Absent Soul

Distrance | 24.11.2006 | Trance
3:33

Tämmöinen lyhyt menevä(?) kiksu. Tiedetään, kesä meni jo. Mahdollisesti joskus tulee pidempi versio, riippuu miten roikkuu ja minkälaista palautetta tulee. Ja voi herranjumala miten tukkoon tämä projekti koneen pistää.

Toivottavasti tykkäätte.

Cheers 4 lol m8

Kiitokset avusta tutulle taustajoukolle! Sneaky legsit, M1cH0t, Vihreet Jasonit ja Unelmakoneethan ne rules enite.

9.14   10247 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Cooki 03.12.2010
Varmaankin paras biisi, mitä Mikserissä olen kuullut, tätä lisää!
0   +1 +2
 
9
Freyja 09.04.2007
olipas piristävä veto!pieneen aikaan oot saanu tiivistettyy kivan kuulosen kappaleen missä vaihteluu oli mukavasti!rummuista plussaa!
0   +1 +2
 
9
Rii-nu 26.02.2007
kuulostaa todella mukavalta :) tätä popitetaan innolla koko viikko. kitän hyvästä musiikista pitkään aikaan
0   +1 +2
 
9
Intohimo 24.02.2007
Energinen ja iloinen tunnelma biisissä. Tykkäsin etenkin tosta välibreikki-osasta, jossa saa vähän levähtää ja sitten mennään taas. Hieno biisi.
0   +1 +2
 
Jaakko Salovaara 24.02.2007
Biisi on kuin suoraan "Trancen käsikirjasta"! Alun syntsa riffittely toimii hyvin ja tuo vauhtia biisiin. Filtterit aukee ja soundit pauhaa tuoden hyvän odottavan tunnelman ennen varsinaisen sointukierron alkamista.

Sointukierron soinnut on kuitenkin aika perinteiset, joten siitä tulee vähän miinusta. Siniaaltomelodia on toimiva ja on myös hyvä juttu, että sieltä tulee alkuosan päälle pientä teaseria. Rumpubiitit on tiukan kuuloiset.

Tuotanto ja soundit kuulostaa juuri sellaiselle kuin pitääkin, mutta pienillä ennalta arvaamattomilla jutuilla vois saada ton biisin vielä mielenkiintoisemmaksi.
0   +1 +2
 
9
Holmström 16.12.2006
Kyllä tää osaa tuottaa... aivan uskomatonta matskuu... Hollantilais soundit ! Rok ! Oma juttu tulee selkeesti läpi edelleen...älä ikinä hävitä omaa juttua... Itse biisi jäi tietty liian lyhyeksi mutta tehdään niin että tämä oli vasta insertti tulevaan...
Sitä vain että aloitukseen kick 10 sek ja sit varsinainen sisäänajo... muutama pieni lisä hässäkkä mukaan ja loppuviimeksi pituudeksi sellainen 04:30 niin asia on täysin selkeetä...

Upea tuotos !
0   +1 +2
 
Aurisgale 11.12.2006
Laadukas trance toimii aina tähän suuntaan ja sitä ei voi olla koskaan liikaa. Soundaa hyvälle, miksaus on melkoisen toimiva ja rakenne pelaa varman päälle. Näin erinomainen teos vain kaipaisi jotain pientä "nimimerkkiä" sisältöönsä... Leadin soundi on ihan veikeä. Vokaalit tai jotkut hassut äänet olisi hieno lisä tähän, jolla tämä hyppäisi kärkikastiin. Ei oikein ole tästä muuten mitään pahaa sanottavaa, jos tuotakaan voi sanoa moitteeksi... (olikohan toi enemmän ehdotus?) Emmä tiiä... väärät lääkkeet tais aamul napattuu%)

Teknisesti tämä kyllä on hieno ja tätä voi kuunnella useammankin kerran. Hyvää trancetusta, jos näin lyhyesti sanotaan.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 02.12.2006
Alku maistuu ihan hyvin, tilantuntuinen ilmapiiri löytyy, leadi on vaan vähän räkäsen kuulonen. Bleep-melodia toimii ihan kivasti tuossa päällä, eikä lyö mitenkään yli vaan pysyy aisoissa. Padissa sopivan pehmeä soundi, joka kuitenkin jää hitusen laihaksi.

Breakbeatissa hyvät soundit, noston jälkeen biisi lähtee käyntiin vähän liiankin nopeasti, ei ole ihan niin selkeä tuo kohta missä laitetaan kertsi käyntiin. Laadukkaan kuuloinen biisi, joka ei omalla kohdallani kuitenkaan iske erityisemmin.
0   +1 +2
 
Kröger 28.11.2006
Muuten ei mitään valittamista biisissä, mutta herkillä kuulokkeilla kuunneltaessa alapää puuroutuu.. Ei vielä pahasti pelkällä basarilla, mutta bassolinjan kanssa on aika puuroa.. Kunhan mainitsin... :)
0   +1 +2
 
10
C-kret 24.11.2006
melodiaa sinun biiseistä ei puutu.. kaikki tehtailemasi biisit ovat olleet niin hyviä että ollaan popitettu niitä kaverin autossa aina kun ollaan oltu juomassa.. biiseistäsi kuvastuu jokseenkin kaihomielinen sanoma kadotettuun rakkauteen ja muutenkin erittäin melodiapohjaisia biittejä.. olisiko sulla aikaa väsätä joku puoli dance/hiphop biitti mulle käyttöönb.. teostomaksuista maksan tietenkin.. musiikki kuuluu nuorisolle!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2