läpituntuma

Olden Goldies | 30.12.2004 | Techno
5:15
8.67   2548 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
JM 29.09.2005
Aika hienon meiningin antaa mulel heti kun tuo raaputtelusaundi tulee mukaan. Rummuissa on jotain ikävää "ohuutta". Hyvin indrustial tunnelma tässä, kajahtelee kun tehdashallissa ja kone ryskää. Kyllä tämä saa tuolilla heilumaan. Selkeä rakenne, ride nostatus ja sitten alasajo. näin.
Parempia rumpusaundeja jäi kaipaamaan. Pidempänäkin ois voinu toimia.
0   +1 +2
 
9
odkid 12.09.2005
Hyvin lähti monottamaan, ihan ku laskettelisi saasteenharmaalla lumella alas nykymaailman vuorta. Alusta tulee radiohead mieleen, mikäs biisi se nyt on... The Gloaming. Sori tämä köyhähkö rinnastus, johtuupi technon rajoittuneesta tietämyksestä. Aika tilallista teknoa, mukavastihan tämä särisee. Ajaa technon funktion hyvin. Sopivasti kokeellisuutta, mutta kuitenkin ytimellisyyttä. Jeesss.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 07.02.2005
Heti alussa esitellään ihanan rapea soundi joka kuulostaa korviini orgastiselta. Varsinaisten rumpujen hypätessä kyytiin koen lievähköä pettymystä, odotin niiden potkaisevan hieman tarmokkaammin. Rakenne tuntuu noudattavan hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin Kolinan muissakin biiseissä ja eri elementit ovat keskenään ihan nätissä balanssissa. Mutta se varsinainen koukku jää kyllä tällä kertaa löytymättä.

Ehkä olisin kaivannut hieman enemmän säröä, ruostetta ja murskattua betonia, nyt kokonaisuus jää hieman siloisen kuuloiseksi. Bileissä tämäkin kipale varmasti toimisi paljon paremmin kuin näin illalla saunan jälkeen. Taattua tavaraa yhtä kaikki, kansa vaatii lisää!
0   +1 +2
 
Stocco 18.01.2005
Jo muutamaan otteeseen on taustalla kerennyt rullaamaan. Hyvää taustakolinaa. Ei ihan ajatuksella jaksa kuunnella kun ei ole sellaista koukkua, mutta hyvä seurustelubiisi tämä baarissa olisi. Käyttöä tällaiselle löytyy ehdottomasti.

Sopivasti säröö ja munaa bassossa. Kolinat ovat taidokkaasti kaiutetut. Jännästi taas sellasta melodian pilkahdusta kuten yleensäkin biiseissäsi. Ei liikaa, mutta juuri sopivasti, että ei liikaa paikallaan junnaa, vaikka yleissävy jumitusta onkin.
0   +1 +2
 
9
t.a.blomqvist 04.01.2005
tunnelmallinen deephärötekele... painotan sanaa härö. Rummut on aika veikeet. kuten myös noi usvaiset bassot ja taustat. Tykkään... Tulee sellainen fiilis kun kattoisi tutkaruutua tulevaisuuden avaruudessa keskellä asteroidivyöhykettä.
0   +1 +2
 
8
unikoi 03.01.2005
alun "sydämenlyönnit" antoivat minulle pelonsekaisen kuvan, mitä tuleman pitää. Onneksi olin väärässä. n. minuutin paikkeilla alkaava rytmi on todella mukavaa kuunneltavaa, mutta nyt monen kuuntelukerran jälkeen tuo särö hieman pilaa groovea ollessaan noin etualalla. Toisaalta siihen ois voinu kans koittaa cutoff-kikkailuakin, että sais monipuolisemman särön.;) Basari saisi lyödä hieman napakammin TAI bassolinja vois olla muhkeampi (ei pelkkää alataajuusmölinää); näin sais paksumman rytmin tonne taustalle. Rakenne biisissä on kyllä todella mielenkiintoinen. Kuten Pequman mainitsi, on/off meininkiä on havaittavissa, mutta en silti sanoisi sen olevan tämän biisin heikkous. Muuten biisi on parhaimpia kolina5000-biisejä vähään aikaan, mutta ei välttämättä paras. Kokonaisäänimaailma kuulostaa vielä hieman raa'alta ja masteroimattomalta. Kasin saat ja ison plussan päälle.:)
0   +1 +2
 
9
Taajuus 31.12.2004
http://www.raspage.com... tämän biisin tunnelman voisi kiteyttää tuohon kuvaan.

Starttaa nätisti, sopivan tehdasmaisesti. Varsinkin kuulokkeilla kuunneltuna äänimaailma vakuuttaa kaikessa rujoudessaan minut. Bassorummun soundi on alussa aika pirun napakka, eikä se 0:30 mukaan tulevan basson alta enää erotu kovinkaan hyvin. Mukaan tulevat säröt ovat hyvin hyvin rapeita, juuri sopivia.

1:14 kun biisi virallisesti lähtee käyntiin on meno oiva. Särö jota käytät hateissa on mielestäni erittäin freesin kuuloinen. Omaperäinen ratkaisu ainakin minun korviini. Synalinja luo hallitun reverbin käytön ansiosta haluamaani tilantuntua. Oikeastaan tuo chord (kuten yllä mainittiin) on juuri tuo värillinen osa tuossa kuvassa. Rullaa hyvin.

Biisi ei sinänsä ole mitenkään raju tai rankka, vaan ennemminkin hillityn tyylikäs. Jos tähän ei keskity niin tätä jää kuuntelemaan hyvin pitkäksi aikaa, toimii taustalla moitteettomasti. Bassorummun lievä ponnettomuus häiritsee alkuun mutta jollain ihmeen tavalla se alkaa potkimaan juuri sopivasti kun biisi on edennyt tarpeeksi. Teknisesti en siis keksi mitään valitettavaa, tämä soisi varmasti kauniisti kovalla voluumilla.

Hyvää työtä, annan 9p.
0   +1 +2
 
9
Imp 31.12.2004
mielenkiintoinen alku atmo.kivaa särö alussa,mutta biitin kanssa oleva terävämpi ei oikeen toimi mun korvaan.tarkkaa työtähän tämä on ja sulle ominaisia soundeja ja rullaavaa menoa on.nää kolinan biisit on kyllä sun parasta antias prkl.niin vitun siistejä ja sairaita soundeja aina ja se on helvetin hyvä.loppujen lopuksi toi terävä soundi toimii sitten tossa biisin loppu puolen eli ton dropin jälkeen ihan kivasti.hyvin lähtee ja tulee elementtejä ja vaihtelua on tässä aika paljon vaikkei sitä heti kuulekkaan jos ei keskity täydellisesti.ihan jees outro täs kanssa.loppuu silleen että mitäs vittua loppuks tää.

erinomainen jumitus raita makuuni kokonaisuutena.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta