Elämäntavaton

3:08

Kiertoue-elämää. Karavaani kulkee ja näin. Kostiaisen yhdenmiehenorkesteri kaivoi aarrearkustaan vanhan rämpytelmän ja soitti sen unpluggedina narulle.
Vähän reggaeta tuli akustisen bassojumputuksen ja rumpurytmien takia.

8.41   1141 kuuntelua

Kappaleen sanat

Säällä kuin säällä
Savotta ei lopu tekemällä
Niin kuin varjoihmisenä
Yhden hitin ihmeenä
Oikea paikka ja aika
Soimaan kellot laittaa
Artisti se vain maksaa
Vaikka vapaata on riista

Vittu mikä fiilis
Elämäntavattoman kriisi
Vedetään överiksi
Esimerkiksi muille

Jännitys läsnä aina
Palttiarallaa Baltiassa
Jos ei pelaa ei voi voittaa
All-in sitä aina koittaa
Mene sinne ja tänne
Liike tuntuu paremmalle
Lapa jäähän, nimi lehteen
Vaikkei mennytkään putkeen

Vittu mikä fiilis
Elämäntavattoman kriisi
Vedetään överiksi
Esimerkiksi muille

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
BVR 24.10.2013
Kappale itsessään toimii kuin laksatiivi lastensairaalassa, laulusaundi on hiemana kireähkö paikoin, aivan kuin tässä olisi hirveä paine suolessa (koska aikaisemmin mainittu laksatiivi), ja olisi törkeä kiire vetää laulut purkkiin että pääsee, no sinne saniteettitiloihin. Mutta mie kyllä diggailen tästä, leppoisan iskevä. Kyllä tällä kasin saa.
+2   +1 +2
 
8
Jamsteri 21.10.2013
Tässä biisissäsi on ehkä paras tausta näistä kaikista. Nuo soitot kuulostavat tosi ammattimaiselta tällä kertaa. Laulukaan ei mitenkään kamalaa ole, mutta siitä tulee yksi kritiikinaihe mieleen. Tai oikeastaan laulumelodiasta. Se kuulostaisi olevan sama kuin kaikissa muissakin biiseissäsi. Tajusin tämän kun kuuntelin tätä samaa laulua jo joskus aiemmin. Sanat ovat kivasti sellaiset, että niitä voi kuulijat tulkita vaikka kuinka ja jokaisella kuulijalla on oma selitys niihin. Saat 8½, joka pyöristyy alaspäin.
0   +1 +2
 
8
asara 20.10.2013
Sympaattinen veto. Kitarointi todella miellyttävää. Laulu sinänsä kivan kuuloista mutta mua vähän häiritsee joku pakotettu kireys siinä. Ehkä tuo tukee sanoja, mutta rennompana kuulostaisi paremmalta. Koputtelut ei toimi, muuten rullaa hyvin.
0   +1 +2
 
8
R-iQ 14.10.2013
Hieno punk henkinen veto. Kitara ja laulu kuulostaa erittäin mielyttävältä. Sanotukset on myös onnistunut hyvin. Sopivasti jää tilaa tulkinnalle ja omille ajatuksille. Ainoa mikä tässä häiritsee on nuo perkussiot. Ei jotenkin istu kitaran komppiin ollenkaan niin kuulostaa vähän sekavalta.
0   +1 +2
 
8
J. Hifish 13.10.2013
Mallikasta kitarointia. Laulua voisi hieman pehmentää lievällä kaiulla. Toi sivuosuman saundi on myös aika kovan oloinen. Sanoituksessa hyviä pilkahduksia, mutta jää kokonaisuudessaan vähän hajanaiseksi. Savellys ja sovitus hieman tasapaksun oloista. Kuunneltavaa, mutta ei parasta Kostiaista.
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 12.10.2013
Kappaleen nimen hauskasta sanaleikistä sain päähäni jotenkin jonkun Y.U.P.n ja odotin jotain oivaltavaa hupaisaa lyriikkaa, ja vaikka kappaleen sanat eivät huonot olekaan, niin odotin silti jotain enemmän. Kitarasoundi on nyt mukavan rikas ja dynaaminen, kuulostaa hyvältä. Sensijaan laulajasta en voi sanoa samaa. Jotenkin ei korvaani sovi. Vähän ehkä turhan arasteleva tulkinta, joka kuitenkin yrittää olla rehevä rock.

Kappaleena toimiva, joskin vähän tasapaksu. Viimeinen silaus sovituksesta tuntuisi uupuvan. Pieniä puutteita ja hiomista kaipaava teos.
0   +1 +2
 
8
Tomi Kalevi 10.10.2013
Herra Kostiaisen laulusoundi miellyyttää kovasti. Soitanta toimii mukavasti, akkarisoolot aina plussaa. Sanoma jää vähän epäselväksi, mutta hienoja onelinereita on monta. Biisinä ihan ok, viimeinen isku jää ehkä puuttumaan.
0   +1 +2
 
8
vvaurio 03.10.2013
Sanat on mun mielestä vähän meh, mut toi lauluääni on ihan ässä.
0   +1 +2
 
Nostradamus 30.09.2013
Lyyrikoista ainekin plussaa, on asiaalliset. Biisikään ei muuten ole paha, hyvä paketti, instrumentit soitettu hyvin ja pyssyy kasassa.
0   +1 +2
 
8
Project 66.6 30.09.2013
Aikalailla sama taso jatkuu mitä edellisissäkin kappaleissa. Ei huono, mutta ei tämä itselleni mitään ihmeellistä tuonut. Sävellyksestä kuitenkin plussat ja ihmettelen yhä miten tuo laulu voi kuulostaa hyvältä näissä =)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3