Fengshui

3:38

Laulu rakkaudelle.

Kammio Studio live versio: https://www.youtube.co...

8.47   1157 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kaiken sen jälkeen mitä koetat kertoa
Sanat eivät riitä raottamaan verhoa
Mikä silloin on se mikä meitä kuljettaa
Liikeradat kohtaavat, ei mikään erota

Sä olet mulle kuin fengshui
Välimatka nirvanaan kaventui

Elämme hetkessä päivä kerrallaan
Saanko luvan sinut onneen johdattaa
Ihmettelen mikä sinussa ja minussa
Saa avaruuteni täyttymään tähdillä

Sä olet mulle kuin fengshui
Välimatka nirvanaan kaventui

Kaiken sen jälkeen mitä koetat kertoa
Sanat eivät riitä raottamaan verhoa
Mikä silloin on se mikä meitä kuljettaa
Liikeradat kohtaavat, ei mikään erota

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 13.01.2016
Rento meininki ja sekä sävellys että sanoitus kolahtivat. Rentouden osalta ollaan melkein Aikakoneella biisin tunnelmissa, vaikkakin nopeammassa temmossa. Kepeästi rullaa. Tuotanto on uusissa biiseissä tietysti kehittynyt tästä, mutta hyvin toimii tämäkin.
+2   +1 +2
 
10
polonium 22.04.2013
Olen ollut pitkään sitä mieltä, että tämä on Mikserin paras suomeksi laulettu biisi. Eihän se tietysti ole yllätys kun kyseessä Kostiainen!
+2   +1 +2
 
9
_SP_ 11.02.2013
Pirteän kuulloinen tekele..leppoisaa punk-henkistä menoa. Vokaalitkin kuuluu melkein sopivan selkeästi.
+2   +1 +2
 
7
Funereal 05.08.2012
Saundi on etenkin kitaran ja laulun osalta aika ankea. Kitara kuulostaa semmoselta aikaiselta putkivahvistinmallinnukselta, joita sitten oli halvinpiin efektilautoihin implementoitu. Lienee turha sanoa, että mun mielestä se ei ole hyvä asia. Sävellyskään ei oo mikään erityisen säväyttävä, mutta sanoitukset pelastavat biisin. Lauluääni kaikessa kankeudessaan ja rosoisuudessaan sopii tähän biisiin.
0   +1 +2
 
8
Jamsteri 04.08.2012
Tässä on kyllä niin tekijänsä kuuloista saundia, että siitä on oksat pois.

Ihan vähän kevyempi kitarasaundi saattaisi toimia ehkä paremmin. Kitarasaundiin kyllä tottui jo biisin aikanakin, mutta ehkä ihan pieni särön siloitus ei välttämättä olisi pahitteeksi. Ei liikaa kuitenkaan, sittenhän tästä häviää Kostias-saundi.

Laulun chorusefektisaundi kuitenkin sopii hyvin tuon kitaran päälle. Laulumelodioissa voisi myös olla jotain enemmän, mutta niiden muuttaminen saattaisi johtaa siihen, että osa saundista karisee pois.
0   +1 +2
 
7
GxBx 04.08.2012
Aika karut soundit. komppiskeba melkoisen kuiva, en tiiä sopiiko tähän. Kitara myös miksattu liian kovalle, laulu hitusen liian hiljaisella. Laulun efektointi ihan jees. Mitä itse biisin teemaan ja fiilikseeen tulee niin vähän kylmäksi jätti. tempo sais olla reippaampi ja muutenkin enemmän asennetta. Liikaa toistoa.
0   +1 +2
 
8
JohnSalute 25.07.2012
Mä oon sen verran kermaperse, että ekana korviin pisti kaamea kitarasaundi. Kuitenkin, sun ääni ja toi (chorus-?)efekti toimii tämmösen todella raa'an saundimaailman päällä ihan kivasti parin kuuntelukerran jälkeen. Aloinkin miettiä, olisko tää biisi liiankin "turvallinen" jos tässä olis pehmeemmät saundit.. Saattaapi olla, että tää on näitä kuuluisia fiilis-juttuja, ehkä tää biisi olis vaan ärsyttäny kliinisillä saundeilla esitettynä. Rummuille vois ehdottomasti kehitellä jotain moniuloitteisempia juttuja, ilmeisesti konerummut kuitenki on kyseessä? Sanoista sen verran, että tykkäilen tommosesta minimalistisesta otteesta. Tässäkään tekstissä ei monta sanaa ole, vaikka asiaa ilmiselvästi jaetaankin paljon. Yleisilme biisillä on siis helposti hyvän tasoa. Niin ja se piti vielä sanoituksista mainita, että jos tää olis väsätty paskalla englannin lausumisella, nii se olis automaattisesti alentanu numeroa, tähän sopi kieleksi nimenomaan suomi.
0   +1 +2
 
9
Fillari 24.07.2012
Tämä on hyvä piisi, tykkään kovasti, kotikutoinen meininki ei haittaa laisinkaan, koska piisin toimivuus ei häiriinny. Jostain syystä yksinkertainen meininki toimii usein parhaiten. Rummuille vois tehdä ehkä jotain pientä voluuminnnostoa ja voimakkaat stemmat ja tuplat voisi olla , muuta en juurikaan lähtisi tässä muuttamaan. Tarttuvuutta löytyy. Ko. artistilta parhain kuulemani veto. hyvä hyvä. Hyvää ysin vetoa.
+2   +1 +2
 
9
Lassi Heiskanen 23.07.2012
Tykkään Kostiaisen asenteesta ja tyylistä! Tästä tulee jollain tapaa jopa vanha Apulanta mieleen, eli siis se Apis joka teki vielä hyvää musaa. Hyvät sanat ja sävellys muuten, mutta tohon kertsiin ois voinu jotain keksiä mikä iskis ihan täpöllä, myös c-osa olis voinu värittää tätä rallia kivasti. Mutta kaikinpuolin hyvää settiä, rosoisella asenteella jes! 風水, sävellys ja toteutus 8, mutta lyriikat nostaa ysiin!
+2   +1 +2
 
Freyelise 23.06.2012
Kaipaisin vähän vaihtelua, tuntuu aika yhden riffin biisiltä tälleensä. Mutta aika kiva fiilis tässä on, semmonen röyhkä.. eikun röyhkeä soundi jossa on jotain ajatonta suomalaista. Kertsin sanat on kyllä hyvät, kiva idea siinä. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat