Timeless Flame (remastered)

Distrance | 03.09.2005 | Trance
5:38

Mp3 tiedosto päivitetty. Vanhan tilalle on tullut uudelleen masteroitu versio korkeammalla bitratella. (5.6.2008)
----------------------------------
Tässä jotain uutta matskua myös trancen puolella. Tämä biisi oli... no... vaikea. Tottapuhuen tämän tekeminen on kestänyt pari vuotta (ihan tosi) ja se on kokenut monta kertaa alusta aloittamisen riemut ja epäonnistumisen kiljahdukset. Mutta nyt se on vihdoin ja viimein valmis tämän uskomattoman työrupeaman jälkeen. Tuskin tämä mitenkään mullistava biisi on tuosta pitkästä työajasta huolimatta mutta minuun ainakin iskee tosi hyvin.

Ihastukaa tai vihastukaa. Kävi miten kävi, minä en muokkaisi tästä biisistä enään mitään *pienempikuinkolme*

9.44   27366 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vergron 05.03.2011
Mahtava biisi!!!
0   +1 +2
 
10
Mc-Posse 14.02.2010
Aivan mahtava biisi!!!!! Ehdoton 10!!!! Oon kommentoinut tän biisin jo 4 eri paikassa. :D
0   +1 +2
 
10
Katherine 15.05.2007
Aah.. PARAS<3 ja sen taidatkin tietää :D tuo alku..
0   +1 +2
 
9
Oiken menevää musaa. Mainio "huippukohta". Jotenkin tää ei kuitenkaan ole tarpeeksi omaperäinen. Tää on kuitenkin laadukas biisi ja ehdottomasti kannatti kuunnella.
0   +1 +2
 
9
korpikorppi 09.06.2006
Noista uusimmista tää osui kohdalleen parhaiten näin keskiyöllä. Kiva
melodia, tyylikäs toteutus.Pidin.
0   +1 +2
 
9
Zune 19.03.2006
Lähtee toi biisi rakentumaa hyvin...ammattilaisen käsialaa gyl alusta loppuun...tulee jotenkin 2:00 kohdan jälkee scooter mielee...mut ei voi muuta sanoo ku hyvin sä vedät ja ysiä kehii...
0   +1 +2
 
9
Anssi H 19.03.2006
Täytyy tätä timanttia nytten sitten kommentoija. Miksaus on laatu luokkaa sanotaan nyt näin alkuun että ei soundeissa mitään valittamista ole. Olisin ehkä toivonut hieman enemmän yläpäätä? Mutta se on vain makuasia.

Biisi lähtee perinteisesti vanhalla kunnon Trance biisin kaavalla, ja kick soundi on hyvä napsuva, mutta ehkä siihen enemmän sitä alapäätä. Basso on tosi hyvä, ja hyvin kompressoitu. Sopii tod hyvin. Ensinmäinen melodia tulee hyvin mukaan ja tykkään erittäin paljon soundista. Tuntuis vaa jäävän hieman liian hiljaselle. Sitten tuo härönkuuloinen soundi oli vähän too bad. Omaperäinen veto, mutta musta se ei sopinu ollenkaa tuohon tunnelmaan. Sen olisin kyllä karsinut pois, mutta täytyy myöntää että omaperäinen veto, ja siitä plussaa! :)

Itse kuin päämelodia lähtee nuosemaan suvannon jälkeen, niin meikäläisellä pomppas fiilikset iha kattoon. Todella kaunis melodia, jossa on tunnetta mukana. Saha on erittäin perinteinen, ja taas kerran olisin kaivannut jotain uutta omaa ratkaisua, koska nuo perustrance biisin kliseiset sahat eivät aina miellytä, kun sitä samaa vaan kuulee toinen toisensa perään. Tässä kuitenkin menee hyvin, ja tunnelma pysyy hyvänä. Sitten kun tuo härö soundi tulee kertsissäkin mukaan, niin mulla laski vähä fiilikset, mutta ei onneksi kauheasti. Kyllä tässä on hittibiisin ainekset ilman muuta. Miksaus on hyvän kuuloista, mutta sellainen massiivisuus puuttuu, ja jäädään ehkä liian ohueksi minun makuuni, mutta ei se biisin melodioihin mitenkään vaikuta, koska ne oli loistavat! :) Hienoja jälkeä kokonaisuudessaan!
0   +1 +2
 
10
ekse 08.03.2006
Löysin tämän kipaleen Starscapen (Jason Greenin) kautta, ja täytyy kyllä sanoa että vaikka Jasonin remixi on mahtava niin kyllä tämä orkkis vie sen 100-0 :P (sorry jussi..)

Aivan mahtava biisi joka vie mukanaan, kuten kuvauksessa sanot niin et ole muuttamassa mitään, ja se on hyvä se. Tästä ei tarvitsekkaan muuttaa mitään :) Sahoille toinen startti ois jees, mutta ei se elintärkeä ole. Synat on hienoja, miksattu aivan täydellisesti, volumet ja panit kohdallaan.. Rupeaa kyllä omat yritykset hävettämään, mutta olenkin vasta parin kuukauden noobi ;) Kymppi!
0   +1 +2
 
9
Dj Bright Fire 14.01.2006
joo tota alku potkii vähä mut sit tulee aivan sika mieletöntä settiä tosi kivaa kamaa... (keep on raving:))
0   +1 +2
 
10
Objective: Life 04.01.2006
Kerrassaan loistava vetäsy! Ei ihme että on päässy Electronic Genre-listalla top-40:iin. Kaikki oli kohdallaan ja melodia oli iskevän addiktoiva. Eiköhän tästä artistista saada vielä jonain päivänä kuulla mikserin ulkopuolellakin. :D P.S. Olis kiva jos joku kävis kommentoimassa myös mun uusinta biisiä kun tähän päivään saakka ei oo kukaan vielä tajunnu tehdä sitä. :(
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4