Posterity

Distrance | 15.11.2005 | Trance
6:42

Tässä se nyt sitten on. Pitkästä aikaa kunnon trance-julkaisu (ihan kokonainen ja kunnon bitratella ;). Biisi on aikalailla erilainen sekä normaalista tuotannostani, että siitä mitä lähdin hakemaan kun tämän aloitin. Pitihän sitä uutta hardista testata ;>

Yritin luoda jotain Urban Evolutionin kaltaista biisiä, mutta tässä kävi ihan toisin... Kuunnelkaa :) Omiin suosikkeihin kuuluu tämä kyllä vaikka oma biisi onkin :>

Nyt ajattelin pitää vähän taukoa musanteosta ja ottaa lyhyen ja hyvinansaitun(?) loman :)

cheers 4 beers.

Sneaky Legs jatkaa upeaa linjaansa ja teki tästäkin biisistä remixin:

http://www.mikseri.net...

9.51   11943 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 01.09.2006
Joo-o! Tääki pätkä pitäny pitkään jo kommentoida, mut ei vaa oo tullu kommentoitua. No nyt sitten tulee. Lähtee vahvalla ja mukavalla biitillä heti liikenteeseen. Leppoisaa, joskin jämäkkää alkurakentelua. Toimii meikäläisen mielestä hyvin. Breikkiin kun päästään, niin silloha tää setti ottaa hyvin tuulta purjeisiin. Toi huilusysteemi toimii meikäläisen mielestä hemmetin kivasti. Samoin tuo leadin sisääntuonti, ihan vitun jees. Ainoa mikä mua vituttaa on se, että ku tuo liidin filtteri saadaan täysin auki, niin avautumassa oleva laadukkaan kuuloinen soundi muuttuu hieman tommoseks suttuseks ja siitä häviää kaikki lämpö. Muuten tää biisi on hemmetin loistosetti kaikinpuolin, ei pahemmin muuta valittelemisen aihetta tule mieleen. Hyvät ja kiinnostavat melodialinjat sekä vahva biitti takaavat mukavan popittelunautinnon. :)
0   +1 +2
 
^^unde^^ 12.03.2006
Ah! Rakastan niin kovin tällaista! Tässä oli loisto esimerkki hyvästä trancesta. Alun bassokuvio oli todella taidokkaan kuuloinen ja kick potkii mielestäni oikein hyvin!
Tuo hieno "titit" ääni joka siinä vieiraili satunnaisesti myöskin oli todella upean kuuloinen. Padit olivat myöskin kappaleessa parasta antia mitä saattaa ollakaan. Ah niin ihanan rauhallinen mutta menevä hieno melodinen kappale. Tällaisia kyllä kuuntelee ja kommentoi mieluusti. Ei siinä mitään!
Kyllä minunkin tähän täytyy faniutua ehdottomasti! Haluan aina tietää kun tähän projektiin kappaleita tulee :) Hienoa!
0   +1 +2
 
10
Noison 07.03.2006
Aluksi kun kuunteli biisiä tuntui, että jumputus ei lopu koskaan ja melkein keskeytin biisin kuuntelun. Mutta sitten alkoikin tapahtua, soundit muuttuivat aivan täysin ja ammattilais kuuloisia melodioita alkoi tulla esiin. Mielenkiinto heräsi heti ja aloin kuuntelemaan haltioissani leijuvia melodioita. Tämä biisi saa ehdottomasti minulta hatun noston ja nöyrän kumarruksen. Loistavaa settiä!!
0   +1 +2
 
9
Antibiootti 06.02.2006
Heehaa. Heti huomasin tuon hihat open samplen joka mullakin on koneella. :D Mutta asiaan. Biisi lähtee tykittämään biittiä bassolinjan kera. Hyvä juttu. Melodia on todella hyvä. Melkolailla voisin sanoa tätä amattimaiseksi biisiksi soundien puolesta, mutta ei tämä kuitenkaan iske niin hyvin kuin jotkut biisit. Rakenne on hyvä. Miksaus myös. Erinomainen biisi.
0   +1 +2
 
10
saam 24.12.2005
Aivan hemmetin taidokkaan kuulonen tekele. Alussa ei ehkä ollut vielä niin koukussa, mutta loppua kohti meno muuttuu aivan mahtavaksi. En yhtään ihmettelisi, jos tanssisin tätä kappaletta jossain Helsingin yöelämän kuumimmalla clubilla. Aivan loistavaa materiaalia. Ei voi muuta tehdä kuin nostaa hattua ja toivottaa onnea sillä sulla kaveri on mahdollisuudet vaikka minne !
0   +1 +2
 
10
Peksi_86 06.12.2005
todella hyvän kuulosta musiikkia
0   +1 +2
 
10
m1ze 25.11.2005
Mitä tästä voi nyt sanoo.... Mahtava biisi. Snif Snif :>
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.11.2005
Alussa on kuultavissa selkästi rokkaavatyylistä bassolinjaa, soundikin toimii osaltaan moitteettomasti. Alku kuitenkin melko mielenkiinnotonta aina 1:35 asti, jolloin leadi tuo vähän menoa lisää kehiin. Laskeutuminen taukokohtaan turhan nopea, pikkasen olisi voinut tuoda kehiin sellaista "odottelevaa" tunnelmaa siihen laskeutumiskohtaan. Taukokohdan huilu hienon kuuloinen, padi vähän muovisen kuuloinen huolimatta jonkinasteisesta massiivisuudesta, mitä siihen on yritetty hakea. Leadi kuulostaa ihan mukavalta, soundineen linjoineen. Rummut perusvarmat. Basari toimii ja EQ on hyvä. Miksauskin on toimiva, ehkäpä tämä olisi toiminut vieläkin paremmin massiivisemmilla soundeilla, vähän kyllä mielipideasiakin. Yleisesti: Tuotanto kunnossa ja soundit kuulostavat hyviltä, mutta siitä huolimatta biisiä vaivaa "ei-kiinnostavuus". Linja ei herätä kovin paljoa kiinnostusta, korkea ulinasoundi kyllä tuo fiilistä ylöspäin, mutta ei tarpeeksi. No, kuitenkin kelpo biisi jota kuuntelee ihan mielellään. 8½
0   +1 +2
 
10
Kreactor 19.11.2005
Tässä mun fiiliksiä mitä tämä biisi aiheutti:

Lähtee kuin tykin suusta!

Varma rakenne, tuntuu kuin samplet huokuisivat vuoron perään sanomaa: "Tässä me olemme emmekä mihinkään lähde, yritäppä estää"

Mukiinmenevä viiuu piipitys, kasvaa/muuttuu kokoajan..

Padit tulee kivasti mukaan..

Aika korviaturruttava bassline, on aika kovalla.

loppui juuri sopivasti..

Suvanto alkaa..

Aaaaaaah.. Ihanat filtteröidyt padit.

Kiva, tunnelmallinen/kaunis huilu ;)

Suvannossa mukaan tuleva piipitysmelodia on rautaa, oikeastaan rauta ei edes riitä. Sanoisin melkeimpä jotain U:S:A.N.A.S.A-terästä!

Mukaan tuleva trancesyna on massiivinen.. Tosi massiivinen.. Apua! perhana paita lens päältä! :)

4:07 Jengi hyppii kädet ilmassa.. Mukavan erilainen lähtö. yleensä kuulee niitä hyviä räjähdyksiä. Tässä ei, toimii kuitenkin hämmästyttävän hyvin..

Perkules minäkin hypin..

Fiuuuuu..

Kappale alkaa vaimentumaan..

Hyvin tehdyt outro-vähennykset..

Loppu hyvin kaikki hyvin..

Todella tunnelmallinen kappale, yyber iso plussa suvannosta, plussakaan ei riitä, hitto joku punainen risti sitten.. Rakenne on oikein hyvä ja toimiva.. Ainoa pieni miinus tulee tuosta basslinesta, humisee jotenkin liikaa, kaipaa syvyyttä. Ehkä matalampaa lisuketta.. Makuasia, sanoi musti kun muniaan nuoli ;)

Itse en tämänlaista trancea ihan niin paljon kuuntele kun katsoo mitä winampista tai hyllystä löytyy, mutta ymmärrän kuitenkin tämänkin tyylin.. Kun vertaan tätä muuhun kuulemaani nk. tunnelmatranceen niin tämä on ehdottomasti parhaimmistoa. Oli mukana sitten mitä tahansa "Ammattilais artisteja" Vain yksi menee edelle ja se on Ihana kappale: Rank 1 Feat. Sheenoke - Such is life (Extended version). Joten hyvin on Vesalla pullat uunissa.. :)

Jeps.. Ehdoton kymppi..

Otolla ei ole tähän muuta lisättävää koska Otto on lonkero. ;P
0   +1 +2
 
10
Groovy-Guy 17.11.2005
Alku on perus varma valinta, toimii niinkuin aina... :) Oikeastaan rakenteessa ei ole mitään haukkuja, joten en nyt puutu siihen.
Melodiat rupeaa jo kuulostaa ammattilaisen tekemiltä. Biisissä on fiilistä ja meininkiä ja aina lähes must oleva pysähdys.
Biisistä löytyy siis aivan kaikki tarvittava ja haukkumista ei löydy. Paitsi jos nyt puututaan pikku asioihin, niin tähän olis voinu pistää tuhtiutta matalille taajuuksille ja reverbiä vähän lisää niin, ah, voilà, tää olis ollu kyllä 10+ arvonen.
Kehuja voisin sanoa niin pitkälle että huhuh, mutta kun ei siinä olee mitään järkeä selostaa miten biisi menee. =D

Nyt kumminkin biisistä rävähtää 10! =)
Tämä alkaa kuulostaa ammattilaisen tekemältä ja tämmöistähän kuuntelee todella mielellään. Musiikkia korville.. =D

-DJ Azze
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2