vomit

Olden Goldies | 18.10.2008 | Schranz
6:20

Jäänee viimeiseksi runttausbiisikseni.

9.00   645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DjLime 19.10.2008
Tämä toimii sunnuntaiaamun krapulan tappajana todella hienosti. 3min lisää pituutta vielä, että saa pään räjäytettyä ja kohtia jossa basso pääsee yksinään vapaasti humisemaan ja miksei vaikka jotai kohtaa jossa basso muuntuisi. Siten että basson yläpää filtteröityisi esiin ja muuttuisi jossain vaiheessa säröksi. Hyvä biisi kyllä näinkin.
0   +1 +2
 
accent 18.10.2008
Viimeiseksi runttausbiisiksi?! :O :(

No onneks ei sentään oo kovin paska. Jos vika runttausbiisi olis ollu paska niin olisi ollut aika ikävää. Vaik tääki on kyl tämmönen vähän samba läpsyttely. Kolina5000 muuttuu kai sitten Lätinä5000:ksi...

mut vittuku toi ride toimii aina! :D "humptsiiihhhumptsiiihhhumptsiiihhhumptsiiihh" pitää olla. Ainut mistä en tykkää on tuo tööttäysääni. Töttööört, töttööört, matalempi töttööört, taas ylempi töttööört. Se on ihan tyhmä. Muuten tosi kiva runttaus.
0   +1 +2
 
MKDELTA 04.11.2008
Aika hupasa. Jännä sekotus melko tehoelektroniselta kuulostavia matalataajuusrutinoita ja melkeen ilosia perkkoja. Hyvin groovea. Tästä tulee kyllä mieleen enemmän jotkut panamalaiset maansiirtotyöläiset ku oksentaminen. Ilosta perkkaa ja kovaa hurinaa. Kyllä. Etelä-amerikka ja maansiirtotyöt, ihan ehdottomasti. Ehkä se oksentaminenkin pääsee mukaan malarian kautta. Kiva tuo pikkunen sweeppi tuosta suvannosta takasin aktiivisempaan lätkytykseen. Sit tuossa alussa olleet eeppisen kuuloset taustalla väijyneet lofi-chordit oli sykähdyttävä lisä. Mitäs tähän voi sanoa lisää. Hyvä oli, tykkäsin kyllä, en osaa pahemmin arvioida ää ää ää bläö jne.
0   +1 +2