Jee jee Jemeniin

2:59

Räimettä. Idea kappaleeseen lähti tästä keissistä: https://www.iltasanoma...
Vuoden 2014 FAWMin https://www.fawm.org/ 1/14.

7.95   1361 kuuntelua

Kappaleen sanat

Olla aavikolla
Kivääri ohimolla
Loma pitenee
Miestä karaisee
Kidnapattuna
Panttivankina
Lunnaat maksetaan
Jos jaksetaan

Jee jee jee jee jee jee Jemeniin
Voiko matkakohdetta valita paremmin

Viisi tähteä
On hotellilla
Ne on taivaalla
Ei ole ikkunoita
Ollaan aavikolla
Nyt kaapattuna
Lunnaat maksetaan
Jos jaksetaan

Jee jee jee jee jee jee Jemeniin
Voiko matkakohdetta valita paremmin

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Snacke 08.01.2023
Yksi top3 mikserisuosikkini, Heijalan ”I morgon är du frin” ja KimmoG:n ”Jeesuslapsi itkee jos valehtelee” kanssa. Monesta tämän palvelun kappaleesta en voi sanoa, että soi toisinaan päässä, mutta tämä soi edelleen melkein kymmenen vuoden jälkeen. Edelleen suunnittelen välillä Crazy Horse - pastissia tästä puolileikilläni.
+2   +1 +2
 
JiANDjiTRIO 03.04.2015
Voiko matkakohdetta valita ..paHemmin?
- (voivittuuuu..) VOI. syysyySyySYYsyy...syssyllä SYYRIAAN - *Kokeile.Kehitä..* ONNAAKO?
IS isis IN,or ..OUT? ha. (nukeahanuriinsaatanaaa...alla HA akbariii..;))
0   +1 +2
 
7
veezay 14.10.2014
perinteistä vähän sutaistua Kostiainen-soundia, vahva välinpitämätön suomirock-fiilis jostain parin vuosikymmenen takaa. rumpujen tomifilli tulee turhan usein, ja kitaroita ois tässäkin voinu vähän levittää stereokuvassa ettei kaikki ois niin länässä keskellä. en tiedä kohtasiko lyriikan sanoma ja soitannon yleistunnelma niin tiiviisti kuin voisi olla mahdollista.
0   +1 +2
 
7
JM 11.10.2014
Aika erikoiset soundit, en osaa oikein päättää häiritseekö tuo pölynimurilta kuulostava kitara tuollaisena vai onko tuo hyvä soundioivallus. Kertsissä se soundi kuitenkin toimii. Ehkä se voisi muuntua jotenkin säkeistöjen ajaksi. Onko tämä biisi kirjoitettu siitä kun ne suomalaiset tutkijat oli siellä kidnapattuna? Ajankohtaisena olisi ehkä vielä toimivampaa, mutta hyvät nuo sanoitukset on kuitenkin. Aika vähistä aineksista tässä on biisi tehty, mutta ei ttämä nyt oikeastaan mitään enempää kaipaakaan. Laulun toteutus ei oikein ole mieleen, se laskee tässä nyt pisteitä.
0   +1 +2
 
7
vvaurio 09.10.2014
Sulla on edelleen hyvä persoonallinen ääni jota osaat käyttää. Harmi vaan että joka biisi tuntuu menevän vähän niinkuin saman peruskaavan mukaan - lähestulkoon sama sävelkulku ja rytmi joka biisissä (ainakin niissä mitä ite oon kuullu...) eli sellanen däädä-DÄÄdä, däädä-DÄÄdä. Ite tykkäisin kuulla jotain ihan uutta ja erilaista, eksperimentaatiota, sellasta että Kostiainen menis oikein kunnolla oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Venyttäis oikein kunnolla ja kattois mihin kaikkeen se ääni taipuu.

Onhan se tietty hyväkin että on oma saundi ja tekee sitä omaa juttuansa, mutta välillä vois vähän uskaltaa ja hullutella. Biisi on kyllä sinänsä ihan jees, mutta vaihtelu virkistää, ei kai kukaan sitä samaa kaurapuuroa jaksa joka aamu kitusiinsa lappaa.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 08.10.2014
Levyraati XI: Kotoisaa riffittelyä, ja kelpoisat jee-jeet toimii tietysti biisissä kuin biisissä. Oivaltavasti otsikoitu. Pienillä tekstimuutoksilla tästä saisi islamistitaistelijoille mukavan värväysbiisin. Tää on ihan kärkeä tässä raadissa.
0   +1 +2
 
9
marshal 08.06.2014
ian hyä rytinää vittu sanat toimii runollisesti jemeni on jemeni niimpä,,parempi suunta vitusti tuo musisointi sulla.
+2   +1 +2
 
9
_SP_ 19.05.2014
Loistavan rentoa, jotenkin ysäri-henkistä menoa, mutta hieman miinusta tukkoisista vokaaleista..tosin ne tuovat hieman extra-punk-henkisyyttä biisiin =)))
+2   +1 +2
 
9
Taubzi 11.04.2014
Siisti kevyt progetatsi hommassa ja tollanen garagesoundi toimii tunnelmaan ihan erinomasesti!
+2   +1 +2
 
Iviane 11.04.2014
Ihan kivaa meininkiä. Soundit kyllä aika kamalat ja suttuiset, mutta senpä varmaan tiesittekin :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta