qxi_moi

Olden Goldies | 16.10.2003 | Schranz
5:18
8.67   2372 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
i-oxo 03.02.2004
kivaa kolisteluu. :) just ku alko ajattelee että vois olla enempi vaihteluu niin sitä tulikin. vähän tunkkasta ehkä, mutta lieneekö ollut tarkoituskin.. ja kyllä mä loppujenlopuks jäin kuitenkin kaipaamaan vähän enempi vaihtelua vaikka teknoa onkin. vähän orgaanisempaa saundia olis voinu olla, ja kikkailuu lisää. =)
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 03.02.2004
Noo nin! Nyt löytyy stereokuvaa! on kuule kaikki äänet hyvin levitelty!
basari jylpyttää hyvin ja rytmissä on groovea mukavasti.
noi kolinat yleisesti alkavat puolen välin tienoilla ottaa hieman korvaan. kolisevat nääs ehkä hieman liian korkealla yläpäistänsä, tekee luureilla ainakin hieman raskaaksi tätä kuunteluelämystä.
*oho*
Tupsahdin yllättäin tehdashalliin, jossa näyttävät pitävät tesnokemuja. Ou jee ou jee! Perse heilumaan! Mä näen itseni tanssivan tässä hieman hölmöissä nylkytysasennoissa, polvet jännästi aavistuksen koukussa ja kädet kuin tähtiportin kaaret. basari pomp-pii-ii-ii-ii...joudun pomppimaan itsekin tasan sen tahtiin, joten en voi välttyä näyttämästä hieman hassulta on the dancefloor..mutta kun on namu suffle niin on pakko taipua mukana..mjaamm..kautta savuavien skeittikenkieni..hyvännäköisiä kissoja..tämä kolli menee lähemmäksi vetkuttamaan tauhkan tahtiin..oijj..
*oho*
Takaisin omaan nojatuoliini. Sukat haisevat. Silmät kuivuvat päähän liiasta istumisesta näytön ääressä. Sormetkin ovat jännetuppitulhduksen partaalla kaikesta kommentoinnista. Heräsin, koska musiikki loppui. Kuin seinään. Tuo koukuttava rytmi jätti minut. Taidan lähteä röökille.

*eli mikä oli tämä biisi niinkuin brieffattuna :

tanssilattialle. ehdottomasti. pistää vartalon mutkalle saletisti. stereokuva hyvä, hyvä spread saundeissa. kolinat ottavat jossain korviin, eli oiskohan kolkkeet olleet vähän liian lujalla ja liian kirkkaana eq:t jopa. absolutista tietoa EN voi esitellä, sillä kuuntelion nyt Kossin porta/pro-luureilla, joista on toisen johdon säikeet miltei poikki. Mutta mitä sillä on väliä. Tämähän toimii - tarviiko sun muuta tietääkään. =)
kiitosta.

84/100
0   +1 +2
 
8
Kari Runk 03.02.2004
Aika koneellista meininkiä oli. Hyvin jumputti ja parani vaan loppua kohti, mutta ehkä hiukan tylsän kuulonen mun makuun.
0   +1 +2
 
hiiva 03.02.2004
Ihan kohtuullisen kuuloista monoträkkiä, mut ei mitään mikä tekis tästä sen kummempaa.
0   +1 +2
 
Ihan hyvää mättöö. Hyviä soundeja, mutta ei tätä uudestaan jaksa kuunnella.
0   +1 +2
 
Badmad 03.02.2004
Tää ei iske oikein millään tasolla. Soundit kuulostavat kaikki samasta muotista vetäistyiltä ja en voi biisin rakennettakaan kehua ainakaan omaperäisyydestä. Liikaa junnaillaan samoilla aineksilla, jotka eivät tällä kertaa ole minun makuuni.. sori.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
aikas mainiota jumitus kolinaa. hyvät soundit kaikinpuolin ei paljoa valitettavaa keksi.
0   +1 +2
 
Jazzmaster Flex 02.02.2004
Huhhuh, onpas tässä mättöä kerrakseen! Komean kuulosta meininkiä, mutta teknosta paljoakaan tietämättömänä en oikein osaa tätä kommentoida, joten sanon pelkästään että tämä on komean kuuloinen:)
0   +1 +2
 
Rhino 02.02.2004
Tämä on niitä biisejä, jotka toimivat bileissä tanssilattialla yli 2 promillen humalassa. Kotona, jos tämä tulisi radiosta vaihtaisin kanavaa 2 minuutin kuluttua. Liian vähän melodioita ja vaihtelevuutta, jotta jaksaisin kuunnella useampaan kertaan.
0   +1 +2
 
9
Eurydome 02.02.2004
hienot bassot ja kickit alkuun. todella hyvän kuuloista. mielestäni tämä on todella hyvä biisi, tarpeeksi monotonista jytkettä, jonkinlaista tech-trancea? nimi on kyllä hieman oudohko. se ei haittaa. en nyt aivan varma ole mutta tempoa voisi olla hitusen enemmän. hienon kuuloista jytkettä, pidän. kovolle kyllä päätyy tämä biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta