Pauke

Olden Goldies | 19.11.2003 | Techno
6:30

shokun - rpm ep. kakkosraita. wanha.

8.50   1171 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DjLime 02.01.2006
Tämän kanssahan ihan vaipuu transsiin ja unohtaa koko biisin olemassa olon. Soundillisesti ihan pron kuuloista ja juuri sopivan verran muutosta biisin edetessä että tätä ei viitsi skip nappulalla jättää väliin. Toimii siis pirun hyvin.
0   +1 +2
 
Stocco 19.05.2004
On nää hiton hyvii biisejä kuiteski. Ei täält mikserist paljoo tälläst löydy. Nyt toimii pirun hyvin ku halusin kuunnella pitkästä aikaa hyvää teknoo. Tullu kuunneltua viimeaikoina suorastaa kuraa. Välil nää toimii ja välil ei. Mut nää on hyvä hätävara jos rupee teknohammasta kolottaa. Tulee sellanen fiilis et pitää volumee lisätä!
0   +1 +2
 
Incolumis 17.02.2004
Lähtee pirteästi liikkeelle. Minimalistinen mutta draivaava rumpuosasto. Minua ei tuo melodia häirinnyt, synasoundi itsessään istuu hyvin biisin yleiseen fiilikseen. 3:20 breikki toimii hyvin kahden teemaltaan hieman eroavan osion siltana.
0   +1 +2
 
8
unikoi 01.12.2003
Noniin. Lähti heti mukavammin käyntiin. Äskeisen sekamelskan jälkeen tämän kompin tahtiin kelpaa jammailla. Mukavan pehmeä kick ja todella hyvät rytmit katkoineen. Mutta kuten melkein kaikissa biiseissäsi, pitää aina joku olla tunnelmanpilaajana. Tässä tapauksessa se on tuo synalooppi, joka soi taustalla. Todella turhauttavaa, tuntuu aivan päälleliimatulta. Jotain parempaa tilalle..Niinkuin tuleekin. Peltikolina miellyttää korvia. Sitä onkin juuri sopivasti. Mutta jälleen tuo synalooppi. :'(
Loppuyhteenveto : Kikkailuja kompin kanssa odotin vesi kielellä lisää. Samanlaista kuin alussakin, olisi sopinut laittaa johonkin väliin. Saundimaailma oli onnistunut paria väärää valintaa lukuunottamatta, groove säilyi kuin myös mielenkiintoni. Kumminkin tuo synalooppi, jota aiemmin jo kovasti kritisoin laskee numeroa yhdellä. Muuten olisit ysin saanut.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta