On The Road (demo)

2:55

Nimensä mukaisesti ajobiisi. Ei muuta kuin tien päälle taas ja menoksi. Rock!
Wanha demo, parempi versio luvassa joskus.

7.93   1339 kuuntelua

Kappaleen sanat

Noticed that life ain't got
Nothing for me
Same old story
And I was bored again

On the road again
Waiting for my destiny
On the road again
Thunder is coming for me

All those words
Fell thru my mind
I created the storm
And now I'm waiting for mine

On the road again
Waiting for my destiny
On the road again
Thunder is coming for me

On the road again
On the road again

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 15.05.2014
Tuo KISSin biisi, johon allaoleva kommentoija viittaa taitaa olla "I Was Made For Loving You". :) Onhan tuossa paljon samankaltaisuutta, vaikkei tällä On The Roadilla ole mitään tekemistä discopoljennon kanssa toisin kuin kyseisellä KISS-biisillä. Varmasti hyvin ajobiisinä toimii tämä. Tuo riffi on kyllä tosi hyvä, sellainen iskevä, vaarallisen kuuloinen riffi, joka toimii biisin koukkuna. Vähän karunpuoleinenhan tämä on toteutukseltaan (kun ei uusimpia biisejä muutenkaan), mutta eipä tuo pahemmin menoa haittaa, kun biisi on hyvä.
+2   +1 +2
 
Kitaristi 93 24.03.2013
Tuli yks Kissin biisi mieleen ton riffin alkuosasta, mut ihan jees.
0   +1 +2
 
Eerik 28.04.2012
Melko jankkaava sävellys, mut niinpä kai ne ajobiisit tuppaa olemaan. Lausuntaan voisi ehkä hiukan kiinnittää huomiota.
0   +1 +2
 
ex4 28.04.2012
Kyllähän on taas rouheaa menoa. Tämä ei nyt ollut sellainen perinteinen 'onnellisena kohti auringonlaskua' -tienpäälläbiisi. Tästä tuli vähän ristiriitainen olo. Toisaalta mentiin kohti uutta, mutta taustalla oli sellainen mollisointi. Varsin onnistunut tunnelma siis.

Nyt miksauksessa oli vokaalit hiukan taka-alalla ja soundeihin voisi kaivata vähän lämpöä.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 27.04.2012
Tää on taas ilmeisesti vanhempaa kostiaista. Sen verran rosoista soundia tarjotaan. Toisaalta tässä tuntuis toi kitara olevan vähän vähemmän diskanttipainotteinen kuin joissain muissa sun biiseissä, mikä on varsin positiivinen asia kuuntelun mielekkyden kannalta. Sinänsä tä oli aika nuhainen miksaus, mutta luulen että tää toimi näin paremmin kuin liian kirkkaana.

Itse biisi taas on perusvarmaa kostiaista. Eipä tää nyt hirveesti itseäni säväyttänyt, mutta mä oonkin sellainen tekniikkarunkkari, että vaatis vähän mielekkäämpää äänimaisemaa niin voisi uppoakkin.
0   +1 +2
 
9
Peloukoufa 27.04.2012
Rosoisen soundin takana ihan mukavasti rullaava rock-biisi. Vähän huolitellummalla sovituksella ja tiukemmalla soololla saisi ihmeitä aikaan, mutta näinkin toimii.
+2   +1 +2
 
8
Project 66.6 27.06.2011
Heti alkuun, mielestäni saundi on aivan hirveä. Sen kun onnistuin sulattamaan, niin biisi alkoi kuulostamaan ihan ok rokilta. Kitarariffi on hauska ja menevä. Lauluun voisi hieman petrata, tulee ehkä vähän turhan yrittämällä.
0   +1 +2
 
Begemot 27.06.2011
Kitarariffi hauska variaatio parastakin klassikkoriffistä. Laulu, sanat ja ääntämys ei biisin heikompia lenkkejä. Itse tausta rullaa mukavasti. Soolo olisi ehkä voinut olla mielukuvituksellisempi.
0   +1 +2
 
9
medical grounds 27.06.2011
vakaata menoa eteenpäin biisissä ja tuotannossa, omintakeisista skittasoundeista oon tykännyt ja nyt ne on vielä paremmat. Eikös tämä biisi ollut jo suomeksi? Ääntämiseen olen ilmeisesti jo tottunut kun ei hirveästi häirinnyt, ja sujuvuushan on tärkeämpää. Ei mutkia tällä tiellä, hyvä, antaa mennä vaan.
+2   +1 +2
 
6
Natzi-BAA 26.06.2011
Laulu särähtää korvaan.. soundit on nyt mitä on, muutenkin varmaan ihan suht omilla kamoilla äänitetty? Pientä hiomista niin kyl se sit!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3