Extricate

Distrance | 01.08.2007 | Trance
6:14

Kotiuduttiin sittenki, vaikka moniin paikkoihin kirjoitetut tekstit toista lupailivatkin :)

Anyways, melko fiilis-pohjalta tehty biisi. Ei mitään ihmeempiä "suunnitteluja" rakenteen sun muun osalta, vaan palapeli kasautu sitä mukaa mitä mieleen juolahti. Pitkä intro kaikkine härpättimineen jakaa varmasti mielipiteitä mutta ei se mitään. Ite kyllä tykkään... Tämä on mun harrastus, tämä on mun bändi, saha on mun kitara.

9.11   6864 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 08.08.2007
Tässähän päästään jo melkein teknon makuun paikoin, metallinen tunnelma toimii hyvin, mutta tempo on omaan makuun hitusen liian nopea tämäntyyliselle biisille. Toisaalta hyvästä menosta huolimatta tämä kuulostaa välillä amatöörimäiseltä rakenteen osalta (siis vain rakenteen). Vähän sekavaa vaihtelua joissain kohdissa, niin kuin itse tuossa mainitsetkin rakenteen suunnittelemattomuudesta.

Rummut potkii hyvin, oikeastaan tässä on kaikki kunnossa soundien osalta, mutta fiilis itsessään on vain tappavan tylsä. Pointsit silti taas hyvästä tuotannosta. Toimisi ehkä paremmin jossain isommassa tilassa.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 06.08.2007
Täältäkin suunnalta uutta ja suht nopsasti kotiutumisen jälkeen :) Lähtee energisesti käyntiin, "alkupopituksessa" hienoja kikkailuja. Jännä intro-osuus kyllä tosiaan mielestäni, ainakin erilainen jotenkin. :) Päämelodia on suht perus, mutta ihan nätti ja menevä sekin. Alun "välimelodiatkin" ovat hyviä ja sulle ne toimivat aina!

Kokonaisuutena jälleen hieno tekele teikäläiseltä, joka ei kuitenkaan Absent soulin ja Plain disorderin tasolle yllä, mutta tulee soimaan meikäläisellä useasti! Lisää vaan materiaalia tulelle. :) 9+
0   +1 +2
 
9
Holmström 03.08.2007
Energiaa riittää... jes... armeija teki hyvää selkeesti... ei vienyt poweria jätkästä pois vaan päinvastoin, intron perusteella vauhti jäi päälle...

Biisin tempo on se mitä tällähetkellä pitää olla... jos valtavirrassa halutaan mennä ja paljon loistavia yksityiskohtia... pientä, hyvin pientä täydennystä pitäisi tehdä jos tästä tekisi ns radio-edit version tai toinen vaihtoehto tästä origin. versiosta vähän pidempi, sekä lopetus pitää rakentaa uudelleen... Kovassa energisessä hässäkässä loppu tuli liian haipakkaa... (tuottajalla tuli kiire jääkaapille hakee jotain ja unohti loppuviimeksi biisin alasajon...)

Cheers&Beers:)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 01.08.2007
No sulla ei kauoa nokka tuhissu sen viime demoilun jälkeen näemmä :), Edelleen tuo alun vähän rankempi meininki kyl toimii, tai meikään varsinki uppoo, tosiaan tuo intro oli kokoajan semmonen että ootti lisää matskuu siihen mut tulihan sieltä loppujen lopuksi sit pientä liidin tynkää messiin:), niinkö ite sanoit, juustoksihan tuo meni mut tää toimii, Tai tämä on just sitä sun omaa tyyliä, tai tämmösten takiahan minä näistä diggailenki :) vaikka neocate nyt ei sahoista tykkääkkään mut silti :), tuo liidi toimii asiallisesti ja ihan näppärä soundit myös siinä, Eli paska kommentti mut jatketaan.. Biisi toimii jätkän perinteisel hyväl sykkeel ja mikäs täs, tänään baariin
-Mikko L
0   +1 +2
 
9
m1ze 01.08.2007
Jep eilen jo hieman kommentoin sitä demoversioo ja tykkäsin tosi paljon. Kokeillaas keksii tähän nyt jotain syvällisempää...:)

Intro on hiukan ohimenevän kuulonen, ei oikein löydy semmosii koukkuja mitkä kiinnittäs kuulijan huomion, mut toistaalta ei mikään kyl häirittekkään niin eipä valittamista siitä. Pääsuvantoon tultaessa biisiin tulee heti uudenlaista otetta ja melodia kuulostaa kyl varsin hyvältä, en sanoisi parhaimmaksesi mut toimii kummiskin. Tuo pääkohta kuulostaa jopa sen verran energiseltä että tätähän saattas jopa jorata :D Ite oon ehkä sitä mieltä että tää saattas toimii paremmin Radio Edit muodossa, mutta tää on vain meikän mielipide :P Mutjoo ei jaksa mitää romaania tähän kirjottaa, lyhyestä virsi kaunis ja hyvä biisi jälleen kerran. Pääkohdasta uskallan tarjoilla jopa 10 ja kaikki muu härpäke siinä 8+ kieppeillä joten latastaan 9 tiskiin.
0   +1 +2
 
9
StarScape 01.08.2007
Kai sitä tästäkin suunnasta pitää palautetta heittää. Intro on hieno kaikkine kikkailuineen, tosin ehkä hieman pitkä. Melodia on kelpo tavaraa, mutta ei yllä parhaimpien biisiesi tasolle. Hyvä biisi kaikkiaan. Kädenjäljen kyllä tunnistaa tänne Turkuunkin asti, unissaankin. (Ja sehän on vain hyvä juttu.)
Jatkahan samaa rataa.
0   +1 +2