sinker

Olden Goldies | 03.12.2006 | Techno
5:01
8.50   1099 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JaDubb 05.01.2007
Aloitamma tutulla ja herkullisella pesukonebiitillä, joskin pesukoneeseen on laitettu mukaan myös yliladattu Duracell-pupu. Taustalla on kiva & miedohko choppailu, joka tuo pääpaukutteluun mukavaa rytmiikkaa. Haitsukka ei ole ehkä ihan muun meiningin mukaan jalostettu vaan ehkä hieman liian perinteikäs muutoin raikkaaseen menoon. Särönostatus on mukavahko ja sen perästä biitti kuulostaa jokseenkin Mr. Oizomaiselta. Taustalla on erittäin etevä eli pätevä piilomelodia, joka kerää kaiken huomioni. Välibreikkalutkin toimivat.

Miinuksena mainittakoon se, että hunppa ei tuo korville mitään radikaalisti uutta edetessään. Jossakin tamppolattialla tämä voisi kyllä puolestaan toimia ylikovaa, etenkin kofeiiniyliannostuksella korostettuna.

Gotz lotz av enerG!
0   +1 +2
 
8
veezay 05.12.2006
yoo yoo. tuntuu hiukka löysältä tai laiskalta tai laahaavalta tai tai tai. niinku tää uppois hitaast. niinku alaspäin niinku laivat uppoo merel. no mut niinhän toi biisinnimiki sanoo. et tää on uppooja. nii toi basso on vähä tollane et se laahaa ku kokoaja möyryää. 0:44 tulee toi haitsu, se on aika groove ja shuffle. tää muistuttaa enemmän jotain tech-housee. 1:29 tulee toi "melodia", onks sii se sidechain? se ei oikee pumppaa. jos se on tos bassos ni ei ihme. mut emätiä misseo ja mikäo. ei kai sen oo sit tarkotuskaa pumppaa. 2:45 toi ride, joo kyl se on vähä liian tollane sihisijä, mihi 909 jäi?

on tää kyl kuitenki aika kivaa kolinaviiskoota. täst ois hauska tehä tilde remix vähä nopeempana ja isompana. catch my drift?
0   +1 +2
 
8
accent 03.12.2006
Tältä projektilta olenkin jo pitkään odotellut uutta matskua ja täytyy sanoa että en pettynyt. Tosin... ei tämä kyllä ihan parasta Kolina5000:a ole mutta eipä kovin huonoakaan. Tai riippuu ihan fiiliksestä. Liian lyhyt ainakin, tämän sortin biisin pitäisi olla paljon pitempi. Tuotannollisesti ja saundillisesti laadukasta mutta jää kokemuksena vähän vaisuksi. Innoitti tämä sentään taas aloittamaan uutta teknobiisiä.
0   +1 +2
 
9
Imp 13.12.2006
ihan jees :) parhaat miksaukset mitä oot tehny koskaan ++
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta