Matkalla

3:13

Pösöllä idässä. Lo-Fi -henkisen nuotiolaulun lisukkeena balalaikaa ja räpin tapaista.

8.10   1312 kuuntelua

Kappaleen sanat

Tien päällä taas oon
Kohti Itää, c'mon
Yksinäisyys rauhoittaa
Liike määränpäätä tärkeämpää

Ehkä voisin hidastaa
Matkan kesken jättää
Joskus tie silti loppuu
Vaikka asfaltti edessä jatkuu

Sytytän tupakan
Keuhkot tervaan, ajan
Leijonan keula kohtaloni
Suunnan määrätä saa

Joskus on hyvä matkaa jatkaa
Vaihtaa paikkaa, maisemaa taittaa
Kaasun pohjaan vaikka laittaa
Turha on tulevaisuutta kaihtaa
Lähdöstä ei pidä tehdä liian vaikeeta
Kuvitella ettei muka riitä rahkeita
Määränpäästä ei mitään takeita
Soraa ja rakeita, mä oon silti matkalla

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
azone 05.09.2012
täydellinen biisii.. ..lisää räpähtävää akustista rockia..
+2   +1 +2
 
8
A77E 27.11.2011
Mukava ja jakso hyvin kuunnella :) mukavat soundit muuten mutta liu'ut kuulu omaan korvaan liian kovaa.
0   +1 +2
 
zenri 27.11.2011
En tiedä, mikä riffissä on koukuttavaa, kun se kuulostaa aika perinteiseltä. Mutta toimii! Laulu ei tässä samallalailla kiehdo itseäni. Myöskin balalaikan vire välillä vähän hinkkaa vastaan.
0   +1 +2
 
6
jasoni 04.10.2011
Tää on joko kieli poskessa tehty tai sitten on olemassa joku ulottuvuus jossa en ole vielä käynyt... ;) Räkäinen meininki ja kurainen tienpinta välittyy kyllä kuulijalle. Sanoitukset todennäköisesti avautuvat kokonaisuudessaan vain ja ainoastaan sanoittajalle. Soolo-osion epävireisyys ja töksähtelevyys menee jo minun korville liian pitkälti ohi, Ei enää kuulosta hyvältä. Mut omintakeisuutta löytyy kyllä ja varmasti tämä tunnelma tavoittaa jonkun pussikaljoittelijan jostain puistosta.
0   +1 +2
 
petersadul 01.10.2011
Onpas melkoista meininkiä. Kitaroissa komea lofi-tunnelma. Fiilis kipaleessa komea. Laulun kurkku-tuntuma toki alkaa sattumaan jopa kuulijaa...
0   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 30.09.2011
konmentti alkokin Kostin rojektilla. Tjaa. hieno biisi. just kun olin innostunu ite tästä suomeksi vetämisestä ni tuli täs nousukännissä biisi jossa o just sopiva fiilis. Hyvä meno. laita jotai kaikua vokaaleihi. tai en tiiä sit menis vituiks kumminkin. epävireine soolokitara on täydellinen, mie en tykkää täydellisistä jutuista. hieno saarna tuli lopussa.
+2   +1 +2
 
8
rawhead 27.09.2011
Aikas raakamaista J. Krjalais tyyliin laulettuna, hienoa! Hieman häiritsee, kun kielillä liukumisäänet kuuluu oikeastaan äänekkäimmin tässä. itse kitara ja laulu jää aika taustalle.
0   +1 +2
 
argon 25.09.2011
Karua bluesin kärventämää vokalismia yhdistettynä yllättävänkin vetävän kuuloiseen pääriffiin. Perkussiot toivat hyvän lisäsäväyksen biisiin, mutta tuon balalaikan olisin jättänyt vetämättä ja laittanut siihen tilalle tuolla pääroolissa olevalla akustisella jotain tahi sitten jollain muulla instrumentilla (kazoo voisi olla aika vinhan kuuloinen tässä?)
0   +1 +2
 
Indigou 22.09.2011
Mongolialaista kurkkulaulua :D eivaan; kitaramelodiat/leadit ovat ihan hienon kuuloiset. Tuo laulutyyli ei oikein sytyttänyt mielestäni puhdas sopisi ehkä paremmin.. Lopun räp/punk laulusta tuli mieleen hieman CMX:n vanhemmat punk biisit.
0   +1 +2
 
Doctor Carpenter 22.09.2011
Melko minimanilistisilla aineksilla mennään, ei siinä. Laulu on melko rähisevää, ei omaan mieleen, vähän teennäisen oloista... Riimittely ja laulun sovitus välillä kömpelöä. Biisi itsessään ihan koukuttava ja se räppiosio piristi, täysin vastoin ennakko-odotuksia :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3