Aftermatch

Distrance | 26.09.2005 | Breakbeat
3:21

Jotain erilaisempaa tuotantoa tähän väliin. Tämä tuotos pääsi syntymään ikäänkuin varkain ilman että kukaan sitä sen kummemmin noteerasi, ja vähän semmoinen biisi tämä onkin.Kappale soi mitä ilmeisemmin Ruutanajärvi- DVD:n "making of"- matskussa. Taustamusiikiksi tämä on lähinnä suunnattu...

Pistin kuitenkin tänne koska en näe siitä mitään haittaa, jos joku tästä pitää niin se riittää mulle :)

8.69   5744 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

veezay 29.11.2007
helkkari, miksei tässä oo sitä olennaisinta snarea toisella ja neljännellä?
0   +1 +2
 
Juhgu 26.02.2007
Todellakin pitää. Ehkä aavistuksen hiomattoman kuuloinen, mutta tyylikkään synkät soundit ja mukavasti sitä schmunaa mitä breakbeatissa toivon kuulevani. Talteen menee :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 02.10.2005
Hyvää menoa jo alussa, vaikkakin volumen aaltoilu ei ole ehkä niin hyvä idea tähän. Rummuissa laadukkaita soundeja ja groovia riittää, hyvä! Melodiatkin tällaiselle tyylille ominaiset, odottavaa ja jännittävää tunnelmaa tarjoillaan. Yleisesti ottaen soundeista en juuri vikoja löydä ja energiaakin löytyy hyvin. Rakenteeltaankin biisi toimii, efektejä on ihan mukavasti. Muuten mallikasta työtä lukuunottamatta tuota volumen aaltoilua (joka tietysti on vain oma mielipiteeni). Mukavasti menoa ja energiaa.
0   +1 +2
 
9
Holmström 26.09.2005
Aikas mieletöntä jykevyyttä... toimii taustoille projektiin kuin projektiin... Tasokasta tuotantoo mutta ammattilainen tietty kyseessä.

Tämä olisi itseasiassa klubi keikan erinomainen aloitusbiisi (introna) ja kyllä toimii itseasiassa muutamaan konsertti tilanteeseen... Kyllä tällä saisi Hulluporo Arenan seinät kaatumaan kun vähän rääkkäisi miksauspöytää ja skobeja... Aivan ROK!
0   +1 +2
 
8
Jammin Benjammin 26.09.2005
Alkaapa väkevällä biitillä, makeen fätin kuulonen. Clapsi/snare ja haikka siinä 0.47 alkaen oli ehkä vähän liian hitaasti pannattu mun mielestä.. aika onnistunu painostava tunne koko biisin ajan. Hyvin on biitti onnistunu, ja siinä 2.50 mukaan tuleva yks hikinen tomi on ku nakutettu biisiin, sitä olisin toivonu jo ehkä vähän aiemmin mukaan:)! Laitoinpa soimaan muutaman kerran, oli sen verran oikee asenne biisissä tähän kellonaikaan nähden. Miksaus oli onnistunu kanssa hyvin. Kikki olis silti saanu lyödä tulisemmin:).
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta