Euroopan omistaja

2:05

Radalla ollessa sattuu ja tapahtuu.

8.84   1214 kuuntelua

Kappaleen sanat

Missä, mikä maa
Mikä valuutta
Kuva valehtelee enemmän
Kuin tuhat sanaa

Tervetuloa tiputukseen
Aallon harjalle vitutukseen
Kerronko kaikille olevani
Euroopan omistaja

Parikymmentä
Kumottua tuoppia
Toivottavat mulle
Hyviä huomenia

Tervetuloa tiputukseen
Aallon harjalle vitutukseen
Kerronko kaikille olevani
Euroopan omistaja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Kerel 01.01.2014
Oli säröä, oli tiukkaa pauketta. Oli punkkia. Suora rypistys kyllä kuvaa tuota vetoa hyvin. Miksauksessa sun muussa en kuullut kyllä mitään vikaa. Ja laulusaundikin sopi tähän hyvin. Hauska lainikin löyty "Tervetuloa tiputukseen/ Aallon harjalle vitutukseen". Mut sit se ongelma, en vaan pitänyt. En voi väittää ettenkö pidä punkista. Mut ehkä en suomipunkista niin paljoa. Pakko kysyä tost sun laulusaundista, onko se luonnostaan tommonen? Kuulostais että käytät jotain efektiä :D
0   +1 +2
 
9
Lassi Heiskanen 30.12.2013
Kostiainen kuuluu mun ehdottomiin mikserisuosikkeihin!! Niin aitoa! Tyypillistä Kostiainen lyriikkaa, toimii.
+2   +1 +2
 
10
vvaurio 29.12.2013
Tää kuulostaa ihan alkuaikojen Nirvanalta risteytettynä kasarisuomipunkkiin. Ja mä tykkään ihan kybällä.

Nyt vedit kyllä pisteet kotiin, Kostis. Tästä ei oikeesti ole mitään pahaa sanottavaa. Simppeli ja konstailematon biisi, mutta tyylilajissaan ihan huippu.

Pieni kritikismi kuitenkin: soolo olisi saanut olla vähän pidempi ja siinä ois saanut olla vähän enemmän säröä, olis kruunannut tän teoksen. Ja sit soolon jälkeen kertsi läpi vielä kertaalleen... noh mutta tää on niin makuasioita taas että en mä sen takia pisteitä vähennä.
+2   +1 +2
 
9
R-iQ 27.12.2013
No nyt on kova meininki! Helvetin ruma särö ja raakaa laulantaa. Erittäin toimiva kokonaisuus. Soolokin oli just oikealla tavalla "paska" ja lyhyt. Rumpalointtiin vielä vähän lisää vihasta pellin pieksentää niin biisin kivekset ei enään mahtuisi housuihin.
+2   +1 +2
 
8
Felix N 27.12.2013
On tässä ainakin asennetta. Toki en itse varsinainen vihaisen punkin fani ole kuin rumpalointityylin osalta. Aika karu toteutus, mutta kitara hyvänkuuloinen. Toimii, mutta on Kostiaisella kuitenkin parempiakin biisejä.
0   +1 +2
 
10
polonium 23.12.2013
Tällaista olen kaverilta toivonut. Lauluääni kun on punkissa parhaimmillaan. Kitarasoundeissa olisi mielestäni parantamisen varaa vaikka kyllä ne tähän tyyliin taitaa sopia. Hemmetin kovaa kamaa.
+2   +1 +2
 
9
_SP_ 25.11.2012
Vanhaan kunnon punk-henkeen! Toimii, varsinkin rummut. Vokaaleihin vähän lisää räkää ja angstia, ni kyllsesiitä :P
+2   +1 +2
 
9
Jani Jäppinen 16.11.2012
Hyvää punkkia tämä. Mua ei kitarasaundit härinnyt niinkuin aikaisempaa kuuntelijaa. Tosin kuuntelin tietsikan kaiuttimnista, että todellista kuvaa en ehkä saanut? Punkissa pitääkin olla saudissa rosoa.
+2   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 04.11.2012
kuningasriffi. laulu kuulostaa vähä lyde lyytikäiseltä, mut vaa paremmalta :D joo tämmöset suoraviivaset iskut sopii aina. vähä ku tuikkais ruuvimeisselillä kylkiluitte välii. PAM. vitun kova veto. lyhyt & ytimekäs. ei aina tarvii olla 8 minuutin progeballadi. sehä teil grungejätkillä oli vissii se idea yleensäkin? jeba
+2   +1 +2
 
zenri 27.09.2012
Tulee laulusta aika paljon mieleen Radiopuhelimet, koska samantyyppistä lyriikkaa on heiltä tullut ja eikä Mäen laulanta muutenkaan niin kaukana tästä ole. Sillä saralla menee aivan hyvin.

Sen sijaan soiton puolelta meininki saisi olla paljon dynaamisempaa omaan makuuni.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3