Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

 

 

Minua on turha pelotella helvetillä. Minä en ole sinne menossa. Olen sieltä tulossa. 

 

Tyhjäksi jäänyt memeettinen lokero pyrkii nimittäin aina täyttymään. Jos ihminen ei usko Jumalaan, niin hän uskoo ihan mihin tahansa. Kuten vaikkapa sosialismiin, antropogeeniseen ilmastonmuutokseen tai noituuteen. 

 

 

"mikä länsimaita vaivaa. Kyseessä on valtava vimma kyseenalaistaa, sotkea, rikkoa ja mitätöidä kaikki ilman tahtoa rakentaa mitään mielekästä tilalle.


Olen tehnyt sellaisen kiintoisan havainnon, että ne ihmiset, jotka kaikkein kovimmin kritisoivat ydinperhemallia, kristinuskoa, kansallistunnetta ja vaikkapa aseenkantolupaa, ovat juuri niitä ihmisiä, jotka eivät ole olleet kyseisistä asioista osallisia.

Me elämme oudon stiiknafuulian aikaa. Kaikki muu on luvallista paitsi suvaitsemattomuus. Kaikki muu on totta paitsi rehellisyys. Kaikki muu on taidetta paitsi taide itse. Kaikki muu on hyvää paitsi hyvyys. Suurin rikos on väittää, että on olemassa totta ja valhetta, hyvää ja pahaa, kaunista ja rumaa - kaikki on täysin subjektiivista - on vain kokemuksia.


Arnold Toynbeen mukaan kulttuurit eivät tuhoudu, ne tekevät itsemurhan. Mitään sellaista kulttuuria, joka todella uskoo omiin prinsiippeihinsä - siihen, että he todella tuntevat totuuden, hyvyyden ja kauneuden ja että ne ovat olemassa muutoinkin kuin pelkkinä kokemuksina, on mahdotonta demoralisoida.

Kolme kardinaalihyvettä: usko, toivo ja rakkaus
Kolme perusarvoa: koti, uskonto ja isänmaa
Kolme perusprinsiippiä: totuus, hyvyys ja kauneus
Kolme yhteiskunnan peruspilaria: vapaus, veljeys ja tasa-arvoisuus"

http://takkirauta.blogspot.com/2011/03/kolmoisperusta.html

 Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: