Cajun - Cajun (Distrance remix teaser)

Distrance | 18.10.2005 | Trance
1:59

Minun versioni Cajun- kappaleesta, jonka alkuperäisen version on tehnyt Ville Hyvönen (www.corydalics.com).

Tämä on vain pieni huono-bitrateinen ja masteroimaton clippi tuosta biisistä, ja kokonaisen biisin voi löytää tulevaisuudessa Cajunin tulevalta singleltä.

www.wavedatarecords.com

Pahoittelut huonosta bitratesta ;(

| Tilaa singlen biisit netistä: http://www.trackitdown...

8.75   5009 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
m1ze 26.12.2007
Kuten sanoit, kommentti kommentista meininki rules.

Ite en ees jaksanu tätä päivää rapulan puolelle päästää, täss käytiin kavereitten kanssa ostamassa "parit" oluet ja vietetään tämmöistä enon elmereitten rapulakännipäivää :D Joulupukkikin kävi ja toi marimekko pyyhkeitä, teemukin, toffifee 4x packin ja uuden näyttiksen myllyyn.

Eilen kävästiin poikain kanssa bulevardilla ja kovasti yritettiin riitaa haastaa jonkun metsurin kanssa mut ei lähteny..... ehkä joku toinen päivä sitten :D

Biisejä en oo tehny nyt moneen viikkoon johtuen alkujoulukuun koeryppäästä ja motivaation puutteesta. mut ehkä sit ens vuonna taas lähtee.

Kinkkuu on tullu vejettyä niin paljon että pursuu jo korvista ja nenästä pihalle ja sen takii tää päivä vedettiin pelkällä ählämikioskin sapuskoilla... oli muuten helvetin hyvää tasarikaljan päälle.

Nojoo mutta eikun uusia vuosia sinne suuntaan ja palaillaan asiaan tuossa viimeistään tammi-helmikuussa.

PS. Ihan kiva biisi ;)
0   +1 +2
 
5
Katherine 15.05.2007
Öö.. ei.. :/ (koska kaikki ei ole niinkuin pitää)
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 11.11.2005
Hyvän kuuloinen clippi... Pitänee ettiä käsiin tää biisi kunhan se eka ilmestyy :D
0   +1 +2
 
DjLime 24.10.2005
Olisit ottanut sen clipin jostain toisesta kohtaan, alku jumputtelut tuntui olevan aika kohdillaan, mutta ei tästä nyt vielä voi kertoa onko kyseessä hyvä biisi vai ei.
0   +1 +2
 
9
Seburban 24.10.2005
Juu, ihan hyvä kuitenki...
0   +1 +2
 
Vespe 22.10.2005
tämä on tosiaan vain pieni clippi..
0   +1 +2
 
8
The Piippo 22.10.2005
alku lähti mukavasti ja siinä se nyt oli
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.10.2005
Energinen vedätys ja namu bassline (ihanan karkea)! Kuulostaa omiaan olevan suureen halliin joka on täynnä väkeä. Efektit ja nostot ovat kans oikein ihqun kuuloisia... Suvanto kuulostaa erinomaiselta leijunnalta... lupaavalta kuulostaa... odottellaan sit tätä kieli pitkällä;P
0   +1 +2
 
Vespe 19.10.2005
Juu kiitos kaikille kommenteista :)

Biisi on sen takia masteroimaton, koska se tehtävä ei ole minun vastuulla. Julkaisijan sanoja lainaten, "jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin levy pitäs tulla vuodenvaihteessa ulos".

Pahoittelen huonoa bitratea ;( Tämä kyseinen clip, on biisin introsta tuonne breikin alkuun, ettei tästä vielä kovin isoa kuvaa voi saada :)
0   +1 +2
 
8
Holmström 18.10.2005
Joup... pidän näistä unofficial sample hässäköistä joissa annetaan suuntaa antavasti mitä tuleman pitää... Näitä tulee postiin aikas paljon sekä niistä voi tehdä hyviä ennakkopäätelmiä missä tullaan menemään. Se että ei tässä vaiheessa masteroitu... ei haittaa ollenkaan tietty tämä ilmeisesti jo diilattu eteenpäin... ideana biisi on hyvä ja energinen sekä mielellään kuulisi mahd. haipakkaa sen oikean tuotoksen. Ei voi mitään mutta mun yksi arvostamani hollantilainen (FC) tuli mieleen... Samalla drivellä tässä mennään... Biisi on helppo saumata FC:n härpäköihin kiinni ja kukaan ei huomaa mitään... tietty pitäisi kuulla koko juttu läpi niin voi heittää takuuvarmaa kommenttii... Omasta mielestäni hyvinkin alhainen numero tulee näistä lyhyt näytteistä ja väitän että kun saisi kuulla koko veisun niin ollaan ehkä yli kybän...? Saas kuulla ja nähdä... ;) Koskahan näin mielenkiintoisen systeemin saisi haltuun...? Ammattilaisen tuotosta :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta