Flare up!

Distrance | 17.02.2008 | Melodic Trance
5:25

Vähän melodisempi ralli tähän väliin. Omasta mielestä ihan onnistunut tekele, tykkään varsinkin tuosta päämelodiasta. Ei ehkä mikään tavallisin juttu käyttää käyrätorvea trance-biisin päämelodiassa :D

Noh, toivottavasti tekin tykkäätte.

9.42   8899 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JerePee 02.05.2020
"Rank1 - Airwave" fiiliksiä eikä yhtään huono asia!
0   +1 +2
 
9
W@RM 26.01.2009
Dodii, kommataas tätä biisiä lyhyesti ja ytimekkäästi samal ku kuunellaan mitä tuleman pitää:)

No alussa ei ainakaan ole mitään huomautettavaa, hyvältä kuulostaa:) Bassline on aika kiva tässä biisissä, vähä erilaine ku yleensä. Padi/stringi sumanto vaihe kuulostaa hyvältä ja biisin melodia/sävel on kans kiva, mut sitä kunnon räyhäkkää liidiä jäin kaipailee: se olisi tähän sopinut kyllä ku nenän päähän. Hyvin miksattu biisi ja saundit on hallussa, ei tästä mitään pahaa oikein keksi sanottavaksi. Jotain siihen olisi voinut tehdä lisäksi..?

area51
0   +1 +2
 
9
M1cH0 28.02.2008
Moorjens!
Täs jos tätä lähtee fiilistelee ni on jotenki alust aika rauhallisen kuulonen, toi synä tosiaan mikä tos tulee messiin, ni huvittaa omalle kohalla ku varmaan 15 biisis mitä oon nyt yrittäny väsätä ni kaikis on melkeen samanlainen tuo linja :),, ite diggailin tuosta sahasta tuohon taustalle,, toi lisää draivia biisiin ,suvanto on oikein tunnelmallinen ja tykkään kyl.. miksailu tuntuis olevan kans kaiken puolin hyväs kuosis.. enpä ala mitään muuta tähän rustaamaan ku tämä toimii mun korville oikein nätisti ja täs jalka vipattaa messis,, kyl mun playlistil hakkaa varmasti :),
-Mikko L
0   +1 +2
 
10
Hoozk 18.02.2008
kivaa kuunneltavaa ''tykkään varsinkin tuosta päämelodiasta'' juu se on tosi huippu! ammattimiehiä oot ;)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 18.02.2008
Hyvä veisu tää kyl on. basso on siisti, toimii ehkä parhaiten koko biisissä vaikka alkuun vähän arvelutti. Melodiat on hyviä, varsinkin toi päämelodia. Tos päämelodiakohta vähän kärsi tosta haikasta, tuntu et se tunkee vähän turhan innokkaasti siihen esiin. Päämelodia kyl tosiaan sinänsä ihan mahtava, vaikka ehkä jotain ton tapasta on joskus ennenkin kuultu. Tosin ei ehkä trancessa vaan jossain tyyliin soundtrackissa. Biisin rakenteesta ei oo oikeen mitään mussutettavaa, paitsi että tuol alkupuolella ton sahan feidaaminen messiiin 1.10 tjsp -> ei itelle toiminu ihan parhaalla tavalla. Vähän jäi hakeva fiilis tosta.

Mut jöö. toimiva paketti kyl. Aina ei voi joka ratkaisu miellyttää jokaista, niinkun minua ei tässä piisissä noi pari seikkaa miellytä, mut kokonaisuus ratkasee. :) numero puhukoon puolestaan.
0   +1 +2
 
10
StarScape 17.02.2008
Kappas, tämäkin biisi ilmestynyt tänne.
Palautetta en osaa hirveän hyvin tässä olotilassa antaa ("Vanhojenristely" teki tehtävänsä.)
Hieno biisi, ja etenkin padeista plussaa. Päämelodia on myös kaunis, ja miksaukset toimii. Ei kai tässä sen enempää. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
m1ze 17.02.2008
Jippijaijee.... pitihän se tulla kommentoimaan ku previkka iski sen verran kovaa :)

Vähän rauhallisemmalla linjalla oot lähteny mitä yleensä sun biiseissä, tosi hyvä tuo syna mikä tulee ekana tuos. Sahasta en niinkä tykänny... ei huono mutta tuo eka iski paremmin :D Suvannon melodia kuulostaa kyl kyl tosi hyvältä padeine kaikkineen. Viimesimmäs previkas minkä sendit ei tainnu tuota torvi tsydemiä viel olla. pakko kyl sanoo että sopii tähän tosi hyvin.

Tuo saha on kyl, pakko sanoo hiukan vieraan kuulonen täss. Jotenkin vaan tuntuu ettei sovi oikein tähän yleisilmeeseen. Taaskin tuo mukava syna arpeggio (?) jota jo kehuin on kyl huippu <3 Sitä olis voinu tuoda tuos pääkohtauksessa viel enemmän esille vaikka pääshän se kyl ihan mukavasti mellastamaan tuos lopussa.

Enemmän oisin toivonu sulta persoonallisempia ratkasuja, tuo saha on niin varman päälle kun vain olla voi... kyllähän se toimii ja ei ärsytä mitenkään mutta ei kyllä pahemmin säväytäkkään. Padit, Torvi ja mainittu syna nostaa kyl pojoja roimasti.

Jeejee... eli kaiken kaikkiaan, negatiivisesta sävystä huolimatta tosi hyvä viisu. Mukava kuulla että yrität hieman rikkoa perinteistä "saha+basso+kick+hatclap" linjaa uusilla jutuilla. Ei siinä kyl nääkin pelittää ja npp mut aina sitä mieluummin kuuntelee jotain semmosta mitä ei ihan jokapäivä korviin satu. Kaikkine piristävine kikkoineen tosi hyvä biisi. Ei tää enää perus oo, sanokoon kuka mitä tahansa. gj
0   +1 +2
 
Disintegr8 17.02.2008
Tiukkaa menoa! Päämelodiat olivat kauniita ja miksaus onnistunut. Joistain puolivälin jälkeisistä melodioista tuli mieleen yksi biisi Final Fantasy 9: stä, mikä on ainoastaan positiivinen asia. Laadukasta trancea kaikin puolin.
0   +1 +2
 
9
~JeNNi~ 17.02.2008
Minä pidän tästä. Yks parhaista, mitä sulta oon kuullu. Tuli mielee, että tähä hyvi sopis lyriikat, mutta ei tämä tarvitse. Kertoo itse kaunis melodia tarinansa. Ainakin minä mielessäni näin tätä kuunnellessa rakkaustarinan. Kaikki alkaa aika jännästi, "katotaan mitä tästä tulee, toivottavasti jotain suurta" sitte on vähän silleen että "kyllä me pärjätään ja päästään yli" ja lopussa on onnellinen vakaa fiilis, että kaikki kääntyy tosi hyvin, happily ever after :) Ihan kuin biisi itse olisi rakastunut, mutta luulempa, että se on se tekijä :)
+2   +1 +2
 
McNaksu 28.05.2009
loistava! melodia toimii, kiksu on sopivan "pehmeä", orkesterisoittimet sopivat hyvin kuvaan
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2