Frivolity

Distrance | 20.09.2007 | Trance
3:34

Tässä tämmöinen vähän energisempi ralli syysiltojen ratoksi. Eihän tämä mikään mullistava ole mutta en ole minäkään, ja kukkiihan se ladakin.
Onko tätä kuultu ennenkin?
-Luultavasti.
Toimiiko tämä?
-Luultavasti.
Antaako Fleeticer tälle arvosanaksi 8?
-Luultavasti.

M1cH0 ja Dreammachine uhkas että saattaisivat tästä remixit väsätä, joten jäädään odottelemaan toiveikkaana.

Dreammachine avas pelin omalla hienolla remixillään, kannattaa ehdottomasti kuunnella:
http://www.mikseri.net...

9.52   9807 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
JerePee 02.05.2020
No huh laadukasta kertakaikkiaan
0   +1 +2
 
9
W@RM 16.02.2009
tuli mieleen sellanen villi ajatus että voisinkohan vetästä tästä omanlaiseni rallittelu näkemykseni? Remixin siis suomeksi sanottuna? :D

area51
0   +1 +2
 
9
W@RM 15.12.2008
Dodii, äänimaailma taas hyvä ellen sanois loistava. Hyvä stereo kuva ja äänet hyvin balanssissa. Alku on hyvä, tollanen nopsaan asiaan on aina kiva. Melodiatkin on ihan ok, vielä jotai lisää lisää kaipaisin. Ettei samaa moodia vaa pyöritettäis koko ajan vaikka mikäs siinä hyvää liidiä pyöritelles :) kokonaisuudessaan parempi ku tuo sun uusin vibe vaikka ei tämäkää ihan 10bongoo saa multa. Hyvää musaa teet kyllä kokonaisuudessaan, ei valittamista :) 9p

area51/huulari
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.12.2007
Kyllä on soundit kondiksessa. Kuulostaa lupaavalta, vaikka lajissaan tämä on hiukan enemmän tuota "humppa-puolen trancea". Onneksi tämä ei mene sarjassaan aivan hupaisaksi ja pitää tämän mollilinjauksen ja ei saa mitään ihottumaa aikaiseksi. Bassline on ihan ässä tuollaisena sopivan rouheana.

Kuvioinniltaan tämä on kuin euroa, mutta kuitankaan olematta sitä. Siitä suuri plussa, vaikka se minun suustani kuulostaisikin tosi omituiselta.

Leadi on sopivan tarttuva ja rumpukomppi toimii mielestäni erinomaisesti. Miksaus mallikasta, koska kaikki soundit erottuvat helpolla ilman suurempia töitä ja tikistelyjä. Ehkä jotain pientä pehmeyttä jäin kaipaamaan setistä, mutta minkäs teen jos olen tälläinen herkistelijä xD

Pitäisikö Fleeticerin numerot ottaa uhkapelikohteisiin? Tosin 9:llä olisi jo aika kovat voittokertoimet, jos uskaltaa kokeilla. Hauskat alkukommentit=)

Kyllä toimii! ...toisin kuin minä rapula aamuina...
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 07.10.2007
Hhaahah, pientä vittuilun makua tossa esittelyssä :D:D:D: No ei haittaa, katotaan mitä saat.

Ihan hyvä energinen alku tossa. Tulee vähän noi m1ch0-tuotannot mieleen tosta draivista ja melodiasta. Basso vaikuttaa sopivan rapeelta ja biisi etenee mukavasti, vaikkakin ilman yllätyksiä. Ei ihan tän tyyppinen trance kuitenkaan kotikuuntelussa enää iske hirveen kovaa, mut baarissa tai klubilla tanssisin varmasti.

On tää kuultu ennenkin, mutta toimii tällä kertaa positiivisemmin kun noi sun jotkut aikasemmat samantyyliset biisit. Menosta tippuu plussaa. Tuotannollisesti biisi on hyvässä jamassa, vaikka noi ideat onki jo vanhentuneita (niinku ne on vähä jokasessa musatyylissä mitä vähänki enemmän tuotetaan).

LUULTAVASTI semmosen 8½ - 9 tästä antasin, mutta kun vittuilit niin hyvin niin saat ton ysin. Hyvä biisi niihin paikkoihin, missä voi tanssia.
0   +1 +2
 
10
-Kaizu- 05.10.2007
Tuetaan armeijakaveria! Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
J-Ni.K 04.10.2007
Olipa kyllä aika hyvä ja menevä biisi:)
0   +1 +2
 
9
Holmström 03.10.2007
Jonas Altberg teki oman juttunsa aikoinaan kuudessa tunnissa ja jälki on sen mukaista... mutta tämä on tehty helvetin paljon huolellisemmin ja toivottavasti yli 6 tunnin projektina. Tää eroaa teknisesti Altbergin biisiin monella tasolla, ensinnäkin täysin eri tempo, täysin eri ote ja syke koko touhuun. Altberg on vasta aloittamassa mutta samalla homma loppuu amatöörimäisesti kesken. V. Heikkilä on ollut alalla jo vuodesta -99 joka oikeasti kuuluu... ainakin mun kuulokkeiden ja muiden laitteiden läpi.
J. Altbergille kävi vain tuuri, koska eräs ruotsalainen levy-tuottaja urpo tuli yö retkiltään klubilta himaan ja loggas itsensä johonkin irkkiin josta sai biisin kuultavaksi, mutta miten sitten kävi... menestystä ja sittemmin unohdusta... (kuuden tunnin tekele...)

Noh.. mitäs tämä V. Heikkilän tuotos liittyy edellä mainittuun...? Jep, liittyy siten että Heikkilä voisi tehdä Altbergille pari perusbiisiä tuottajan roolissa ihan vain malliksi ja korjata koko potti himaan suoraan Suomeen...

Heikkilän tuotos tehty hyvin ja huolella mutta onko tehty tunteella, se on eri asia...
0   +1 +2
 
10
unikk 23.09.2007
melodia on loistava! uppoo kybäl vaik en kovin kikkeli rancee kuuntele :)
0   +1 +2
 
10
M1cH0 20.09.2007
Moro!
ENpä tähän kehtaa silleen alkaa kertomaan biisistä mitään ihmeitä ku olen sulle jo ne kertonutki suunnilleen, mut edelleen tää biisi kuiten uppoo meikään 100-0 ja mun mielestä tämmöset biisit helvettiin mikseristä ja tienaamaan rahaa näillä :), Aivan loistava setti,
Ja Btw, melko owned
Antaako Fleeticer tälle arvosanaksi 8?
-Luultavasti.
:D:D:D
Mut tosiaan 10 suoritus ja sil mennään
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2