ;)

Mutta hyvin stressi purettu ja otettu mielentila haltuun...

Jos olisit tehnyt tämän näillä perus spekseillä vuonna -93, olisit muutaman taalan rikkaampi. Voi olla että nekin rahat olisi vedetty... janoon.

Ai niin... asiaan... soundillisesti hyvin tuotettu. Täähän oli vain keskeneräinen jossa on kuitenkin pohjaa jatkokehitykselle... Nyt ei irtoo muuta kuin äänet lähes paikallaan... "Lähes" sen takia koska kuulen selkeästi läpi että fiilis loppui. Sääli... viritä tunnelma takaisin ja tee show loppuun... sit palataan taas aiheeseen ;)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 09.10.2006
Alkuosuus ei vaikuta hullummalta. Kivan ärhäkkä syna messissä, tulee mieleen vähän Warp Brothers. En nyt tiedä onko tämä niin perus, ehkäpä se on sitä kyllä muuten jos tuota kovaa synaa ei lasketa mukaan.

Melodiat voisi vaihdella vähän enemmän, mutta kaipa se lyhyehkönä biisinä menee näinkin. Rummuissa on ytyä ja soundit kuuluu ihan sopivasti, eivätkä huku alle. Ja lopuksi vielä, että lisäile enemmän tyhjiä patterneita loppuun, niin kerkee delay asettua. Ihan mukava träkki.
0   +1 +2
 
8
apollo0100 09.10.2006
Ihan hyvää tämä on, mutta tiedät-kyllä-mikä tässä haittasi... ;D Alku oli peruslaatua (jos ei äskösestä selvinnyt :D), kivasti kyllä sitten parantus, mutta sitten jotenkin vain kyllästyin tossa lopussa. Ei oikein sitten toi biisi tarjonnut enään paljon mitään tossa lopussa. Tässä olisi kyllä parannettavaa! :D
0   +1 +2
 
8
ScapeD 09.10.2006
Ihan siisti biisi aika perus mutta hyvältä kuulostaa ainaki mun korvaani. oikeastaan tuntui että biisin alku oli niin perus ettei siitä jäänyt paljo mitää mieleen mut ku se kahen minuutin jälkee alko kunnolla nii arvosana nousi ainaki numeron.
0   +1 +2
 
9
RHP 09.10.2006
Hyvältä tää tuntui mutta jäin odottelemaan jotain isompaa tuonne jonnekkin, varsinkin kun tuli pieni katkos tossa josta olis voinu kehittää hirveen suureen huipennukseen kappaleen. Muuten hyvä =)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2