Feel The Zen

2:58

Rempseää paahtoa.

8.29   1250 kuuntelua

Kappaleen sanat

You feel like your head is amputated
Can't get enough of the vanity
Roll on the edge and have some fun
Happy as a loaded gun
Deep design leaks my mind
More to come, look inside
For us there's nothing so holy
We ain't fucked up too slowly

This life gonna kill me
I wanna feel the zen
We shame again honey
Don't you wanna feel the same

Witch bitch please, scream to me
Freeze the fire, I don't mind
For us there's nothing so holy
We ain't fucked up too slowly

This life gonna kill me
I wanna feel the zen
We shame again honey
Don't you wanna feel the same

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
joo kyllä tää aiheuttaa zenimäistä olotilaa :D
+1   +1 +2
 
Susimies 13.01.2012
No täähän rokkaa, oikein "zen" :) En yleensä tykkää tän tyylisestä raspikurkku laulannasta vai miten sitä kutsutaan mutta sopii tuohon soittoon tollanen tyyli kuitenki, jatkakaa!
0   +1 +2
 
zenri 12.01.2012
Jotenkin ei meikää tuo kitarasoundi puhuttele. Tavallaan siisti, että on noin rujo, mutta joku tökkii. Suoraviivainen biisi tosiaan. Jotain yllätyksellisyyttä silti kaipaisin tähän.
0   +1 +2
 
DJ_JIIKOO 12.01.2012
Tämähä oli iha letkee veto, tuli semmone iha leppone fiilis tästä :) Laulajan ääni ei ehkä iha iske mun korvaan, mut ei se paha silti ole, tykkään noista rummuista kyllä :D En oikein osaa muuta sanoa tästä, ei ihan mun musamaailmaan kuulu tämä.. Käy ihmeessä kattomassa minunki biisi ja jätä jonkulaista kommenttia: http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
theplan 11.01.2012
Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy stereokuvan keskellä olevaan, kapeaan kitaraan joka tekee vähän tarpeettomankin suttuisen vaikutelmaan blokatessaan laulua. Oikeastaan muutenkin tässä on kaikki keskellä paitsi että rummut on levitetty. No, ei toi nyt sinänsä biisiä pilaa. Vähän puristeisen ja teennäisen oloista laulua, eikä ääntäminenkään ihan puhtaita papereita saa. Varsin hyvä meininki tässä on kaikesta huolimatta, suoraviivaista ja konstailematonta jyräystä. Itse biisistä vois sanoa, että aika tasaista mättöä josta on vaikea erottaa biisin eri osia.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 10.01.2012
Skitta runnoo sieltä aika väkivaltaisesti. Tää on ihan perusmessevää junttaa, harmillista on että se jää sellaiseksi. Jään kaipaamaan jotain nyansseja, jotain vaihtelua, nyt jää ikävästi junnaamaan paikoilleen. Varsinkin kun säkkäri vaihtuu kertsiksi, ei tapahdu kaivattua räjähdystä.. Vokaalit on aika vihaset, hiukka remuhenkeä.. meniskö tuonne taustalle vielä puhtaat vokaalit tukemaan melodiaa esim. kertsissä, mene ja tiedä.
0   +1 +2
 
Mm, aika mielenkiintoinen kitarasaundi, ei itseäni hirveästi ainakaan miellytä. Mutta biisi on tosiaan mitä kuvauskin sanoo, ehkä liiankin simppeliä. Kyllä tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
8
SheikkiLyyrinen 10.01.2012
Tuotantoosi olen seurannut ja aina on ollut vähän huonohko laatu. Se ei ole kuitenkaan pääasia, pääasia on se, että musaa duunataan sydämmellä. Rokkina ihan menevää ja laulu on hiukan liian säröistä, jotta diggaisin siitä... Biisikokonaisuudessaan toimiva... Mutta itseäni ei jostain syystä sytyttänyt... Ei kyllä vihastuttanutkaan... Toimiva kokonaisuus 1+
0   +1 +2
 
Soundcraft 08.01.2012
Suoraviivaisena ja simppelinä rock-musiikina tämä kyllä hämmentää, en sano että se on väärin. Mutta hämmentää.
0   +1 +2
 
8
tilkka 26.11.2011
Helevetin räkäinen kitarasoundi.. Siitä iha perkeleesti plussaa. Hieman lalut ja muut tosin jäivät sitten sen kitaran alle.. Mutta helvetin hyvä biisi, ja meininki!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta