Update Me

3:26

TRACKS -ep:n 6/6
Darra ja morkkis. EP:n raskain biisi. Niinikään alunperin vuodelta 2003.

Pasi M. Kostiainen: laulu, sävellys, sanoitus & sovitus
Heikki Rantanen: kitarat, basso, rumpuohjelmointi
Esa Mikkola: miksaus ja masterointi

8.33   1174 kuuntelua

Kappaleen sanat

I woke up this cloudy afternoon
Bad hangover, what I can do
Never have really found myself
If you wanna speak, say something concrete

Don't try to update me
Just leave the past behind
Do you know the difference
The shadow and the light

I try to figure out this affair
Lots of things to remove
Take my straight, empty reason
And set your goal to very low, oh no

Don't try to update me
Just leave the past behind
Do you know the difference
The shadow and the light

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

murtajat 27.02.2016
Joitain hyviä kitarajuttuja, mutta vähän tasapaksuksi jää. Sävellys ok, mutta (sori vaan) laulua varsinkaan tankeroenglannilla ei pysty sietämään :)
0   +1 +2
 
7
Hyvin toteutettu biisi hyvillä saundeilla. Mutta sekä säkeistö että kertsi kuulostavat aikalailla samalta, mun mielestä se ei toimi. Oli vaikea erottaa mikä on säkeistö, mikä on kertsi jne.. Mutta kautta linjan kaikki osiot kyllä kuulostivat hyviltä. Lopputulos on aika puuroa. Todella vaikea arvioida koska biisi ei rakenteeltaan toimi, mutta osiot kuulostavat kaikki hyviltä. :) Annan seiskan tälle munakkaalle tuotokselle.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 02.02.2016
Routaiset soundit ja kiva biisi juurekasta meininkiä
+2   +1 +2
 
8
Asamael 31.01.2016
Vähän samanlaista meininkiä kun joissain Motörheadin hitaammissa biiseissä. Melko koukutonta ja rujoa, mutta ehkä juuri siksi toimivaa.
+2   +1 +2
 
7
Eka riffistä tuli mieleen Nirvana. Yhdessä kohdassa taas AC/DC. Jotenkin olisin kaivannut jotain melodiajuttua enemmän taustalle joka olisi tuonut hyviä koukkuja biisiin.
0   +1 +2
 
9
Lahkonen 29.01.2016
Vokaalit toimivat kertsissä paremmin kuin muistaakseni missään sun aiemmassa kappaleessa; vedä rohkeasti vaan sieltä korkeammalta myös välillä, koska mun mielestä kuulostaa sieltä paremmalta. Kohdassa 0:38 varsinkin laulu toimii hienosti alla soivan skitan kanssa, mutta olisin itse vetänyt koko riimin 'Never have really found myself' pötköön, mielestäni olisi toiminut paremmin. Joka tapauksessa hyvä veto.
+2   +1 +2
 
9
Felix N 11.01.2016
Asiallinen biisi. Tanakasti jytisee ja mystisyyttäkin löytyy tunnelmasta. Tyylikäs sovitus ja karhea tulkinta istuu hienosti biisiin. Kertsien korkeista ”alustuksista” (esim. 0:55) pidän. Rummuissa peltejä taotaan oikein kunnolla. Lausunnassa hiomisen varaa, mutta muutenhan tämä on tosi hyvä biisi ja vakuuttavaa junttausta kaikinpuolin.
+2   +1 +2
 
E.H. Beats 16.12.2015
Vaikken kuuntele kyseistä genreä kovin paljoa, niin tästä voin kommentoida sen verran, että biisissä on hyvin toimiva flow. Mielestäni hyvin toteutettu tarinankaari ja buildupit. Laulua en kommentoi, koska en tämäntyyppisestä laulusta itse kauheasti pidä. :) Korkeampi melodinen kitara soundaa hyvin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta