Posterity (Part II)

Distrance | 06.07.2006 | Trance
4:15

Vois joskus yrittää kirjottaa tähän jotain fiksua.. mutta ei tänään.

Elikkä, kyseessä "jatko" Posterity biisille. Laitteistoni hajoamisen ja kuntoonsaattamisen jälkeen ensimmäinen projekti jota aloin tekemään (valmistui tosin myöhemmin kuin rt-remix).

Mielestäni biisi on äärimmäisen kliseinen ja yksinkertainen kiksu. Mietin todella pitkään uskaltaako tätä edes julkaista :D Toivottavasti kukaan nyt ei tästä mitään aivovammaa saa...

8.71   6397 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Frozen Motion 27.08.2006
Melodiat: + Kaikki muu: + Biisi: +
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 25.07.2006
Mielettömän huippu biisi, alku on sellaista peruskaman olosta, mutta kyllä tää alkaa loppuu kohden sit tosissaan alkaa miellyttää. Eniten mieltä lämmitti se jossain siin kahe minsa kohal oleva kohta, jossa tavallaan pääsi hakee sitä happee ja taas menoks...10p.
0   +1 +2
 
8
Holmström 21.07.2006
Tuottaja ollut kesähelteen uuvuttamana! jumakauta, tätä ei ikinä saa kytkeä loistavaan huippu biisiin Posterity. Missään tapauksessa ei ole osa 2. !!! Ei mitään asia / soundi yhteyttä.

Biisistä löytyy tietty idea, puhdas soundi, tuotos on ajettu hyvin läpi mutta... arvoisa taiteilija, sä teet huippu matskuu kun se tietty inspis kolahtaa joten, nyt tehdään niin etten ole tätä koskaan kuullut... ;) (teikäläisen tuotantona)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 17.07.2006
Alku miellyttää rumpujen osalta, vaikka välillä tuntuukin että perkussioiden linjat olisivat vähän mitä sattuu. Tämä kuitenkin unohtuu nopeasti. Miksaus kuulostaa kirkkaalta ja soundit laadukkailta. Clap vähän yhdentekevän kuuloinen, suuremmalla reverbillä ja iskevämmällä soundilla olisi varmasti toiminut paremmin, kun vielä sulkee mutella sen lopun ettei reverb jää auki.

Taukokohdan alku vähän kuivan ja onton kuuloinen, mutta paranee muiden elementtien tullessa mukaan. Breakbeatti on täyteläinen ja basarille siinä erityisesti plussaa. Oikeastaan tuohon kertsin biittiin ja menoon kerkee pettyäkin noin hyvän breakbeatin jälkeen. Leadin linja hieman vaisu, ehkäpä tasaisella sahauksella olisi voinut toimia paremmin, soundi sen sijaan on mukava. Hyvä biisi, vaikka perusmenoa onkin. Oikeastaan kaikki toimii vähintäänkin hyvin, mutta mitään superia sieltä ei löytynyt.
0   +1 +2
 
10
M1cH0 10.07.2006
Do dii! viimeinkin itekki pääsin kirjottamaan jotain :), muut on näemmä niin peruskiksutteluksi tämän heittäny, ohan tämä peruskiksuttelu, mut tämä on sentään toimivaa sellaista :), tuotanto on hyvän kuulosta. Kyl minuun iskee nää yksinkertaiset melodiat oikein hyvin.. Breikki osuus on kyl helvetin nätti, tekee mieli jamittaa iha vitusti täs samal. mun mielest tää toimii oikein, bassolinja on nättiä kermaa,biitti toimii ja melodiat vetää ittensä kans oikein hyvin.. tulee soimaan meikän playlistis :), cheers 4 beer
0   +1 +2
 
9
apollo0100 08.07.2006
Ihan normi kiksua, mutta ihan hyvin silti tehty, oli ainakin tarpeeksi avaran kuuloinen... :) Mutta ei päihitä alkuperäistä "part I", jos siksi sitä voisi sanoa! Mutta en sanoisi että tätä ei voisi kuunnella, mutta parempaakin olet tehnyt kyllä. 9
0   +1 +2
 
m1ze 08.07.2006
Ja tuo ensimmäinen sanahan on siis SUOMIKIKSU
0   +1 +2
 
m1ze 07.07.2006
Suomikisu näki siis viimein päivänvalon...

Omasta mielestä ainaki intron osalta biisi on ok (tuo square alike syna on cool) Suvannon myötä mukaan tuleva leadi on aika heikko verrattuna edellisen Posterityn massiiviseen meininkiin.

Ihmetyttää miksi olet yhdistänyt tämän tuotoksen Posterityyn koska suoraan sanottuna tämä häviää "alkuperäiselle" 10-0.

Olethan kyllä infossa maininnutkin että biisi on kliseinen ja mietit julkaisua kauan. Ehdottomasti julkaisemisen arvoinen teos mutta tämän yhdistäminen niinkin loistavaan biisiin kun Posterity kummastuttaa.
0   +1 +2
 
7
DJ Smash 07.07.2006
Ihan tuollainen perusalku, bassolinja on kivankuuloinen. Rakentuu kivasti melodisemmalle puolelle. Jotenkin rakenne tuntuu niin tutulta ja jo ennen kuullulta, tämä on ihan tällaista perustranceilua... Olin tätä mieltä, kunnes meno rauhoittuu ja melodiat iskevät kunnolla :) Tässä on sitä saundia, jota vain Distrance onnistuu luomaan :P Mutta selvästi loppua kohden mentäessä fiilis puuttuu, siitäkin miinusta. Ei tämä kyllä edellisen Posterityn tasolle nouse, ikävä kyllä.. Mutta, ei tämä kyllä huonokaan ole :) Mutta pisteet tippuvat rajusti siitä huolimatta...
0   +1 +2
 
10
KoVuus 07.07.2006
Ihan jees meikän mielestä mutta jos et halua näitä kuunneltavaksi marketeille niin ei kannate kovin levittää :D nimittäin tää on semmonen biisi jota mää kyllä popittaisin autossa eli iskee vitun hyvin bassot ja melodia. Vaikka en juurikaan trancea kuuntele niin kyllä tästä sen osaan sanoa että tätä jaksaa kuunella. Vähän jotenki erinlainen ku eka posterity mutta niin sen tietenki pitää olla. Kyllä meikä tykkää tästä ja tässä on sitä vaihteluakin jotta biisi jaksaa iskee. En ny ees tiiä mistä puhun mutta ei se haittaa, pointti on se että onnistuneen tekeleen oot tehny vaikka kliseinen onki.

jeejee...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2