Ole ylpeä

3:10

Matalat riffit ovat diippejä. Jos on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia.

8.55   1073 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sun pingi on suuri
Ja sytytys hitaalla
Mutta ole siitä vain ylpeä
Nopeutta on vain vauhdissa

Pääkkösesi on puuta
Ja korvissa persiljaa
Mutta ole siitä vain ylpeä
On kuulo yliarvostettua

Ääntäsi tuskin kuulee
Ja sanat sanomatta jää
Mutta ole siitä vain ylpeä
Hiljaisuus on myöntymistä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
finningtelligens 12.05.2014
Parhaiten tuotettua kostiaista! Voksuihin olisi voinut saada lisää potkua John-Lennon-feikkituplauksella tai oikealla tuplauksella mutta joka tapauksessa tosi jees ja killeriveto "nopeutta on vain vauhdissa"!
+2   +1 +2
 
8
Jamsteri 02.02.2014
Voi pojat miten siistejä nuo taustariffit. Tällä kertaa räkäinen laulukaan ei meinaa ottaa korviin yhtä paljoa kuin normaalisti. Tiedä sitten miksi näin...Ehkä suurin kritiikki löytyy siitä, että tämä teos kuulostaa vähän siltä, että tässä on yksi sointu. Kuulen kyllä kaksi, mutta tämä ikäänkuin kuulostaa junnaavan paikallaan. Sanoista tykkäsin, noista voisi joku kehittää syviäkin tulkintoja. Annan kasin (8), koska junnaavuus, mutta saundimaailma oli miellyttävä.
0   +1 +2
 
10
Snacke 02.12.2013
Datailu- ja autoilusanastoa yhdistettynä krapulaisen Ozzy Osbournen lauluääneen Kari Peitsamon Perseitä-mestariteoksen meiningillä. What is there not to like?
+2   +1 +2
 
9
asara 01.12.2013
Tää oli kova. Toimivalla tavalla monotonista junnausta. Loistavat soundit. Tempaisi heti mukaan ja piti kyydissä loppuun asti. Olisi voinut vielä jatkuakin toiset kolme minuuttia mun puolesta, jos olisi tekstiä riittänyt. Hyvä ettei ollut mitään väkinäisiä väliosia tai kertosäkeitä kehitelty. Se soolokin oli vähän tarpeeton ainakin noin laimeana. Laulussa on jotain semmoista kireyttä, josta en pidä, mutta aika vähän se tässä häiritsi. Voi olla vaan tottumiskysymys kuuntelijan päässä. Hyvä biisi.
+2   +1 +2
 
9
Sharkfish 20.11.2013
Vitun jees meininki. Voisin kuvitella, että tätä biisiä soitetaan keskisormi pystyssä. Kostiaisen laulusoundi on sen verran omaperäinen, että se on jo lahja sellaisenaan. Tää on niitä biisejä kun laittaa silmät kiinni ja kuuntelee niin silmät avatessaan on humalassa. hyvä 9!
+2   +1 +2
 
8
vvaurio 18.11.2013
Tämä oli ihan kiva biisi ja edelleenkin tykkään tuosta röpelöisestä lauluäänestä. Sanat menee ehkä pikkasen turhan kaavamaisesti tuon rytmin perässä, vähän olisi voinut ehkä epärytmittää niitä ja antaa laulun laahata vähän tuon rytmin perässä välillä, tämä olisi omasta mielestäni tehnyt biisistä mielenkiintoisemman.

Soolo oli vähän turhan lyhyt ja tylsähkö, siinä olis ollut potentiaalia melodisoida vähän ja tuoda vähän tunnetta mukaan tähän. Lisäksi ehkä hippasen liian hiljaiselle miksattu?

Näistä pikkuvalituksista huolimatta ihan kelpo biisi, joten annan kasin.
0   +1 +2
 
10
R-iQ 16.11.2013
Tämä toimii edelleen kympin arvoisesti. Hienoa hypnoottista leijuntaa ja nakuttelut kuulostaa todella hyvältä. Sanotukset Kostiaista parhaimmillaan. Raakaa runoilua ja hyvänkuuloinen jumitustausta.
+2   +1 +2
 
6
Kerel 16.11.2013
Mahtavasti yhteenmiksatut skebat ja rummut, plussa. Riffi ihan rullaava. Lyriikat keskivertoa selkeästi paremmat. Laulusta ja laulussa käytetystä efektistä voikin sit olla montaa mieltä. Efekti ei ainakaan tähän sopinut ollenkaan, voimisti vielä jollain tavalla tuota "ilkeää" vaikutelmaa.
0   +1 +2
 
8
kissasetä 16.11.2013
Okej, meikä tykkäs sanoista . Tuli jotenki mieleen vähän apulannan sanotukset, tollasia ovelampia joita voi katella vähä monelta eri kantilta. Sellasia sanoja joihin voi käytännössä samaistua mielialasta riippuen kuka tahansa ihminen jos sillai tekotaiteelliseks paskaläjäks heittäydytään. Kokonaisuudessaan omalla tavalla aika symppis pläjäys, kylhä tästä kasi putoilee. Voksumiksit oli kans aika erikoiset.
0   +1 +2
 
9
_SP_ 09.11.2013
Alun kitarasoundi on ehkä aavistuksen kumea. Vokaaleissa on ilmeisesti käytetty kevyttä phaseria? Sopii kyllä mainiosti tämän biisin soundiin =)
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat