Ajan henkeen ja vereen

2:55

Tien päälle taas. Autoilumusaa.
Vuoden 2014 FAWMin https://www.fawm.org/ 2/14.

Musiikkivideo: https://www.youtube.co...

Edellinen autoilubiisini löytyy tästä: https://www.mikseri.ne...

8.00   1203 kuuntelua

Kappaleen sanat

Antaa palaa
Riippusillat takana
Pöljän kohdalla
Mietittävä tekojaan

Tuli on aina perseen alla
Mittarissa tuhatta ja sataa
Mä ajan henkeen ja vereen
Vapaudesta nauttien

Luotisuoraan
Jatkuu Viiden uoma
Matkaan mutkia
Silti odotettavissa

Tuli on aina perseen alla
Mittarissa tuhatta ja sataa
Mä ajan henkeen ja vereen
Vapaudesta nauttien

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Q_Raketti 25.10.2014
Siisti meininki, raakaa rokkia juuri niin kuin se kuuluukin esittää.
0   +1 +2
 
10
Elintasokas 22.10.2014
Tämähän on varsin rehellinen rock-biisi. Tuo sinun raaka laulusaundisi istuu varsin hyvin tähän rosoiseen kokonaisuuteen. Huomattavasti parempi kuin mitä olen sinulta aikaisemmin kuullut! Tässä on asennetta :D
+2   +1 +2
 
Modnar 22.10.2014
Rouhea biisi rasvaisella laulusaundilla. Letkeää rokkia ja tosiaan aikalailla autoiluhenkinen meininki.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 20.10.2014
Varsin mutkaton kokonaisuus. Tuotanto tukee sävellystä. Kappale itsessään vaikuttaa sellaiselta parissa minuutissa syntyneeltä veisulta. Hieman kertakäyttöinen maku tässä kuitenkin on, liekkö suoraviivaisuus ja kommervenkkien välttäminen saanut hylkäämään biisin valmiina turhankin aikaisin? Tai voihan tämä olla vuosien kehittelynkin tulos.
+2   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 28.09.2014
Nyt kävi sillä tavalla, että joudun nostamaan arvosanaa seiskasta kasiin, johtuen edelleen tosta kovasta riffistä. Pähkäilin tätä pitkään, mutta kyllä nyt näin on asiat. Uusintakuunteluilla kappaleen meininki jotenkin ottaa lisää tuulta siivekkeiden alle. Arvosana nyt siis 8.
0   +1 +2
 
8
R-iQ 28.09.2014
Tätä olinkin jo kommentoinut aikasemmin, ja aikalailla samoilla linjoilla olen. Tollanen "ruma" zztop riffi toimii, mutta rupee vähän junnaamaan liikaa loppua kohden. Sitä ois voinut vähän varioida ja heitellä pieniä fillejä välillä. Soolo toimii, sanoituksetkin toimii, vaikkei nyt ihan Kostisen parhaimistoa. Asiansa ajava biisi.
0   +1 +2
 
9
polonium 26.09.2014
Tämmöiseen musikkiin on varmaan helpompi tehdä sanat englanniksi, koska muutamaan tavuunn saa silloin ympättyä enemän asiaa. Piti katsoa miten sanat menee kun säkestöstä ei meinannut saada selvää. Hyvät soundit muuten mutta komppikitarassa parantamisen varaa. Riffin varaan rakennettu ja mieleen tuli Saxon. Soolo taas mukavan psykedelinen. Hyvä biisi siis.
+2   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 25.09.2014
Popeda tuli mieleen heti alussa. Kitarariffi on yksinkertaisuudessaan oikein herkullinen. Kertsiltä olisi toivonut enemmän nostatusta. Nyt se jättää vähän kylmäksi, joskin autolla matkaa tehdessä tuo taustalla varmasti meneekin, varsin mainiosti. Laulutyyli on jälleen vanhaa tuttua Kostiaista. Ehkä joskus jonkinlainen hyppy tuntemattomaan olisi mukava Kostiaisen äänihuulilta kuulla. Kappale ei kokonaisuudessaan ole huono, mutta ehkä vähän keskinkertainen. Edelleen tuo riffi kyllä pelastaa paljon. Arvosanaksi vahva 7.
0   +1 +2
 
7
veezay 24.09.2014
biisi lähtee ihan lupaavasti käyntiin, joskin rumpujen soundi vois olla vähän jytympi ja leveämpi stereokuvassa. rumpali ja kitaristi(t) pysyvät tosin ihan hyvin rytmissä, joten sikäli asia ei pääse häiritsemään liikaa. vokaalit voisivat olla hivenen kirkkaampia – nyt laulussa käytetty äänensävy hukkuu vähän kitaroiden yläpään sekaan. sanoituksessa on joitain kohtia, joiden rytmitys menee osittain kaijakootyylisesti ("...henkeen JA ve-reen"), jota ei täntyylisessä biisissä ehkä odottaisi kuulevansa.

vajaan parin minuutin kohdalla alkaa kaivata jotain uutta sisältöä, ja onneksi kitarasoolo tuleekin hetken kuluttua piristämään menoa. oikeastaan tällaiseen suoraviivaiseen ja konstailemattomaan autoilubiisiin ei juuri muuta kaivatakaan, mutta esimerkiksi kitaran rytmissä ja soittotyylissä olisi voinut käyttää joitain pieniä esim. neljän tahdin pituisia variaatioita ennen sooloa.

ihan biisin nimen kaltaiseen mielikuvaan ei biisin aikana juuri päästy, mutta biisi ei toisaalta juuri pettänytkään antamalla odottaa mitään liian eeppistä.
0   +1 +2
 
7
buranaC 21.09.2014
Selvästi kieli-poskella-meiningillä tehtyä meininkiä, luultavasti siitä johtuen jätetty kusuja hiomatta, erityisest sanoituksissa ja voksuissa. Funereal kävi nuo sanoitukselliset FLAWS läpi aika tyhjentävästi. Itellä kans tökkii vähän nuo lainit jotka ei oo kokonaisia lauseita, niinku "Mietittävä tekojaan" ja "Matkaan mutkia" etc. Mut se on enemmä tyylijuttu sit varmaan.

Miksaus on kyl yllättävän tasapainoinen kuitenki ja sounditki ihan hyvät, paitsi et lauluun oisin ite lyöny jonku pikkasen tasottavan kompuran ainaki, nyt on vähän turhan amatööriimäisen "exporttasin tän suoraan äänitysohjelmasta"-soundi. Samoin kitarasta puuttuu vähän botne kans.

Biisinä aika keskiverto, RASPISESTA VOCAL DELIVERYstään huolimatta tästä puuttuu viel sellanen UHMA, tyyliin räkäinen soundimaailma ja muutamia UGH! tai vastaavia karjasuja tai jotaki. Mut sit taas "kieli poskella" tehdyks biisiks tää ei oo tarpeeks OUTRAGEOUS, KREISI. Voi olla makuasia tietyst. Joka tapauksessa, sellane "iha ok" seiska. 7.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta