Thoughts

4:10

Tämmönen tunnelmapala.

Pasi M. Kostiainen: laulu, kitarat, basso, sävellys, sanoitus & sovitus
Tommy Dee: outron kitarasoolo, fiksaus, miksaus ja masterointi
Viviana: taustalaulu

8.88   1287 kuuntelua

Kappaleen sanat

I don't need any games to play
I'm too static and I stay
Wanna see my favourite
Wanna hear the truth

I don't believe, I don't believe anything at all
Airplanes fly away like my thoughts, you said

Real hero saves the day
Find the way to say
It's not even fun to show
My fail again

I don't believe, I don't believe anything at all
Airplanes fly away like my thoughts, you said

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 15.05.2014
Hieno veto. Mainion kuuloisia tunnelmallisia kitarajuttuja ja tunnelma enemmän kuin kohdallaan. Tosi hypnoottinen, hämyinen tunnelma. Hyvä kertsi ja sävellys ylipäänsä. Rauhallinen vokaalityyli toimii hyvin ja naistaustalaulut tuovat vielä lisäsävyä. Lausumisessa hiomista, mutta eipä tuo haittaa. Loistava biisi.
+2   +1 +2
 
em@il 28.01.2012
onks she will be loved tuttu kappale? :D
vertailes säkeistöje melodioit, vink vink...
0   +1 +2
 
10
toi englannin lausuminen oli parasta tässä biisissä!! tai no oli se muutenki huippu :D
+2   +1 +2
 
theplan 11.01.2012
Hyvä kitarasaoundi alussa, toisin kuin rumpuluuppi, jonka soundi oli aika tympeä. Kertsi alkoi hyvin, mutta ei oikein lunastanut odotuksia. Jäi jotenkin liiaksi junnaamaan paikalleen sävellyksellisesti. Taustalaulu toimi hienosti. Englannin ääntämys on kyllä sellainen juttu mikä tässä pahasti nyppii. Kokonaisuutena varsin toimiva tunnelma, mutta ehkä vähän liian synkeä biisi mun makuun.
0   +1 +2
 
rviinama 26.12.2011
Tunnelma ja fiilis ovat tassä kappaleessa parasta, kokonaisuus rauhoittaa. Erittäin yksinkertaisilla elementeillä on kappaleesta saatu hyvä paketti. Sävellys ei mikään maata kaatava, komppisoittimen saundi ehkä vähän tunkkainen, mutta kuulunee tämmoiseen melankoliseen äänimaailmaan. Mutta mutta... kyllä laulu pitäisi olla enemmän pinnassa ja liika taustalaulu puuduttaa. Ehdottomasti suomen kielellä pliis.
0   +1 +2
 
7
Damage1994 26.12.2011
Melko aneeminen ja synkkä tunnelma. Biisi oli kokonaisuutena turhan laiska vaikka ilmeisesti haettiinkin eteeristä tunnelmaa. Tämä johtui liian laiskasta soitosta. Lyriikat jäivät yksinkertaisuudessaan helposti mieleen, mutta olisin kaivannut niihin enemmän syvällisyyttä. Kuitenkin ihan hyvä esitys.
0   +1 +2
 
Kongir 26.12.2011
Ihan kivan kuuloinen kitarariffi alussa. Taustalaulu sopii hyvin. Rumpukomppia olisi mielestäni varioida reilusti enemmän, sillä pari fillausta ja hieman monipuolisempaa komppivalintaa olisivat piristäneet reilusti biisin meininkiä. En meinaa nyt siis biisin ajatusmaailmaa joka on varmasti tarkoituksella suht melankolinen, vaan lähinnä soitannollista puolta.
0   +1 +2
 
Fitz 26.12.2011
Miksaus mun mielestä vähän muovinen ja persoonaton, ei oikei sykähdyttänyt. Sinänsä kaikki tasapainossa ja sillein, mutta tosi tunteeton ja kliininen, sekä samalla myös tosi amatöörimäinen. Sitten se pahin... Jumalauta tuo englannin lausuminen, Se on vaan aivan kamalaa. En edes halua olla mitenkään ilkeä, vaan se on yksinkertaisesti aivan järjetöntä finglishiä. Laulaa suomeksi jatkossa, kiitos.
Taustalauluista ei kuulu juuri mitään, ei juuri väliä onko niitä siellä vai ei. Kitarasoolo oli turha ja huono.
0   +1 +2
 
Samin Kaima 15.12.2011
Kitarat on siistin kuuloset, mutta rummut on vähän turhan kumiset. Pakettina tää on kuitenki selkee, miksauksessa olis jotain juttuja, mitä olisin tehny eri tavalla: Skittoja snadisti pienemmälle ja rumpuja vähän isommalle. Laulut on kuitenki miksattu ammattimaisesti ja ne sopii todella hyvin yhteen. Hyvää jälkeä, jota oli mukava kuunnella!
0   +1 +2
 
10
ihan hyvä tunnelmabiisi, en keksi mitään kritisoitavaa, kyllä tälläista kuuntelis vaikka radiosta ku ajaa autolla pitkää matkaa, tai oikeastaan se tuli ekana mieleen
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat